Forum » Loža » Kam se vozijo...
Kam se vozijo...
papasmrk ::
Velikokrat se peljem iz Lj proti obali in me je vedno zanimalo kam se vozijo vozniki z registrskimi tablicami RO (Romunija). Res jih je veliko...vozijo od nekih Dacia, veliko je tudi nekih čudnih kombijev in avtobusov.
Imajo v Italiji sorodnike, imajo morda delo v Italiji, so to kakšni kriminalci? Ima kdo kaj pojma o tem pojavu?
P.S. Zanima me iz čiste radovednosti :-)
Imajo v Italiji sorodnike, imajo morda delo v Italiji, so to kakšni kriminalci? Ima kdo kaj pojma o tem pojavu?
gendale ::
ubistvu vse troje
to so kriminalci, ki imajo delo in sorodnike v italiji
to so kriminalci, ki imajo delo in sorodnike v italiji
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
GregiB ::
Ma ni že to kriminal, da se toliko romunskih avtov vozi po slovenskih cestah... torej ja, kriminalci so... :)
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!
Dr_M ::
Precej kradejo v IT (verjetno ne vsi, da ne bom bral kaksnih bolanih, da posplosujem), tudi kaksne razbitine avtomobilov in motorjev poceni kupujejo, predvsem pa delajo precejsnjo guzvo na cesti in mnogo prekrskov.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
globoko grlo ::
moderni romi, oz. bolje rečeno motorizirani romi :)
kaj vozjo gor pa dol v blindiranih kombijih pa res ne vem bi jih mogu en kops ustavt in pregledat !!!!
kaj vozjo gor pa dol v blindiranih kombijih pa res ne vem bi jih mogu en kops ustavt in pregledat !!!!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
gendale ::
globoko grlo je izjavil:
moderni romi, oz. bolje rečeno motorizirani romi :)
ne upajo ker bi se končalo slabo (za policaje)
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
jukoz ::
Velikokrat se peljem iz Lj proti Kranju in me je vedno zanimalo kam se vozijo vozniki z registrskimi tablicami LJ, KR (Ljubljana, Kranj). Res jih je veliko...vozijo od nekih Dacia, veliko je tudi nekih čudnih kombijev in avtobusov.
Imajo na Gorenjskem sorodnike, imajo morda delo na Gorenjskem, so to kakšni kriminalci? Ima kdo kaj pojma o tem pojavu?
Imajo na Gorenjskem sorodnike, imajo morda delo na Gorenjskem, so to kakšni kriminalci? Ima kdo kaj pojma o tem pojavu?
Dr_M ::
Haha, prov cakal sem enga tazga pacienta.
The reason why most of society hates conservatives and
jukoz ::
Precej kradejo v LJ. KR (verjetno ne vsi, da ne bom bral kaksnih bolanih, da posplosujem), tudi kaksne razbitine avtomobilov in motorjev poceni kupujejo, predvsem pa delajo precejsnjo guzvo na cesti in mnogo prekrskov.
No, pa verjetno majo tam službo in delajo kakšna slabše plačana dela, ki pa so vseeno ene nx bolj plačana kot pa je povprečna plača v krajih od koder so. Saj je normalno da so lokalci (ali LJ ali KR plačani boljše, kakšnih brezveznih del pa ne bodo opravljali).
No, pa verjetno majo tam službo in delajo kakšna slabše plačana dela, ki pa so vseeno ene nx bolj plačana kot pa je povprečna plača v krajih od koder so. Saj je normalno da so lokalci (ali LJ ali KR plačani boljše, kakšnih brezveznih del pa ne bodo opravljali).
šernk ::
LJ KR je koliko 30km? lol
romuni delajo pa po tisoče km.
sedaj jih je še malo...kakšni 2 leti nazaj je bil naval ogromen (bilo jih je vsaj 5x več). pobirajo pa vse kar se da po italijanskih avtoodpadih večinoma. greš na avtoodpad kaj vprašat...nimam...avto preden ga dobim notri je praktično že prodan romunu.
romuni delajo pa po tisoče km.
sedaj jih je še malo...kakšni 2 leti nazaj je bil naval ogromen (bilo jih je vsaj 5x več). pobirajo pa vse kar se da po italijanskih avtoodpadih večinoma. greš na avtoodpad kaj vprašat...nimam...avto preden ga dobim notri je praktično že prodan romunu.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
darkolord ::
Mislim da so v teh "čudnih kombijih in avtobusi" precejkrat delavci, ki jih peljejo na delo in po koncu šihta odpeljejo nazaj - kam točno, pa tudi mene zanima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena prevoza ter kje dobiti strankeOddelek: Na cesti | 3397 (2091) | m0LN4r |
» | Potni nalogiOddelek: Loža | 5199 (2779) | Map |
» | Odvoz kosovnih odpadkovOddelek: Loža | 2520 (2149) | Invictus |
» | Kraja Renault Clia 1.8 16vOddelek: Loža | 6578 (3978) | perci |
» | Roadtrip - BosnaOddelek: Loža | 3042 (2304) | clothes |