» »

Pismo za zmenek z dekletom

Pismo za zmenek z dekletom

«
1
2 3 4

Shegevara ::

Živjo.
No že veliko let sem preživel sam, sedaj pa sem se odločil, da temu naredim konec in kdaj poskusim povabiti eno žensko na zmenek.

In res je. Na eni zabavi sem srečal sošolko iz osnovne šole. Sedaj, ko sem jo doraslo gledal, mi je postala kar všeč.

Ker pa bi rad nanjo naredil vtis in ker imam njen naslov bivališča, sem tuhtal, kaj ko bi ji poslal pismo, kuverto, vabilo na zmenek pač.
Zdi se mi, da je dekletom to zelo romantično in zanimivo, sem si rekel, zakaj pa ne. Pisma nisem sicer še napisal.

Počnem pa tudi zato, ker mi je osebno it do nje zelo nerodno in sram in bi veliko bolje to uspelo v pisni obliki.

Vprašal pa bi vas,
A bi bilo preveč čudno, če bi že takoj izlil kaj čustev ali naj se tega za ta prvič vzdržim?
Je boljši umetniški ali domač jezik?

Ima kdo že izkušnje s tem?

Hvala za nasvete.

jype ::

Pošlji e-mail, ker s tem ohranjaš deževni pragozd.

Robi :P ::

chat na fejsbuko pa mislim da je najmodernejša oblika ;)

PacificBlue ::

sms.
Kripto nasveti žal niso več zastonj!
0.0005 $BTC per advice!
bc1qj2hpx76zdq45kkv0vq0z4u690egrt0r8qurrl6

Gladi ::

Odvisno od starosti. Pismo zagotovo ne bo pametna ideja, probaj od kakega bivšega sošolca dobit njeno mob. številko in jo kontaktirej preko sms, na kakšno pijačo(oziroma kako drugo poljubno dejavnost). Takojšne dvorjenje je pa no go, bo bolj zgledal failan poizkus. Če nisi ravno dinozaver, jo lahko kontaktiraš prek fbja.

connel ::

Ideja ajd, recimo da ni slaba, pravzaprav je kar malo out of the box, kdo pa danes še piše (če odštejemo morebitne čestitke), tko da, bo najbrž ideja dobro sprejeta. Čustva pa raje prihrani za malo kasneje, vsaj po mojem mnenju.

jype ::

Jaz sem enkrat poslal partijsko vabilo na zasedanje centralnega komiteja, ki je bilo zelo dobro sprejeto, čeprav se dekle vabilu po pričakovanju ni odzvalo (je pa potrdilo, da je bilo vabilo nadvse zabavno).

tx-z ::

Najbolš da dobiš cifro, jo pokličš...rečš da greš na sprehod mal, pa če gre zravn....če reče da nima časa ZDEJ, reč nene sj nism zdej mislu, pol mal bl kasnej...če reče da nima časa DANS, jo vprašaš kdaj pa ma čas in se za takrat zmenš..pa k boš žiučn in boš 3x prekinu takoj k boš klicu, predn bo njej sploh zazvonil..poklič, zamiž in štej do 5..pol pa govor :) , pol k se dobita pa "magic" in bo tvoja :)
tx-z

Karaya 52 ::

O God, ne delaj tega. Zivis v nekem filmskem namisljenem svetu, v katerem pricakujes, da bo punca odreagirala kot viktorijanska gospodicna, ki dobi pismo svojega ljubljenega direkt s fronte. Vidi se da nimas veliko izkusenj, pa kaj potem, tudi meni so sle podobne ideje po glavi, potem pa z leti prva sporocila postajajo vedno bolj naravna in preprosta. Na tvojem mestu bi poslal nek simpl sms, zivijo, sm ta pa ta, bi sla na kavo... Sploh pa ne zanic s custvi kot nek Werther, ki na koncu v patetiki po neuspelem samomoru okravljavljen pise poslednje pismo. Za custva bo se cas.

Shegevara ::

Ja vbistvu je situacija zelo nerodna drugače.

