Forum » Pomoč in nasveti » spominska kartica - TEŽAVA
spominska kartica - TEŽAVA
Tralala999 ::
Težava ni huda, pa vendarle..... Gre za 2GB spominsko kartico na telefonu nokia. Inštaliral sem neko igro okoli 300mb na spominsko kartico in inštalacija se ni uspešno končala (tik pred koncem telefon zmrznil...). Na spominski kartici imam za približno 1.1 GB ovi maps (tu je vse ok) zasedenost kartice pa kaže 1.4 GB, to je plus velikost neuspešne inštalacije igre.
Problem: nikjer ne najdem teh 300 mb, probal hidden files, pregledoval v nokia suite.....nikakor ne najdem. Sklepam da je problem neuspela inštalacija, ampak kakšna sled bi morala ostati.
Obstaja kakšen program, kako naj najdem teh 300MB. Ime datoteke nimam, iščem samo na podlagi velikosti.
Vsaj teh 300 MB ni konec sveta, malo pa me zanima kako je s tem.
Če ima kdo kakšno idejo, HVALA že vnaprej
Problem: nikjer ne najdem teh 300 mb, probal hidden files, pregledoval v nokia suite.....nikakor ne najdem. Sklepam da je problem neuspela inštalacija, ampak kakšna sled bi morala ostati.
Obstaja kakšen program, kako naj najdem teh 300MB. Ime datoteke nimam, iščem samo na podlagi velikosti.
Vsaj teh 300 MB ni konec sveta, malo pa me zanima kako je s tem.
Če ima kdo kakšno idejo, HVALA že vnaprej
connel ::
Sprazni kartico, to je skopiraj dol vse kar rabiš, formatiraj in daj nazaj gor podatke, boš prej naredil to, kot pa da iščeš kam se je usedla neuspešno inštalirana igra.
miranpozar ::
Brezplačen in tudi portable programček WinDirStat.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Wildfire - lastne melodije, raziskovalec, opravilaOddelek: Mobilne tehnologije | 1473 (1293) | RejZoR |
» | SE Vivaz vs. Nokia X6Oddelek: Kaj kupiti | 3599 (3383) | dmk |
» | microSD - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1282 (1059) | Senitel |
» | Inštalacija programov za mobOddelek: Mobilne tehnologije | 913 (817) | TRIROG |
» | MiniDV kamera - kako zajeti slike iz kasete?Oddelek: Zvok in slika | 1944 (1858) | PhotoBlaz |