» »

novo nalaganja wiondows-ov

novo nalaganja wiondows-ov

fireX88 ::

Yo

dobil sem en računalnik na popravilo pa me zajebava za znoret. Seveda ga morem najprej formatirat. Na pc je nekdo nalagal win 7 (pirate version) vendar se mu je zataknilo pri gonilnikih za integrirano grafično (7-ka prepozna grafično, vendar se vidi da slika šteka zaradi starosti pcja). Računalnik ima samo gonilnike za xp, in sm se odloču da naložim xp-je nazaj. Zatakne se mi pa pri bootanju xp-jev. Pc enostano ne prepozna cdja ne pri butanju in ne v samih windosih, dvd od 7-ke pa prepozna pri bootanju kot tudi v windowsih. Da nebo pomote, xp-je kot tudi 7-ko imam original (7ka je moja(te sem samo poskušal bootat pa je šlo) xp-ji so bili zraven pcja katerega sem dobil za popravilo). Najprej sem pomislil da je kaj narobe z cd/dvd pogonom, pa sem svojega priklopil, vendar je isto. Nato sem probal malo drugačno verzije xp-jev in 7ke in učinek je isti (7ko prepozna, xp-je pa nikol). A mi lahko do pove kaj je to, če je imel že s tem probleme? Poskušal sem tudi bootat z usb ključkom vendar faking negre....znoru bom!

pc pa je dell GX270 (sama kišta je ležeča, za na mizo).

hvala :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Namestitev Windows 7

Oddelek: Operacijski sistemi
9625 (515) Enterprise
»

Windows 7 na vrhu v ZDA (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
7017783 (15792) MrStein