Za fb sem se že pred kratkim izpisal in zbrisal vse prijatelje tako da bi bilo čudno če bi šel hop odpret še enkrat račun pa prijatle dajat gor pa njo pa nevem kaj še vse.

Za frontalno me je preveč strah, tako da obstaja ta mobi varijanta.

Mam cifro samo je že njena stara, bom probal dobit novo od nje nekje.

Hvala vam.

Karaya 52 ::

Malo se pojdi "stalkerja". >:D Ugotovi na kam hodi zvecer, se kao po nakljucju srecata, izmenjata par sal, katere si bos zaradi nervoze ze teden dni prej pripravil, na koncu jo vprasas za cifro in odides na "pomemben opravek". Cez dva dni jo povabis na kavo in ji poves da ti je vsec. Pazi da ne pades v njen "friendship zone". Potem se sele zacne pravo garanje. >:D

connel ::

Probaj, kar bo pa bo. Nikoli namreč ne veš vnaprej kako bo kakšen način prvega pristopa sprejet, pri eni bo uspel, pri drugi pač ne.

tx-z ::

Tale karaya51 ni primern....kokr sm ti reku, poklič, zmen se da se dobita. Če se dobita, pomen da neki ji že pomenš. Po parih urah, zuni je namreč mraz, jo prim za roko...če ne bo hotla...čez neki časa spet probi, ....če ti rata, pol si že na dobri poti...ampak važn je da s čimmanj govorjenja in nakladanja se zmenš da se dobita nek :D pa nobene fancy večerje! sprehod/kava al pa kej.
tx-z

gendale ::

pošlji sms al pa pokliči
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

#000000 ::

Pošlji SMS, in napiš, Zdravo dobiva se v petek zvečer pri tebi doma ob 21 uri, prej boš dala prej boš frej :)

gendale ::

#000000 je izjavil:

Pošlji SMS, in napiš, Zdravo dobiva se v petek zvečer pri tebi doma ob 21 uri, prej boš dala prej boš frej :)

to bi pomoje delovalo :)

aja, #000000 a maš res 73 let

ne bi pričakoval takega nasveta od tako starega človeka
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gendale ()

listje123 ::

TEHNIČNI POSTOPEK:

1.Dobi od nje cifro čim prej.
2.Če jo dobiš že jutri ji vošči preko smssa novo leto
3.Ona ti bo zagotovo neki odpisala (verjetno HVALA ENAKO itd)
4.Nato ji napiš da ti je bilo lepo na zabavi z njo in če bi šla s tabo na kako kavico,
če ne mara kavice pa na vročo čokolado ali pa kaj podobnega.
5.Nato se nekje dobita gresta na kavico se pogovarjata in če si bosta všeč ( to boš sam videl kako se bo odzvala da si jo povabil, ali bo pri pogovoru bolj zaprta...)
6.Če si bosta všeč jo povabi še v kino ali na kak izlet...

Wox ::

Za božjo voljo, odpri več front. Minimalno 5. Ne se spravljat samo na eno. Vedno moraš imeti več rezerv in jih potem lepo sortiraš.

Te teme s približevanjem geekov nasprotnemu spolu so me vedno zabavale ;)

Sicer pa, če si pameten, jo pusti pri miru. Če bo kaj hotela s tabo, bo že prišla k tebi. Ti samo živet moraš začet. That's the point ;)
Commodore 64

gslo ::

glede na to kako si okoren, bi ti res priporočal da si podrobno ogledaš njen fb profil.. katere filme ima rada, kaj zagovarja, njena interesna področja in tako naprej.. če se boš mal pripravil boš ob prvem srečanju v živo imel veliko večje možnosti. vse kar mora potem štimat je še vizualna privlačnost, manj kot si lep, bolj boš moral gobcat - v dobrem smislu.

pismo je uberomantično ko sta že par, že prej pa v primeru da ona ni nek fan retrosporočanja izpadeš bolj psihopatsko. tako bo šansa da po pismu pokliče tebe ali pa 113 praktično 50/50. :-D

Karaya 52 ::

Srecal jo je na eni festi, predvidevam da sta se videla prvic po parih letih. Na to podlago udarit z enim sms zna bit prevec tvegano. Vsekakor pa bolje kot pismo, verjeto se na roko pisano, v katerem izlije duso, da revici ego nabije, potem pa ji itak ne bo vec zanimiv oz. ga bo zelela imeti ob sebi samo zaradi pumpanja ega.

