Forum » Pomoč in nasveti » Nastimat Kitajske fonte? Znate ali ne znate?
Nastimat Kitajske fonte? Znate ali ne znate?
SmoKey ::
Ok studiram kitajski jezik,
in ocitno ne znam zato bom povprasal se tukaj na forumu za vsak slucaj ce kdo zna - ker sem se jeb.l predolg in sem ze zmatran.
Mislm da sm naredu vse prav, pred tremi tedni k sm na novo instaliral winse sm izbral podporo za azijsko pisavo, pol sm pa dodal nov jezik (Chinese, Hong Kong S.A.R) in dve vrsti tipkovnic (Chinese-simplified) in (Chinese-traditional) pa mi v Wordu se zmeri ne dela.
WTF!!?
in ocitno ne znam zato bom povprasal se tukaj na forumu za vsak slucaj ce kdo zna - ker sem se jeb.l predolg in sem ze zmatran.
Mislm da sm naredu vse prav, pred tremi tedni k sm na novo instaliral winse sm izbral podporo za azijsko pisavo, pol sm pa dodal nov jezik (Chinese, Hong Kong S.A.R) in dve vrsti tipkovnic (Chinese-simplified) in (Chinese-traditional) pa mi v Wordu se zmeri ne dela.
WTF!!?
Živalsk vrt iz silicijeve doline
- spremenil: SmoKey ()
blabla ::
Ali imaš možnost spremeniti pisavo v kitajsko? Z Alt+Shift.
Vem, da se nato odpre (avtomatsko?) ena tipkovnica in ti z misko in s tipkami une glupe crke notri klofaš.
Sam sem delal samo na čisto kitajskih windowsih.
Vem, da se nato odpre (avtomatsko?) ena tipkovnica in ti z misko in s tipkami une glupe crke notri klofaš.
Sam sem delal samo na čisto kitajskih windowsih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MandarinščinaOddelek: Loža | 2816 (1659) | Vazelin |
» | Microsoftov center za uporabnike prejemnik klica ni znal Slovensko. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 32805 (26072) | zmaugy |
» | Bi znal kdo zamenjati tekst na sliki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3099 (2377) | #000000 |
» | pisavaOddelek: Loža | 1754 (1433) | vanmarko88 |
» | Znati programirati?!Oddelek: Programiranje | 1969 (1634) | 64202 |