Forum » Omrežja in internet » Cisco MIP-Home, foreign agent configuracija
Cisco MIP-Home, foreign agent configuracija
svizi ::
Živjo!
Z kolegom na faksu delava seminarsko nalogo z Mobile IP na Ciscotovih routerjih 2811. V opremo sodita tudi dva prenosnika in dva access pointa. Ideja je da imaš v katerem koli omrežju dosegljiv izbran ip. Zadevo sva več ali manj celo skonfigurirala imava pa problem pri nastavitvah Cisco Mobility Client-a V 2.0.14. Routerja sem nastavil po nastavitvah iz knjige O'Reilly Cisco IOS Cookbook 2nd edition. Nastavitve so od strani 1011 naprej.
Zanima me če ima kdo izkušnje z nastavljanjem tega Mobility Client-a. Namreč stalno javlja MobileIp: Selecting agent in nato Error: MobileIp-registration reply error.
Bi mogoče kdo vedel kaj bi se dalo narest?
Hvala in lp,
Gašper
Z kolegom na faksu delava seminarsko nalogo z Mobile IP na Ciscotovih routerjih 2811. V opremo sodita tudi dva prenosnika in dva access pointa. Ideja je da imaš v katerem koli omrežju dosegljiv izbran ip. Zadevo sva več ali manj celo skonfigurirala imava pa problem pri nastavitvah Cisco Mobility Client-a V 2.0.14. Routerja sem nastavil po nastavitvah iz knjige O'Reilly Cisco IOS Cookbook 2nd edition. Nastavitve so od strani 1011 naprej.
Zanima me če ima kdo izkušnje z nastavljanjem tega Mobility Client-a. Namreč stalno javlja MobileIp: Selecting agent in nato Error: MobileIp-registration reply error.
Bi mogoče kdo vedel kaj bi se dalo narest?
Hvala in lp,
Gašper
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | torrent ne zacne s prenosom, le odpre gaOddelek: Pomoč in nasveti | 3990 (3481) | Endorino |
» | Težave z OpenVPN povezavo (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9951 (6847) | čuhalev |
» | [WCF] Pošiljanje slike večje od 20KBOddelek: Programiranje | 922 (790) | zenb |
» | Asus Router WL 500?Oddelek: Omrežja in internet | 1310 (1046) | telexdell |
» | VPN connection iz domačega omrežja v služboOddelek: Omrežja in internet | 4052 (3710) | darh |