Tim55 ::

pa čim manj se sekiraj, kokr pravjo, v življenju ne smeš nikoli laufat za 2 stvarmi: žensko in busom. Ker vedno nov bus pride pa vedno nova ženska :P

LeXani ::

ne pisat pisma, ne s takim namenom. poklič jo, če ne upaš napiš mail..
Čas prve prijave 04.11.2005

Gregor P ::

Pismo ... takle mamo na slo-techu ... pismo je garant za še eno zgodbo o nesrečni ljubezni na tem forumu:P ... morda bi še šlo, če bi bila kakšna Japonka, ampak na tam predelu sveta, si pa tega res ne znam predstavljati.:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Kurzweil ::

Misli, da je bilo to romantično pred leti, kakor se z ženskami pogovarjam se jih zdi to, kot da jih osvaja nek posran molester, ki si ne upa na štiri oči, sicer tudi nič neboš s tem rešil če misliš da boš kakšen korak lahko preskočil, še manj pa neveš (kot je tudi takih vse več) da ji mogoče pisma in morebitna osladnost ne diši več, kot nekoč.

Preverjeno in edino pravilno je, da jo nekam zvlečeš, seveda malce premišljeno in tako kot mora biti in tam postem kaj ustvariš, če že hočeš bit romantičen ji pozvoni na vrata in ji preseneljivo reči da so mislil, da bi,... nekaj pač... tudi to ženske rade povedo da ukreni nekaj še preden gre svojim kolegicam po nasvet, ker danes se izgovor v smislu še miljon je drugih že konkretno preveč uporablja in tam boš face to face videl kje si, če ji bo nerodno si že naredil polovico

Sicer pa je najbolj pomembno za začetek veš kaj ji je všeč in predvsem česar ne prenaša, da neboš kakošno klišejsko foro udaril neklišejski ženski naprimer.

Če te jebe trema in nemoreš osebnostno ti preostanejo še samo alkohol in amfetamini ;((

Shegevara ::

Ok bo že nekako. Pismo zgleda odpade.

Pač hotel sem bit malo originalen s to idejo, pa nič ne de, bo pa sms.

pomoje bom kar od tajki-ja predlog izbral

gslo ::

kombinacijo alkohola in amfetaminov prej stestiraj v random diskaču, da ne boš pobruhal ravno svoje izbranke. :P predoziranje pa to. material za romantično komedijo v hollywoodu.

Shegevara ::

gslo je izjavil:

kombinacijo alkohola in amfetaminov prej stestiraj v random diskaču, da ne boš pobruhal ravno svoje izbranke. :P predoziranje pa to. material za romantično komedijo v hollywoodu.


HAHAHAHAHA dobra ja :))

Karaya 52 ::

Shegevara je izjavil:

Pač hotel sem bit malo originalen s to idejo, pa nič ne de, bo pa sms.


Originalnost je sicer kul, te naredi drugacnega od ostalih snubcev. Je pa dvorezen mec, lahko postanes junak ali bedak.

cyber_killer ::

Jaz bi riskiral pa ji poslal pismo.

Gregor P ::

Karaya 52 je izjavil:

Shegevara je izjavil:

Pač hotel sem bit malo originalen s to idejo, pa nič ne de, bo pa sms.


Originalnost je sicer kul, te naredi drugacnega od ostalih snubcev. Je pa dvorezen mec, lahko postanes junak ali bedak.

Napisati pismo dandanes zagotovo ni več originalno, vsaj od izuma telefona dalje:P ... je pa kar nekaj kanon futra poskušalo biti neorginalno originalnih s pisanjem pisem, a so kar lepo vsi padli na fronti dvorjenja>:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Rias Gremory ::

Pošlji ji ful rož na dom z pismom? :D
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

@nny ::

Zakaj ne bi bilo originalno?
Ravno, ker jih nihče več ne piše, boš izstopil iz povprečja! Samo ne bodi osladen in ne povej vsega naenkrat. Reci, da ti je dotična gospodična všeč, napiši kakšno malo pohvalico, dodaj številko mobija in akcija.

