Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik HP 635, noče se zagnati
Prenosnik HP 635, noče se zagnati
Jaman ::
Pozdravljeni!
Kupil sem nov prenosnik HP 635, nakar sem naložil Windowse 7. Ker se mi niso hoteli aktivirati ( prednaložen je bil Linux) sem hotel posodobiti BIOSE. Ko sem jih posodabljal sem šel na wc, in ko sem nazaj prišel je bila črna slika. Računalnik se mi noče prižgati, samo črna slika (niti biosi ne delajo).... Ali to pomeni da je računalnik mrtev, za stran? Oz. ali se ga lahko popravi (lahko serviserji kaj naredijo)? Kaj narediti? Hvala za odgovore!
lp
Jaman
Kupil sem nov prenosnik HP 635, nakar sem naložil Windowse 7. Ker se mi niso hoteli aktivirati ( prednaložen je bil Linux) sem hotel posodobiti BIOSE. Ko sem jih posodabljal sem šel na wc, in ko sem nazaj prišel je bila črna slika. Računalnik se mi noče prižgati, samo črna slika (niti biosi ne delajo).... Ali to pomeni da je računalnik mrtev, za stran? Oz. ali se ga lahko popravi (lahko serviserji kaj naredijo)? Kaj narediti? Hvala za odgovore!
lp
Jaman
tilenmpower ::
zdravo, naceloma se da ja nov bios chip paje stvar resena so pa ti bios cipi na uradnih servisih od 50eu naprej lp tilen
miranpozar ::
Ja, samo on rabi vsaj tri BIOSE.
Je pa hec, kako se folk loti posodabljanja BIOSa, pardon BIOSEV, ker se piratski Windows ne aktivirajo, ker iz nekih obskurnih forumov prebirajo o SLIC in podobnih stvareh... ah...
Je pa hec, kako se folk loti posodabljanja BIOSa, pardon BIOSEV, ker se piratski Windows ne aktivirajo, ker iz nekih obskurnih forumov prebirajo o SLIC in podobnih stvareh... ah...
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj narediti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1510 (1166) | ivan50 |
» | Maticna ploscaOddelek: Pomoč in nasveti | 661 (485) | solatko |
» | Grafična in matičnaOddelek: Strojna oprema | 1727 (1384) | mr1two |
⊘ | Računalnik star 1 teden se prižiga 1 uro (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6288 (5123) | bluefish |
» | Kako vgraditi nove komponente?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2640 (1866) | solatko |