» »

LCD zasloni

LCD zasloni

Packač ::

Starša mi bosta kupila monitor. Zej me oče sprašuje kašnge hočem. Js misl da je LCD najbol primeren za v mojo sobe ker nimam velik placa (mam veliko sobo - sam miza ni tko velka kakršni so CRT monitorji). Pa sm v big bangu gledov en LCD od IIYAME (model: LCD 15 - bx3814ut - kolkr vam pomaga :D ) pa vas moram prašat če je to uredu nakup. Še mal podatkov: - to da je vel. 15 palcev že veste od prej, kontrastno razmerje: 1:300, svetilnost: 320cd/m2-kvadratn meter, odzivni čas: 30ms, velikost pike 0.297mm, garancije je 3leta - dost kul. Prosm če odgovarjate le tisti ki se res spoznate.

Grey ::

Za Iiyamo ne vem, ampak takšne lastnosti ima moj LiteOn LitePanel150 in je ful v redu, sicer barve niso tko žive kokr na CRT monitorju, je pa zato veliko boljši za oči ker te tut po dolgournem gledanju vanj ne pečejo oči. Tko da se mal pozanimi, poglej sliko v big bangu(ko je prižgan) in se odloči.:)

Kako je pa kej glede mrtvih pik?

Jst nimam nobene:)

Zdele sm na eni strani našel še ene podatke:

BX3814UT je odlična izbira za tiste, ki se ne morejo odpovedati prednostim LCD zaslonov pa vseeno nočejo pregloboko seči v žep. 15 palčni BX3814UT z 38 cm diagonalo zaslona je izredno primeren za domačo uporabo in pisarne. Poleg že običajne prvorazredne ergonomije in odlične kvalitete slike nas BX3814UT preseneti predvsem z visokim kontrastom, svetilnostjo in zelo dobrim odzivnim časom.

Ja, vidm da zelo resno mislš glede LCD monitorja tko da če ti je všeč monitor in maš dost dnarja v žepu pej prevert v Big Bang kakšno sliko daje in če ti lahko kakšn špil zavrtijo gor da vidš kakšni so zares odzivni časi.:) Jst mislm da boš neglede na vse zelo zadovoljen z LCD monitorjem8-)

Če bi igral igre se sigurno nebi odloču za LCD. Js mam bol programerske zadeve.

Če pa so programerske zadeve je pa sploh v redu ker se najbrž ne programira malo časa, to pomeni da kar dost časa presediš za kišto. lahko ti rečem samo nekaj, pejt v trgovino dokler jih še majo.:)

Tenx GREY!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4165 166 167 168 )

Oddelek: Kaj kupiti
83751029072 (24470) KTr1sk
»

Kateri naj Kupim? Big Bang vs CompShop

133758 (3201) opeter
»

Še enkrat: kaj menite o tej konfiguraciji?

7805 (682) boštjan
»

kater CRT monitor nabavit, ali celo LCD? (strani: 1 2 )

574094 (2972) MViper
»

Rač. filtri!!!!!!!!!

362114 (1672) OldSkul

Več podobnih tem