Sem ženska in ti povem, da imaš šanse!

ncc2000 ::

Napiši ji pismo .. če si prepričan, da ga bo ona odprla

mogoče priporočeno s povratnico :) hec ..

pošlji ji XL telegram ... vabilo z vrtnico npr ..

listje123 ::

Shegevara je izjavil:

Ok bo že nekako. Pismo zgleda odpade.

Pač hotel sem bit malo originalen s to idejo, pa nič ne de, bo pa sms.

pomoje bom kar od tajki-ja predlog izbral


Ok poročaj če boš to naredil in upam da bo v letu 2012 punca že tvoja.

lp

Gregor P ::

@nny je izjavil:

Zakaj ne bi bilo originalno?
Ravno, ker jih nihče več ne piše, boš izstopil iz povprečja! Samo ne bodi osladen in ne povej vsega naenkrat. Reci, da ti je dotična gospodična všeč, napiši kakšno malo pohvalico, dodaj številko mobija in akcija.

Sem ženska in ti povem, da imaš šanse!

LOL priznaj, da še sama sebi tega ne verjameš oz. bi ga odpisala v trenutku, ko bi prejela pismo>:D

Ne me razumeti narobe, potem ko je enkrat tvoja (v pravem pomeni besede), potem ji lahko po cele dneve pišeš pisma in si ves romantičen, prej pa nikakor ne!
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

innerspace ::

Shegevara je izjavil:

A bi bilo preveč čudno, če bi že takoj izlil kaj čustev ali naj se tega za ta prvič vzdržim?
Je boljši umetniški ali domač jezik?


Moje mnenje..
Custva prihrani za kasneje, ne izbruhnit, ker bo to le izbruh testosterona:)
Umetniski jezik uporabi za dodat scepec prefinjenosti, tako bo pismo pridobilo na romantiki.
...
Tudi, ko se bosta srecala, bodi suveren, ne se takoj obnasat kot copata, razen ce opazis, da ji to ugaja. V bistvu gre za konstantno prilagajanje novim spoznanjem o socloveku(in teh spoznanj si zelis).
Ce si totalno zagret(ali ce si pizda), bos itak naredil vse, da jo bos dobil(tudi fejkal)...takrat pazi, da te ne vrze na pretirano zlaganost ali celo agresivnost, se lahko tudi to zgodi.

Pac, bodi suveren in obvladaj situacijo, tako kot naj bi jo pravi dec.

Srecno;)
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Mipe ::

Povabi jo na kavo. Potipaj njen interes zate.

poweroff ::

... čez deset let:

Fantje, s kolegi bi šel rad na pivo, pa mi žena ne pusti. Kaj mi svetujete?
sudo poweroff

Rias Gremory ::

@Matthai
:)):))
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Tarzan ::

Pismo je materialni dokaz. Pokliči hudiča babjega in se zmeni kot dec. Če dvorjenje zavrne in ne gre na kofetek ali psička sprehodit, potem ne boš imel tako slabega občutka, kot da mogoče kaže tvoje izlive ljubezni okrog še prijateljicam. :)

Telefon v roke in nedolžno na kavo, potem se pa pogovarjajta, glede na to, da sta skupaj hodila v OŠ, bo tem za začetek kar precej. Proti koncu ji lahko namigneš, da ti je všeč in poskusiš razbrati odziv, če na koncu rečeš, da ti je bilo prijetno in bi mogoče "sestanek" še kdaj ponovila, boš lahko že pisal termin za drugi skoraj-zmenek. Če bo zapalila pa že na namig, se lahko pa že kar za uradni zmenek dogovorita. Kar pogumno, ponavadi babe baje ne grizejo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tarzan ()

RobertDev ::

