Forum » Pomoč in nasveti » "no internet access"
"no internet access"
insane ::
Zadnje čase se mi neverjetno pogosto dogaja, da se ob zagonu računalnika ta ne more povezati na net .. Resetiram modem, resetiram PC, .. Vse isto.
Je pa fora v tem, da imamo v hiši 2 modema, en od T2 in eden od Siola (wireless, za katerega vem pass in se lahko povežem) pa se dostikrat zgodi, da pri obeh kaže "no internet access" - včasih pa samo pri enem ali samo drugem. Ker stvar še nikoli ni trajala več kot 1h pač počakam in se nekako v takem času stvar uštima .. Sumim torej, da se težava skriva v mojem PCju? Mrežna kartica?
hvala za pomoč:)
Je pa fora v tem, da imamo v hiši 2 modema, en od T2 in eden od Siola (wireless, za katerega vem pass in se lahko povežem) pa se dostikrat zgodi, da pri obeh kaže "no internet access" - včasih pa samo pri enem ali samo drugem. Ker stvar še nikoli ni trajala več kot 1h pač počakam in se nekako v takem času stvar uštima .. Sumim torej, da se težava skriva v mojem PCju? Mrežna kartica?
hvala za pomoč:)
gorenjc ::
In kdo je ponudnik interneta? T2 ali Siol?Kako je pc povezan? Modem(čigav, model)->PC(wifi) morda? Daj malo bolj podrobno opiši povezavo kakor tudi konfiguracijo pc-ja, kjer je problem. A Lan povezava dela ( če pc vklopiš direktno v modem)?V "igri" ni nobenega routerja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gorenjc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach - Padanje povezave - Router?Oddelek: Omrežja in internet | 6178 (5699) | Spc |
» | Internet problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2929 (2702) | theBill |
» | ADSL ne dela!!!Oddelek: Omrežja in internet | 2395 (1644) | Pyr0Beast |
» | Težave s SiOLom in TelekomomOddelek: Omrežja in internet | 2041 (1598) | AlesC |
» | SiOL ponudil ADSL2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11144 (7118) | Dragi |