Forum » Omrežja in internet » Počasen internet preko routerja
Počasen internet preko routerja
clip ::
Pozdravljeni
Imam Telemachov paket in sicer 28/2,5 Mbit/s.
Ko imam pc direktno na modem deluje bp, preko brezžičnega routerja asus rt g32 pa izmeri download le 9,6 Mbit/s.Upload pa je ok.
Naredil sem vse kaj pač znam, zamenjal vse kable, preveril 15 × instalacijo, poskusil z drugim pc-jem, naložil zadnji firmware, restartal router....
Drugega routerja pa nimam, da bi poskusil.Zanima me ali je še kakšna stvar, ki bi jo bilo vredno poskusiti in ali je morda router umrl ???
Hvala za vsak odgovor.
lp
Imam Telemachov paket in sicer 28/2,5 Mbit/s.
Ko imam pc direktno na modem deluje bp, preko brezžičnega routerja asus rt g32 pa izmeri download le 9,6 Mbit/s.Upload pa je ok.
Naredil sem vse kaj pač znam, zamenjal vse kable, preveril 15 × instalacijo, poskusil z drugim pc-jem, naložil zadnji firmware, restartal router....
Drugega routerja pa nimam, da bi poskusil.Zanima me ali je še kakšna stvar, ki bi jo bilo vredno poskusiti in ali je morda router umrl ???
Hvala za vsak odgovor.
lp
Pozdrav od Clipa
Ted ::
Možni problemi:
1. slab signal
2. nasičen kanal na katerem ti router oddaja wlan signal - zamenjaj ga
3. neustrezen standard po katerem ti router oddaja signal (b/g/n)
4. neustrezen standard po katerem ti mrežna kartica signal sprejema (b/g/n)
1. slab signal
2. nasičen kanal na katerem ti router oddaja wlan signal - zamenjaj ga
3. neustrezen standard po katerem ti router oddaja signal (b/g/n)
4. neustrezen standard po katerem ti mrežna kartica signal sprejema (b/g/n)
Mah...
amigo_no1 ::
Ni umrl, preprosto ne zmore takega "wan to lan" prenosa.
dobrih 27E je stal, to je entry level
http://www.ceneje.si/racunalnistvo/mrez...
dobrih 27E je stal, to je entry level
http://www.ceneje.si/racunalnistvo/mrez...
Sedaj sem opazil v upravitelju naprav, da mi samo kadar imam priklopljeno preko routerja spreminja hitrost povezave iz 100 na 10 in šele ko se ustavi na 10 začne net komaj delati.Res je ja router je stal nekaj malega čez 30 € takrat ampak je sedaj delal dve leti brezhibno.Torej lahko razmišljam o nakupu novega ??
Pozdrav od Clipa
Evo nabavil nov router in zadeva deluje tako kot mora.Umrl je.
Hvala za vse poste.
lp
Hvala za vse poste.
lp
Pozdrav od Clipa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router za običajnega uporabnika na optiki (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10377 (8613) | XS!D3 |
» | Težava s priklopom televizije v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 4331 (3976) | broken/link |
» | Internetna povezava (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5841 (4812) | BK5 |
» | Router - problem s hitrostjoOddelek: Omrežja in internet | 2274 (1951) | Invictus |
» | Kateri router naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10064 (6805) | janezek67 |