Moje subjektivno mnenje... Pismo je preveč, bilo bo tkole, uu pismo povabilo na zmenek, tko uradno deluje, da bo mislila, da je od njenega šefa, ko bi videla, da je od tebe bo bil samo "ohh". Seveda, je odvisno vse to od punce, so si zelo različne, eni bi bilo to všeč drugi pa butasto, to moraš nekako sam precenit. Alkohola se vsekakor izogibaj, čeprav nam večini razvozla jezik, je debilno ko se strezneš in razmišljaš kaj si počel. Definitivno sms je nakako bolj nekje do 15 letnic, deluje bolj otročje, sploh če imaš resne namene. Klic je pa definitivno najboljši in povabilo na pijačo, sprehod, kino, kar se zmeniš, najbolje je da jo vprašaš kaj bi najraje počela, ne tem prvem srečanju, če je samostojna in ima izkušnje bo že vedela, če pa glumi, pa ti reč kava. Če ne pije kave si ga najebu... zato raje pijačko. Več al manj to dela, uglavnem pisma, sms so ekstremi za posebne ženske, za običajne so vesele, da jih pokličeš.

gendale ::

alkohol je kul, če upoštevaš dve pravili:
-punca mora bit bolj pijana od tebe
-ne sme zakomirat

prvo je dost enostavno, tudi če pijeta iste količine pijače, bo punca načeloma bolj pijana od tebe (razen kaka 100kg+, ampak take itak nočeš)

drugo je pa malo težje, ampak protip - normalna 50kg do 60kg punca ne nese niti približno toliko kot normalen moški
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gendale ()

Vice ::

Hvala vsem za nasmejano jutro :D

Vitez ::

Shegevara je izjavil:


A bi bilo preveč čudno, če bi že takoj izlil kaj čustev ali naj se tega za ta prvič vzdržim?
Je boljši umetniški ali domač jezik?


Ti res živiš v enem filmskem svetu...Kakšen umentiški jezik, daj se postavi malo na trdna tla.
Vtis boš nanjo naredil tako, da jo povabiš osebno. Tako delajo dedci.
Nimaš kaj ženski izpovedovat čustev v začetku pecanja, si ti normalen? Kako ti sploh pade na pamet kaj takega? Daj predstavljaj si sceno..

Ti: Veš...jaz te ljubim..globoko iz srca..
Ona:..aha...???

Vidiš, kakšna scena bi nastala? Kako naj sploh reagira nekdo, ki mu je oseba, s katero še nič nima, izpovedala ljubezen?

V začetku malo small talka, spoznavanja, na easy..Eni bi pa takoj navalili s čustveno municijo, potem s epa čudite, ko vam nikoli nič ne rata..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

hendriks ::

Shegevara je izjavil:

Živjo.
In res je. Na eni zabavi sem srečal sošolko iz osnovne šole. Sedaj, ko sem jo doraslo gledal, mi je postala kar všeč.


Če bi že takrat pristopil do nje in bi se samo normalno pogovarjal, bi naredil dober vtis.

Shegevara je izjavil:


Ker pa bi rad nanjo naredil vtis in ker imam njen naslov bivališča, sem tuhtal, kaj ko bi ji poslal pismo, kuverto, vabilo na zmenek pač.
Zdi se mi, da je dekletom to zelo romantično in zanimivo, sem si rekel, zakaj pa ne. Pisma nisem sicer še napisal.


Nikar. Večini žensk boš všeč zaradi tega kar si, vse ostalo dvorjenje in
delanje vtisa je preveč, ker postaneš osladen. Če že hočeš dvoriti, ji dvori s humorjem,
da jo malce "špikneš".

Shegevara je izjavil:


Počnem pa tudi zato, ker mi je osebno it do nje zelo nerodno in sram in bi veliko bolje to uspelo v pisni obliki.


Ni ti nerodno iti do nje, ampak te je strah neuspeha. Iz strahu pred neuspehom, pa skoraj vedno
pride do neuspeha samega. Bodi dec in jo povabi na kavo, najbolje kar osebno.

Shegevara je izjavil:


Vprašal pa bi vas,
A bi bilo preveč čudno, če bi že takoj izlil kaj čustev ali naj se tega za ta prvič vzdržim?
Je boljši umetniški ali domač jezik?


