Forum » Pomoč in nasveti » Kako zakleniti datoteko na USB ključu pred brisanjem?
Kako zakleniti datoteko na USB ključu pred brisanjem?
Miha6 ::
Zdravo,
Ker večkrat posodim komu USB ključ, bi želel mojim datotekam na usb ključu določiti, da jih ni možno zbrisati.
Sem že poizkušal sam, pa mi ni uspelo, zato bom hvaležen za vsako pomoč.
Hvala,
Miha
Ker večkrat posodim komu USB ključ, bi želel mojim datotekam na usb ključu določiti, da jih ni možno zbrisati.
Sem že poizkušal sam, pa mi ni uspelo, zato bom hvaležen za vsako pomoč.
Hvala,
Miha
Miha6 ::
Ja, atribut read only lahko vsak spremeni in sem to že probal.
Imam nekaj usb ključev z dodanimi datotekami, ki jih uporabniki potrebujejo za delo, potem pa se dostikrat zgodi, da jih pomotoma zbrišejo. In že je tu težava.
Upam, da kdo ve rešitev za to.
hvala Conqueror in 5er--> za odgovor
Imam nekaj usb ključev z dodanimi datotekami, ki jih uporabniki potrebujejo za delo, potem pa se dostikrat zgodi, da jih pomotoma zbrišejo. In že je tu težava.
Upam, da kdo ve rešitev za to.
hvala Conqueror in 5er--> za odgovor
gendale ::
naredi na ključu še eno ext3 particijo in daj na njo svoje podatke
windows take particije kaže samo če greš na disk management in pobrišeš od tam, drugače pa ne
windows take particije kaže samo če greš na disk management in pobrišeš od tam, drugače pa ne
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
connel ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje diska v W10 ne gre v starejše formate (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8261 (7001) | Pithlit |
» | Zaščita USB ključa pred pisanjemOddelek: Strojna oprema | 3666 (2986) | MIHAc27 |
» | Dva izmed treh USB-ključev okužena, pazite na osebne podatke!Oddelek: Novice / Varnost | 13469 (10400) | fosil |
» | USB ključi so katastrofaOddelek: Strojna oprema | 2371 (1590) | poweroff |
» | Kokoš ali jajce?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5077 (3605) | krho |