Forum » Zvok in slika » Android TV box in IPTV
Android TV box in IPTV

SiByte ::
Živijo!
Namen imam kupit TV box z Android-om in me zanima ali je možno gledat IPTV (naprimer SiOL TV) gor?
Hvala in lep pozdrav, SiByte
Namen imam kupit TV box z Android-om in me zanima ali je možno gledat IPTV (naprimer SiOL TV) gor?
Hvala in lep pozdrav, SiByte
Intel i7 6950X @ 4,2GHz | ASUS STRIX X99 | ASUS STRIX GTX 1080 Ti 11GB @ SLI
4x8GB Corsair DDR4 @ 3000MHz | 1.2TB SSD Intel 750 @ PCI-e | 6TB WD Red
4x8GB Corsair DDR4 @ 3000MHz | 1.2TB SSD Intel 750 @ PCI-e | 6TB WD Red

GaS ::
To tudi mene zanima. Vedno več naprav, ICS/JB na dual core ARMu z 1GB DDR3. Zgolj vprašanje prave aplikacije?

divx man ::
Zdravo,
Torej imam tablico nexus 7 in uspelo mi je spravit siol tv na tablico. Tako da po tej logiki bi moralo delovati tudi na drugih dovolj zmogljivih android predvajalnikih.
In kako mi je stvar uspelo spraviti v pogon:
1. Siol tv moraš nastaviti na računalniku (vodič siol tv za telebane)
2. ko siol tv deluje na računalniku inštaliraš program multicast2unicast, ki ti zažene upnp server z vsemi siol tv programi
3. Na android napravi potrebuješ 2 aplikaciji in sicer MX player in pa aplikacijo mediahouse.
4. povežeš se na domači wi-fi, odpreš aplikacijo mediahouse, program najde server in nato odpreš program katerega želiš gledati tako ti video avtomatsko odpre v MX predvajalniku. Na programih kot so HBO, še dodatno vklopiš podnapise v nastavitvah MX playerja in stvar funkcionira.
Tako da ni več problema po dodatni tv v spalnici!! ;)
Torej imam tablico nexus 7 in uspelo mi je spravit siol tv na tablico. Tako da po tej logiki bi moralo delovati tudi na drugih dovolj zmogljivih android predvajalnikih.
In kako mi je stvar uspelo spraviti v pogon:
1. Siol tv moraš nastaviti na računalniku (vodič siol tv za telebane)
2. ko siol tv deluje na računalniku inštaliraš program multicast2unicast, ki ti zažene upnp server z vsemi siol tv programi
3. Na android napravi potrebuješ 2 aplikaciji in sicer MX player in pa aplikacijo mediahouse.
4. povežeš se na domači wi-fi, odpreš aplikacijo mediahouse, program najde server in nato odpreš program katerega želiš gledati tako ti video avtomatsko odpre v MX predvajalniku. Na programih kot so HBO, še dodatno vklopiš podnapise v nastavitvah MX playerja in stvar funkcionira.
Tako da ni več problema po dodatni tv v spalnici!! ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol Box-a Media CenterOddelek: Omrežja in internet | 6789 (3683) | moat |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25297 (9456) | slitkx |
» | IPTV siol - pomoč prosimOddelek: Loža | 4337 (3744) | KTr1sk |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 108271 (24638) | jurre |
» | SiOL tv + DVD kino + TV kako do zvoka preko dvdOddelek: Zvok in slika | 3694 (3290) | jokl |