Forum » Pomoč in nasveti » Grafična kartica- black screen
Grafična kartica- black screen
SaggyD ::
Pozdravljeni,
imam nek problem.. In sicer, danes zjutraj sem igrla igrico F.E.A.R. 3, in je kar naenkrat postal black screen.. Zato sem resetiral računalnik, ampak je bil še kar black screen. Sliši pa se zvok ko se zažene windows.. TAtaratata.. Pač ni važen zvok.. Nato sem odklopil grafično gartico (CLUB GE forge 6870 HD.. in priklopil ekran na ingergrirano kartico.. In je delalo.. Pred kako uro sem nesel računalnik na popravilo v X-com.. Zanima me kaj bi lahko bilo narobe saj nisem skuru kartice.. 100% sem, saj je nisem niti navijal niti kaj spreminjal.. delala je normalno dva tedna sedaj pa tole.. Kaj je lahko mogoče?
Lp
Jan
imam nek problem.. In sicer, danes zjutraj sem igrla igrico F.E.A.R. 3, in je kar naenkrat postal black screen.. Zato sem resetiral računalnik, ampak je bil še kar black screen. Sliši pa se zvok ko se zažene windows.. TAtaratata.. Pač ni važen zvok.. Nato sem odklopil grafično gartico (CLUB GE forge 6870 HD.. in priklopil ekran na ingergrirano kartico.. In je delalo.. Pred kako uro sem nesel računalnik na popravilo v X-com.. Zanima me kaj bi lahko bilo narobe saj nisem skuru kartice.. 100% sem, saj je nisem niti navijal niti kaj spreminjal.. delala je normalno dva tedna sedaj pa tole.. Kaj je lahko mogoče?
Lp
Jan
hojnikb ::
Grafa ti je odletela, al pa PCI-e port, druga ni, če ti preko intergrirane dela.
#brezpodpisa
SaggyD ::
sam to morjo dat pod garancijo, ker nisem nič navijal...
an?.. ker je bla pa grafična 200€
an?.. ker je bla pa grafična 200€
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SaggyD ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črn zaslon ob prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2495 (1742) | btzajla |
» | HP pavilion dv6 3060em se ne zažene...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2017 (1871) | Real_Madrid |
» | kaj je narobe- občasni black screen-->SPET!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6172 (4596) | Rainbow Dash |
» | CrashOddelek: Pomoč in nasveti | 1731 (1451) | bezerk |
» | ProblemOddelek: Navijanje | 1460 (1115) | amater111 |