Forum » Pomoč in nasveti » Kako nastaviti avto ojačevalec brez remote controllerja
Kako nastaviti avto ojačevalec brez remote controllerja
Padly88 ::
Pozdravljeni!
Nekaj časa nazaj sem kupil avto ojačevalec VOX xq-140, ampak zraven nisem dobil remote controllerja, remote cntroller ima isti priključek kot telefon in sedaj me zanima, če je kakšna možnost, da nastavim glasnost brez njega, hvala!
Nekaj časa nazaj sem kupil avto ojačevalec VOX xq-140, ampak zraven nisem dobil remote controllerja, remote cntroller ima isti priključek kot telefon in sedaj me zanima, če je kakšna možnost, da nastavim glasnost brez njega, hvala!
flashridr ::
Živjo
Brez remote controlerja žal ne boš mogel nastaviti ničesar. Najbolje da kontaktiraš proizvajalca ali pa uvoznika, da ti priskrbi novi upravljalec.
LP Anže
Brez remote controlerja žal ne boš mogel nastaviti ničesar. Najbolje da kontaktiraš proizvajalca ali pa uvoznika, da ti priskrbi novi upravljalec.
LP Anže
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7926 (4800) | fosil |
» | Psyb0t - zlonamerni črv, ki napada Linux mrežno opremoOddelek: Novice / Varnost | 5397 (3562) | Azrael |
» | remote desktopOddelek: Pomoč in nasveti | 1650 (1461) | hruske |
» | WinXP in Remote web desktopOddelek: Programska oprema | 1614 (1567) | Cokolesnik |
» | WinXP in Remote Desktop ConnectionOddelek: Operacijski sistemi | 1067 (952) | CaqKa |