Forum » Kaj kupiti » Kateri TV tuner kupiti?
Kateri TV tuner kupiti?
madonch ::
Zanima me kateri TV tuner (kartica) je najbolj kvaliteten?
Na kaj je pri tem sploh treba paziti ter kakšne so razlike med različnimi TV tunerji?
(do 25.000 sit)
hvala za odgovore
Na kaj je pri tem sploh treba paziti ter kakšne so razlike med različnimi TV tunerji?
(do 25.000 sit)
hvala za odgovore
AngelOfDeath ::
malo poišči po forumu ker je blo že dost govora o tem
jaz ti priporočam terratec cinergy 600
jaz ti priporočam terratec cinergy 600
Gapi ::
ATI isa varjanta je bla zakon pr men.Sam zdej ko so pa compi brez isa slotov je pa problem. Pa bila je vezana na ATI kartice ker je mela AMC
(ATI Multimedia conector) in si jo moral povezat na graficno kartico. Tko kolegi pravjo da Winfastove tv kartice so kr vredu(men je vsec una zunanja verzija).LINK
Al pa z mal vec moznosti ozeroma opcijamiLINK
Sorry za slikco sam se moral mal igrat. Aja za ta drugo verzijo rabs MyVIVO verzijo Leadtekovo kartico ni pa nujno :)
(ATI Multimedia conector) in si jo moral povezat na graficno kartico. Tko kolegi pravjo da Winfastove tv kartice so kr vredu(men je vsec una zunanja verzija).LINK
Al pa z mal vec moznosti ozeroma opcijamiLINK
Sorry za slikco sam se moral mal igrat. Aja za ta drugo verzijo rabs MyVIVO verzijo Leadtekovo kartico ni pa nujno :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gapi ()
urosh ::
Osebno imam Pinnacle PCTV pro, ki te v avstriji stane 99 evrov - 16% davka, pa prideš na slabih 20 k sit. Ma tudi radio, moram pa priznati, da je zadeva zeeeeeeeeelo dobra. Sicer ne vem (če sploh ma) naštimat RDSa na radiu, ampak ni panike. Tv del pa dela super, podpira ti zelo dosti formatov, ...
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV-TunerOddelek: Kaj kupiti | 1765 (1378) | b0B3k |
» | TV tunerOddelek: Kaj kupiti | 1490 (1272) | VASkO |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2628 (1856) | Predator |
» | Tv karticaOddelek: Kaj kupiti | 2404 (1931) | miha |
» | PC TV kartice - kvaliteta slike?Oddelek: Zvok in slika | 2381 (1897) | PIII850 |