Forum » Pomoč in nasveti » Premalo FPS
Premalo FPS
integral15 ::
Zdravo fantje jast imam en resn problem. Minilo je 1 mesc od kar sm kupu novo graficno kartico GTX570 SOC kot prvi spl sm igral bf3 na tej graficni kartici takrat sem igral piratsko verzijo in igra je tekla zelo lepo fps-ji so se gibali tam 40-70 na resolucuji 1680x1050. Nato sem kupil original bf3 da bom igral igro prek interneta no tam se je zacel problem igra mi je zacela tecti zelo slabo pravzaprv zacela mi je stekat fpsji so zaceli skakati za znoret iz 50 na 15 in v dolocenih trenutkih mi igra steka. Nato je prisel nov batman ki sem ga seveda preiskusil igra mi je sprva stekala da sem kumi igral, nastavlen sem imel vse do konca kok se je dalo aa 32x. Nato sem igro petchal in s petchom je bilo malenkost bolje ampak ne velik igra mi nesramno steka imam max 30fps. Ko sem gledal po internetu razne teste ki so jih posneli ljudje benchmark so imeli vsi fps-je zelo visoko celo z GTX560 imajo fps-je ces 50. Pc sem zaradi tega celo formatiral nalozu vse najnovejse driverje problem je isti. Kaj bi bilo to lahko narobe. Hvala
Moj pc:
Graficna:nvidia GTX 570 SOC
proc: intel Q9650
ram:8gb
plata: asus P5Q PRO Turbo
Moj pc:
Graficna:nvidia GTX 570 SOC
proc: intel Q9650
ram:8gb
plata: asus P5Q PRO Turbo
- spremenil: kuglvinkl ()
To ti no odgovor na moj problem. Ce sm dal 340€ za graficno pricakujem da mi bo delal vse do konca a ne ?
RejZoR ::
Lol pa ne z 32x AA... To ne dela super tekoče niti v SLi konfiguraciji. 4x je nekako normalno, več je zelo vprašljivo kako bo delovalo na taki enojni kartici. SPloh pa v novejših špilih.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Ja no lahk te razveselim da ko sem vgasnil AA off ni blo skor nobene razlike. Dobr ne sekiram se zdaj za tega batmana toliko ker sm ga obrnu bol me skrbi bf3 ki jo igram vsak dan najvecji problem so mape ki so v mestih med hisami tam je problem fps-ji so med 17-35 ce je kaksna odprta mapa na prostem imam fpsjev dovol 40-60.... A bi bla mogoce kriva kaksna maticna al kaj ker ta moja maticna sploh ne podpira SLI sam crosfire in da bi bila bol kompatibilna za AMD graficne ?
dzinks63 ::
Navij procesor na 4GHz+, na novo namesti win7 64bit sistem in najnovejše driverje, izklopi antivirus, torrente in vso ostalo zalego v ozadju, takšen komp mora to šibati kot se zagre.
hojnikb ::
matična nima veze če nima Sli, sej maš sam eno grafo.
maš sploh najnovejše driverje za grafo ? maš dost dober napajalc ?
malo te tut proc bremza, čeprav tak hudo spet nebi smel bit.
maš sploh najnovejše driverje za grafo ? maš dost dober napajalc ?
malo te tut proc bremza, čeprav tak hudo spet nebi smel bit.
#brezpodpisa
Nvm no ce je res taka potreba po navijanju procesorja procesor imam obremenjen max 70% niha mi med 40-70% max ko sem v igri in igram sem stalno spremljal tk da ni procesor. Windovse sm na novo nalozu sm tud napisal v prvem postu nalozu vse najnovejse driverje. Aja pa se 1 let mam garancijo na proc tk da se ne grem hecat najman se 1 leto ker je proc star sele 2 let. Proc mi nic ne bremza 580 dela na i3-2100 brez oviranja. Napajalnik imam 750w. Testeral sem v 3Dmark vse do konca in ni blo problema ceprav sem imal res niske fpsje tam ornk mi je stekal nvm al je to normaln tam al kako ce bi tam odnehal pc pol bi bil napajlnik.
Ima morda se kdo kaksno idejo ? :/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: integral15 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za igre [200-300EUR] (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12708 (11371) | Janac |
⊘ | Problem Gtx 680 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 37834 (32598) | Janac |
» | Cod 2-------->fps-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17656 (9926) | DiaMonDer |
⊘ | Nvidia vs AMD,Gtx 470/570 vs 6970/50HD+Novice (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 84998 (79313) | bluefish |