Forum » Pomoč in nasveti » ssd disk crknil
ssd disk crknil
BRBR ::
win7.
Na startup je očitno, da ga iz biosa obvozi (brska po vseh naslednjih (enega imam zunanjega preko USB) priklopljenih disikih) oz na njem ne najde OS-ja. Biosa nisem spreminjal nič.
Situacija: Ugasnil sem comp ker se mi niti na kill process par programov ni odzvalo, in tu smo.
1. A je ssd disk kaj drugačen glede uporabe file scavanger ipd.
2. Gor nimam kaj zelo pomembnega bi pa rad ven zvrtal FF linke in komplet maile iz thunderbirda
Kako naj se tega zlotim ?
P.S.
Linux live cd (SLAX), mi pokaže ostala dva dobra navadna HD-ja.
Po moje bi pokazal tudi ssd če bi bil še berljiv ?
Na startup je očitno, da ga iz biosa obvozi (brska po vseh naslednjih (enega imam zunanjega preko USB) priklopljenih disikih) oz na njem ne najde OS-ja. Biosa nisem spreminjal nič.
Situacija: Ugasnil sem comp ker se mi niti na kill process par programov ni odzvalo, in tu smo.
1. A je ssd disk kaj drugačen glede uporabe file scavanger ipd.
2. Gor nimam kaj zelo pomembnega bi pa rad ven zvrtal FF linke in komplet maile iz thunderbirda
Kako naj se tega zlotim ?
P.S.
Linux live cd (SLAX), mi pokaže ostala dva dobra navadna HD-ja.
Po moje bi pokazal tudi ssd če bi bil še berljiv ?
- spremenil: BRBR ()
ST-777 ::
Morda ti bo pomagal program Paragon Hard Disk Manager Suite 2011, ki ga zaženeš iz zagonskega CD-ja. Tukaj je test tega programa in lahko prebereš, kaj vse omogoča: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,23...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vgradnja SSD + prenos Win 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12496 (10395) | Machete |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17550 (11042) | opeter |
» | Acronis True Image - problem z clone disk...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3658 (3409) | Mare2 |
» | SSD disk-Računalnik zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 5126 (4558) | styled |
» | Windows 7 - počasen zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 6216 (5782) | Tine:) |