Forum » Omrežja in internet » Asus Router WL 500?
Asus Router WL 500?
Arzen ::
Malo sem bral in sem čisto zmeden katerega kupiti G, premium ali W? V čem je razlika?
Kako deluje Klient za torrente nekje sem prebral da zelo počasi se da kako izboljšati?
Kakšen nasvet bi potreboval oz bi bil zelo hvaležen...
Kako deluje Klient za torrente nekje sem prebral da zelo počasi se da kako izboljšati?
Kakšen nasvet bi potreboval oz bi bil zelo hvaležen...
TOP ::
Tisto da ti vleče dol torente tisto ne dela nič preberi mal test zelo rado prekinja,Kupi rajši Linksysa ali Bufalo.
jan01 ::
Na asusu wl500gp in wl500gw se da naredit popolno delujočtorrent client. A vedi,d a to ni klik, klik, ampak delanje po vodičih.
Recimo na http://wl500g.info/forumdisplay.php?s=2... ...
Recimo na http://wl500g.info/forumdisplay.php?s=2... ...
MedusasPath ::
No, mene tudi zanima, če obstaja kakšna alternativa temu routerju (ki bi imel le usb priključek, na katerega bi povezal zunanji trdi disk, in na katerega bi DL-jal s torrent clientom na routerju)? Aja pa mora bit G standard wi-fi :)
telexdell ::
Sam uporabljam WL500gp. Kot disk uporabljam 8GB ključek. Na njem imam s pomočjo DynDNS nameščeno svojo spletno stran. Kot torent client uporabljam transmission.
Res nekatere torente vleče počasneje kot preko računalnika druge pa tako hitro, kot omogoča povezava. Zvečer naložiš torent, naslednji dan, ko prideš iz službe (ali šole) in vklopiš računalnik pa je običajno prenos že končan. Vse skupaj (ADSL modem, WL-500gp in USB 8GB) porabi le od 18 do 20W moči.
Mislim, da oznaka WL-500gW pomeni, da je routerju integriran HDD.
Res nekatere torente vleče počasneje kot preko računalnika druge pa tako hitro, kot omogoča povezava. Zvečer naložiš torent, naslednji dan, ko prideš iz službe (ali šole) in vklopiš računalnik pa je običajno prenos že končan. Vse skupaj (ADSL modem, WL-500gp in USB 8GB) porabi le od 18 do 20W moči.
Mislim, da oznaka WL-500gW pomeni, da je routerju integriran HDD.
telexdell ::
Originalni firmware omogoča torente vendar jih nisem testiral, saj sem ga imel instaliranega le tako dolgo, da sem namestil alternativnega. Obstaja dober forum kjer dobiš potreben software in dokaj dobro napisana navodila za namestitev. Vse skupaj ti vzame kakšno urco dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: telexdell ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83185 (14946) | brez-imenko |
» | keri ruter do 100€ z mnogo featursi? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15562 (13309) | neres |
» | PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15905 (7837) | LuGi |
» | Router z USB vhodom (torrent gadget)Oddelek: Strojna oprema | 4127 (3386) | floyd1 |
» | Router ASUS WL-500WOddelek: Omrežja in internet | 2479 (1712) | telexdell |