Forum » Operacijski sistemi » Server 2008R2, Print server
Server 2008R2, Print server
Dangsteer ::
Lep pozdrav.
Imam eno vprašanje glede konfiguracije printerjev na kliente. Na server sem namestil 4 printerje, ko se uporabnik logira ima na voljo vse 4 printerje, jaz bi pa rad določil enemu uporabniku le en printer, drugemu drugega, eni grupi enega, itd
Kakšna ideja kako to narediti?
Hvala
lp
Imam eno vprašanje glede konfiguracije printerjev na kliente. Na server sem namestil 4 printerje, ko se uporabnik logira ima na voljo vse 4 printerje, jaz bi pa rad določil enemu uporabniku le en printer, drugemu drugega, eni grupi enega, itd
Kakšna ideja kako to narediti?
Hvala
lp
Ne da se mi več pisat kakšno mašino imam :)
Dangsteer ::
Pravice ja, vendar bo clientu še vedno prikazalo vse printerje, jaz bi rad da vidi le onega, katerega lahko uporablja,.
Ne da se mi več pisat kakšno mašino imam :)
gorenjc ::
Predvidevam, da so mašine v domeni in tiskalniki objavljeni v AD. Ne verjamem, da je to mogoče. http://social.technet.microsoft.com/For...
Lahko bi se kvečjemu nastavilo pravice, da ne morejo uporabljati ( tiskati) določenega tiskalnika.
Lahko bi se kvečjemu nastavilo pravice, da ne morejo uporabljati ( tiskati) določenega tiskalnika.
mastah ::
ta tvoj link pravi da ni možno skriti print vrsto, se pravi da se vidi ime datoteke ki se printa. Vmakni everyone pravice in dodaj grupo/uporabnika
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mastah ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Makerbot Digitizer: 3D-skenerOddelek: Novice / Modifikacije | 9620 (7549) | Rudolf |
» | "Cloud" oz. remote tiskanjeOddelek: Programska oprema | 1046 (916) | čuhalev |
» | brezžičen router+usbOddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (1159) | errhec |
» | nov printer (A3, A4, barvno, obojestransko)Oddelek: Kaj kupiti | 2411 (2036) | Evgen |
» | Tiskanje ...Oddelek: Programska oprema | 1292 (1242) | bosmla |