Forum » Omrežja in internet » Volja
Volja
Sharky18 ::
pozdravljeni!
Jst imam ISDN in ko se povežem na Voljo, mi ne odpre nobene strani , irc se ne konekta in e-mailov mi ne pobere dol!probal sm ze ful nastavitev spreminjat, pa ne pomaga. zanima me zakaj je tako in ku se da to tezavo odpravit!??!
MSF
Jst imam ISDN in ko se povežem na Voljo, mi ne odpre nobene strani , irc se ne konekta in e-mailov mi ne pobere dol!probal sm ze ful nastavitev spreminjat, pa ne pomaga. zanima me zakaj je tako in ku se da to tezavo odpravit!??!
MSF
- spremenilo: Sharky18 ()
bmen ::
in kakšne nastavitve si spreminjal???
razen 0888 32480 v omrežju na klic, načeloma ne rabiš nič, če boš pošto bral v brskalniku, če pa jo želiš v oulooku ali podobnem pa rabiš nastaviti še:
pop.volja.net (prihajajča pošta)
smtp.volja.net (odhajajoča pošta).
To je več ali manj vse.
bmen
razen 0888 32480 v omrežju na klic, načeloma ne rabiš nič, če boš pošto bral v brskalniku, če pa jo želiš v oulooku ali podobnem pa rabiš nastaviti še:
pop.volja.net (prihajajča pošta)
smtp.volja.net (odhajajoča pošta).
To je več ali manj vse.
bmen
Sharky18 ::
Ma full nastavitev sm spreminjal...
Ma problem je to, da ko se poveze..je isto, kot da ne bi blo povezano! napises stran v brskalniku...in napise isto, kot da bi napisal stran in dal iskat ko nisem povezan!!
Ma problem je to, da ko se poveze..je isto, kot da ne bi blo povezano! napises stran v brskalniku...in napise isto, kot da bi napisal stran in dal iskat ko nisem povezan!!
HardFu ::
Očitno ste eni še bolj naj**al...
Js mam tud ISDN pa se mi to včasih naredi,
pa se preprosto reconnectam, pa je pol dobr...
Problem pa nastane ko se včasih v eni uri morm
tud po 5x rekonektat....
Kliči na voljo pa se pozanimi kaj in kako
Js mam tud ISDN pa se mi to včasih naredi,
pa se preprosto reconnectam, pa je pol dobr...
Problem pa nastane ko se včasih v eni uri morm
tud po 5x rekonektat....
Kliči na voljo pa se pozanimi kaj in kako
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 521832 (542) | velikBrokoli |
» | Problem z domenami na ApacheOddelek: Omrežja in internet | 1717 (1344) | Ice-Heki |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12181 (6349) | angus255 |
» | Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6205 (5393) | webfreak |
» | težave pri poš. priponk v outlookuOddelek: Pomoč in nasveti | 1122 (1033) | Lith |