» »

Poslovil se je Kim Jong Il

Poslovil se je Kim Jong Il

1 2
3
»

Karaya 52 ::

Zal niso imeli pojma kaj vse je slosar izvajal nad drzavljani. V resnici o tem ni bila seznanjena niti vecina drzavljanov.

Zapustil nas je veliki vodja, rojen na gori, v objemu mavric in ledenikov.



Podobno kot nas Saraorac.

djordjevic ::

Ah, dajte, no. Tito, respected ali ne, je imel rituale ISTE kot vsi liki, ki so se šli kult osebnosti. Ko sem pred časom gledal posnetek ene zadnjih proslav dneva mladosti, potem pa hitro za tistim eno proslavo v Pjongjangu, sem se zgrozil. In ajde, če odmislimo tisto z deco in zastavicami (konec koncev se gredo isto sranje ob vsakem obisku predsednika US of A, doma ali abroad), so se šli iste finte. Pa ne me narobe razumet - nočem niti od daleč primerjati življenja v Jugi pod Titom in tega v SK, ampak določene stvari je treba priznati. Da je primerjava kultov osebnosti srhljivo podobna, je že ena izmed njih.

@Karaya52: Sori, samo ti se čedalje bolj kažeš kot eden večjih umskih 'seljakov' tule.
No grave is deep enough to keep us in chains.

LuiIII ::

Se spomnim ko se je "ta star maršal" poslovil od tega sveta. Nekateri so jokali, nekaj jih je doma potihem proslavljalo, mi smo se pa igrali zemljo krast! Podobne parole: Tito bo za vedno v naših srcih, on živi naprej v nas in podobno sranje. Pa tista hiša cvetja je bila tudi kar polna saj so v Beograd v zgodnjih 80-ih vodile poti vseh sindikalnih izletov. Prava romanja so to bila. Sam bi danes verjetno bi vesel ker je "odšel" Kim Jong Il, če ne bi vedel, da za njim prihaja verjetno samo njegovo nadaljevanje. No ja up še vedno ostane. Morda bo v nekaj letih začel Kitajsko zgodbo.

Karaya 52 ::

Na posnetku zgledajo veseli in zadovoljni, naj vas odpadanje las oz. redko lasisce pri petih letih ne zavede!

Karaya 52 ::

Se nebo je jokalo.

A snowstorm hit as Mr Kim died and ice on the volcanic Chon lake near his reported birthplace at Mount Paektu cracked, it said.

Following the storm's sudden end at dawn on Tuesday, a message carved in rock - "Mount Paektu, holy mountain of revolution. Kim Jong-il" - glowed brightly, it said. It remained there until sunset.

On the same say, a Manchurian crane also apparently adopted a posture of grief at a statue of the late leader's father in the northern city of Hamhung.

"Even the crane seemed to mourn the demise of Kim Jong-il, born of Heaven, after flying down there at dead of cold night, unable to forget him," KCNA reported officials as saying.

Timurlenk ::

a so že raziskali, kdo je bil north korean giant

 null

null

Double_J ::

Ri Myung Hun @ Wikipedia

On December 28, 2011, North Korean television showed footage from the funeral of Kim Jong-il in which an unusually tall person was seen in the crowd. The person was speculated to have been Ri Myung Hun.[4]
Dve šivanki...
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ubiti Kim Jong Un-ov brat sodelavec CIA ?

Oddelek: Problemi človeštva
132246 (1803) Gagatronix
»

Severna Koreja grozi z jedrskim orožjem (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Problemi človeštva
1977354632 (179490) Pac-Man
»

Napad na Sony Pictures povzročil umik filma

Oddelek: Novice / Varnost
3817414 (13926) FireSnake
»

Severna Koreja spet ukinila dostop do interneta za tujce (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
5820711 (17947) vidz81
»

severna korea ''grozi'' z napadom na washington dc (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12025097 (22577) Osprey

Več podobnih tem