Forum » Šola » Medicinski sester HALP-praksa v 1. letniku ZŠ
Medicinski sester HALP-praksa v 1. letniku ZŠ
Tatmrmm ::
Pozdrav!
Kaj naj bi bil "posteljni vložek", takrat sem ravno manjkal ter ali poznate kakšen dober video, ki bi mi pokazal kako postelji razstiljati(nezasedeno)?
LP
Kaj naj bi bil "posteljni vložek", takrat sem ravno manjkal ter ali poznate kakšen dober video, ki bi mi pokazal kako postelji razstiljati(nezasedeno)?
LP
- poskusilo klonirati: Tatmrmm ()
rdecaluc ::
Posteljni vložek je "jogi" oz. vzmetnica. Lahko je iz veliko različnih materialov glede na potrebe pacienta.
Torej ne znaš postiljat postelje po dolžini in širini? To lahko najdeš v učbeniku (Kisner, Rozman, Klasinc, Pernat). Če ti pa še kaj nebo jasno pa prašaj.
Torej ne znaš postiljat postelje po dolžini in širini? To lahko najdeš v učbeniku (Kisner, Rozman, Klasinc, Pernat). Če ti pa še kaj nebo jasno pa prašaj.
Est modus in rebus. ,typos
Tatmrmm ::
Posteljni vložek je "jogi" oz. vzmetnica. Lahko je iz veliko različnih materialov glede na potrebe pacienta.
Hvala, vendar v UČB ni dobro razloženo ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iverka ali letviceOddelek: Loža | 7706 (1157) | JGhaydaa |
» | Kupil drago lezisce in posteljno dno, vendar se zmeraj slabo spim (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12735 (9617) | rockstar |
» | Kaj paziti pri nakupu kuhinje / spalnice? (izkušnje, mnenja, priporočila)Oddelek: Loža | 6114 (5665) | krho |
» | Koliko namenite v stvari za spanje (posteljnina, pižama)Oddelek: Loža | 4046 (3520) | kuglvinkl |
» | Nakup jogija...Oddelek: Loža | 8010 (7615) | undefined |