» »

Microsoft project 2007

Microsoft project 2007

Alessio983 ::

Dober dan !

Imam eno vprašanje oz. prošnjo, če bi bil kdo toliko prijazen, da oblada ta program in mi pomaga pri izdelavi enega terminskega plana. Aktivnosti sem nanizal not ,jih določil tudi datumsko, sedaj pa bi jih mogel povezati med seboj pa jih ne znam, določiti bi tudi moral histogram resursov. ČE bi kdo pomagal naj piše na mail ali ZS, če je iz Koroške pa še toliko bolje, pridem osebno k njim, saj dela je za 10 minut, če ne znaš pa mine teden ali dva :(

paketek@gmail.com

Lep pozdrav !

majlo ::

Za povezavo med dvema taskoma samo kini na prvega in drži gum pritisnjen ter se premakni na drugega in spusti gumb

ko bi blo tako enostavno, bi bilo že narejeno. Ne morem jih kar tako povezati, ni tako narejeno na SF, pa potem nova aktivnost dalje

barbarpapa1 ::

Pozdrav

Lahko greš na opis aktivnosti na desni strani (dvoklik, če se ne motim) in ti odpre pogovrno okno z več zavihki. Tam je tudi eno z nazivom "predecessors", ali nekaj takega. Tam določiš, katera kativnost je predhodnik te, ki jo obdeluješ in kakšna je povezava med njima (finish to start, start to start itd). Tu dodeliš tudi vire in določiš njihovo obremenitev ipd.

LP

Jože

majlo ::

Ter se še malo poigraš z nastavkom Advanced (Ti pa zna pol kaj gnjavit z scheduling conflict).

zadeva se gre za diplomsko nalogo in se že mučim 14 dni s tem programom, tako da iščem pomoč, ker sam nimam več idej kako je pravilno, nastavljati znam ,samo kaj pomeni pa nevem oz. ali je pravilno

lahko pa pošljem file komu, ki to zna in pregleda oz. uredi

Zgodovina sprememb…

nodrim ::

Help oz. Pomoč si kaj bral? ali kakšne knjige ala Microsoft Project 2007: Step by Step ipd.?

sem prebral te knjige in vendar mi ni jasno kako vstaviti te resurse za delavce, tako da če kdo zna to narediti se priporočam.

Torej za vsako aktivnost ki jo imam podano moram vstaviti število delavcev na dan in koliko ur so delali.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
294273894 (3312) edi123
»

[MAT] Diferenciabilnost funkcije

Oddelek: Šola
142658 (1892) Unilseptij
»

Dopolnitev starosti 26 let (strani: 1 2 3 )

10621673 (17868) cegu
»

Ah to življenje... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10117751 (13031) Vitez
»

Čemu se šolati ? (strani: 1 2 )

739445 (7556) innerspace

Več podobnih tem