Forum » Strojna oprema » TV tuner in VCR
TV tuner in VCR
PALOMINO ::
Zanima me ali kdo od Vas uporablja navezo TV tuner + Videorecorder?
Če jo kdo, bi bil zelo vesel mnenj(a) kako se zadeva obnese...
Vprašal bi še, verjetno je kdo med Vami, ki uporablja Pinnaclov TV tuner PRO - je zadeva vredna svojih 25K ali se mi bolj splača kupiti cenejši Leadtek-ov model TV 2000 XP?
Hvala za Vaša mnenja ter srečno in zdravo 2003!
Če jo kdo, bi bil zelo vesel mnenj(a) kako se zadeva obnese...
Vprašal bi še, verjetno je kdo med Vami, ki uporablja Pinnaclov TV tuner PRO - je zadeva vredna svojih 25K ali se mi bolj splača kupiti cenejši Leadtek-ov model TV 2000 XP?
Hvala za Vaša mnenja ter srečno in zdravo 2003!
- premaknilo: bastadu ()
mepa ::
Da tudi sam uporabljam navedeni TV turner. Zadeva je vredna svojega denarja. Moram te opomnit, da lahko samo snemaš iz videorekorderja na računalnik, za v obratno smer si boš moral omisliti, kaj dražjega od istega proizvajalca.
gumby ::
video->TV tuner: pri polovični resoluciji (352x288 ali nekaj takega) ni problemov, pri polni resoluciji pa je slika za en drek... vsaj na navadnem VHS videu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()
psihopat ::
če gledam VCR prek tunerja, je slika veliko boljša, kot če gledam navaden tv prek tunerja, tudi zvok je boljši. drugače pa je res, da lahko samo gledaš vce, ne moraš pa tudi snemati na kaseto.
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25169 (15857) | OK.d |
» | Kateri 27" monitor s TV tunerjem?Oddelek: Kaj kupiti | 3551 (3201) | maticm |
» | Lidl in vračilo blagaOddelek: Loža | 2613 (1926) | Sims |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10162 (7971) | edublin |
» | LCD 19" Samsung SyncMaster 930MP Simple SilverOddelek: Kaj kupiti | 1572 (1383) | BigFoot |