Forum » Strojna oprema » LG TV
LG TV
bocepek027 ::
pokvaril sem mi je tv kar na enkrat je lučka začela utripati in potem je tv ugasnil
prsim da mi pomagae.
prsim da mi pomagae.
- premaknil iz Mali oglasi: Tilen ()
Pithlit ::
Pa na servisu bojo tud znal pomagat. Predvsem pa bodo vedel kater tv to sploh je.
Life is as complicated as we make it...
edismah ::
Lep pozdrav,
že 2 dni mi med gledanjem TV-ja, vsakih nekaj minut pokaže nastavitve in tako moram vedno pritiskati na Exit button.
Malo sem googlal pa nikjer nič pametnega. Ima kdo kakšno idejo?
že 2 dni mi med gledanjem TV-ja, vsakih nekaj minut pokaže nastavitve in tako moram vedno pritiskati na Exit button.
Malo sem googlal pa nikjer nič pametnega. Ima kdo kakšno idejo?
klinker ::
Folk, kaj ko bi kako specifikacijo o TVju podali, a...al ste se za to preleni
Drugace pa...navodila za uporabo in pa uradni support
Drugace pa...navodila za uporabo in pa uradni support
Zato ker so proizvajalci totalno smotani pa ne natisnejo imena modela na sprednjo stran televizorja. Po možnosti z über velikimi črkami z osvetljenim ozadjem.
Pa sej itak vsi vejo da so na ST-ju sami übergeek-i in itak točno vejo kaj fali!
Pa sej itak vsi vejo da so na ST-ju sami übergeek-i in itak točno vejo kaj fali!
edismah ::
Zakaj je pomemben naziv TVja pri tem problemuu? Namerno ga nisem podal, ker vem, da ga nima, ampak eni ste tukaj, le da spravljate svojo jezo na druge.
69charger ::
To je pa res,le kaj ima model veze,saj so itak vsi televizorji enaki od A do Ž in so splošno znani vsi tehnični podatki -.- In vsak TV ima model,piše na računu,na navodilih,...
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Edismah: zato ker je isti šmorn a je tv Philips 42PFL5405H/12 ali pa je to LG 42LK450 ali pa mogoče Sony KDL-40CX520B ali pa... Sploh nima veze, ane?
Že 2 philipsova televizorja ki na zunaj lahko izgledata identično imata drigačen firmware in posledično drugačne probleme. To velja tudi za 2 enaka modela (povsem enak hardware) pa različnim firmware-om.
Torej... bottom line... size DOES matter!
Že 2 philipsova televizorja ki na zunaj lahko izgledata identično imata drigačen firmware in posledično drugačne probleme. To velja tudi za 2 enaka modela (povsem enak hardware) pa različnim firmware-om.
Torej... bottom line... size DOES matter!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Led TV H6400 - vtisi, težave, zadnji firmware (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66424 (11631) | Han |
» | Samsung s posodobitvijo onesposobil nove televizorje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20187 (15033) | Truga |
» | 3D HD TV Sprejemniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9651 (7566) | Spajky |
» | Lcd sony ali plasma panasonic (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 74915 (68750) | mamomu |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11936 (8396) | AngelOfDeath |