Forum » Pomoč in nasveti » slaba povezava adsl
slaba povezava adsl
elfstone ::
Stvar je taka.
pravkar sem se prikljucil na standardni adsl paket.
Zraven so v mreži prek routerja povezani se trije računalniki. Ruter je TW100-S4W1CA. Na vseh racunalnikih so windows xp.
Problem je v tem, da je povezava zelo slaba. Le redko preseze 60kbps, hitrost torej isdn modema. Mreza deluje na vseh racunalnikih 100 Mbps.
Ali je napaka na moji strani ali pač na siolovi.
Ps. Če ima kdo ta router mi naj prosim pove kakšne so optimalne nastavitve.
pravkar sem se prikljucil na standardni adsl paket.
Zraven so v mreži prek routerja povezani se trije računalniki. Ruter je TW100-S4W1CA. Na vseh racunalnikih so windows xp.
Problem je v tem, da je povezava zelo slaba. Le redko preseze 60kbps, hitrost torej isdn modema. Mreza deluje na vseh racunalnikih 100 Mbps.
Ali je napaka na moji strani ali pač na siolovi.
Ps. Če ima kdo ta router mi naj prosim pove kakšne so optimalne nastavitve.
aleksander10 ::
Kakšen router pa uporabljaš?
Aleksander
"A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.)"
"A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.)"
sem šel sedaj mimo routerja pa je nekaj bolje, vendar še vedno ne to kar bi moralo biti.
Sedaj je hitrost 300kbps.
Še kakšen predlog. Na siol sem že klical pa ne vedo nič pametnega.
Sedaj je hitrost 300kbps.
Še kakšen predlog. Na siol sem že klical pa ne vedo nič pametnega.
Lucio ::
Sej stvar ni odvisna samo od Siola, temveč tudi od uporabnikov na drugi strani. Mislim da je 300 kbps zelo v redu.
Kaj bi jaz dal za imet take prenose na telemachu.
Kaj bi jaz dal za imet take prenose na telemachu.
blue96 ::
men je adsl v prvih mesecih delov bolj stabilno kot zdej! res, da zdej hitreje, pa vendar!
.
Na koliko pa vam delujejo 1Mbps povezave.
Meni mimo routra vlece okrog 50 Kbps, preko routra pa 5kbps. Verjetno je na routru kaksna nastavitev samo nimam pojma kaj storiti.
Meni mimo routra vlece okrog 50 Kbps, preko routra pa 5kbps. Verjetno je na routru kaksna nastavitev samo nimam pojma kaj storiti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost bezžične povezave - TL-WR941NDOddelek: Pomoč in nasveti | 2833 (2546) | Y0sh1 |
» | TP-LINK TL-WR1043ND problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1913 (1768) | tony1 |
» | Pomoč nastavitev UTMS modema T-2 PartisOddelek: Pomoč in nasveti | 1406 (1299) | KoMar- |
» | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5156 (4641) | Kv1DR_K1LL3R |
» | KAko v brezžično mrežo spraviti 25 uporabnikov + ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1777 (1228) | HellRaiseR |