Uf, kakšna čustva neki. Ženski izliti čustva je tvegano početje v katerikoli fazi razmerja.
Zapomni si, da smo moški drugačni od žensk in da ženska instiktivno najprej pričakuje od moškega
moč, varnost, zanesljivost in odgovornost. Kar se komunikacije tiče, komuniciraj z njo enako,
kot bi komuniciral s prijateljem ali znancem. Le tako boš pokazal svojo pravo osebnost in
če ji boš všeč (smejala se ti bo, ovijala lase okoli prsta ipd.) bo ona tista, ki te bo lovila ;)

bsslo ::

Fora s pismom bi mogoče uspela, v kolikor jo kar direkt povabiš na zmenek. V tem primeru naj bo ležeče s pisanimi črkami (naprintano) napisano na kratko in jedrnato da jo vabiš na pijačo, ali še bolje v kino. Za humoren zaključek lahko napišeš, da možnosti ugovora ni, ali pa da se lahko pritoži sončni upravi. Za konec se podpiši, daj konktakt, da te lahko pokliče oz. prestavi na drug termin če takrat ne bi mogla. Samo glej, da bo kratko in brez izlivanja ljubezni.

Vabilo...

v ponedeljek 9.1.2012 ob 20:00 uri ste vabljeni na ogled filma (neka_romantična_komedija). Za vaš prevoz in udobje bomo ustrezno poskrbeli s prihodom pred vaš dom ob 19:30 uri.

Na vabilo ni možnosti ugovora, možna je le pritožba na sončno upravo.

Janez
040/555-555


Jaz bi ubral metodo "slučajnega" srečanja, ampak dvomim, da lahko to načrtuješ.

V končni fazi ni nujno, da si tudi ti njej všeč. Hočem le povedati, da če te zavrne, ne mislit, da te je zavrnila zaradi napačnega pristopa.

pa good luck! ;)

ZaphodBB ::

Da ne boš res kakih pisem pisal, ker boš zabredel.

Če si bil moder imaš telefonsko številko, če ne jo dobodi. Deklino pokliči in jo povabi ven. "Vesel sem bil, ko sva se družila po dolgih letih, bi šla še kdaj z menoj ven?" S tem si v bistvu že vse povedal in ženski stari 20+ bo tukaj že kristalno jasno kam pes taco moli. Če privoli bosta šla pač ven, če ne je ne zanimaš. Če privoli, potem pa več kot 1x prestavi termin, je ne zanimaš in ne upa rečt ne :D.

No v glavnem, ko boš zunaj z njo - za božjo voljo ne ji govorit o ljubezni/zaljubljenosti. Pokaži ji, da ti je všeč ne ji pa govorit tega. Vmes se kadarkoli (res kadarkoli) opogumi in jo poljubi, od tu naprej boš pa že znal.

EDIT: Nobenih zrežiranih "slučajev", nobenega "sledenja aktivnosti". Nobenega "bil sem ravno v soseski, pa sem se oglasil". Ker je to strašno creepy, pri zrežiranih naključjih se takoj vidi, da ne kaj ne štima.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

listje123 ::

Pismo so pisali v starih šasih ko še ni bilo mobilnih telefonov.
Zdaj bo to malo čudno če bi ji poslal pismo.
Sicer ti pa svetujem da narediš tako, kot ti je napisal ZaphodBB.

lp
in srečno novo leto

tx-z ::

Pa ne ji rečt da ti je ušeč, doklr nauta že skp:) Kr čne se izdaš in ne boš več zanimiv.
tx-z

Mesar ::

#000000 je izjavil:

Pošlji SMS, in napiš, Zdravo dobiva se v petek zvečer pri tebi doma ob 21 uri, prej boš dala prej boš frej :)


Tega si nočeš delat... preverjeno.
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

ženski izgovori glede zmenka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12520766 (17078) BigWhale

Kam naj peljem punco? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9217078 (13040) dzinks63

Punca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6313547 (11296) Gandalfar

Kaj obleči za zmenek (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25045973 (38889) jype

Več podobnih tem