Forum » Programska oprema » freeradius na debian squeeze
freeradius na debian squeeze
paskir ::
Pozdrav.
Na debian squeeze poskušam namestit FreeRadius s podporo za ldap in mysql. Žal se mi zatakne že pri namestitvi freeradius paketa, saj ta za namestitev zahteva python2.5 . Hec je, da imam python že nameščen.
aptitude install freeradius vrne:
Če paket namestim na silo (dpkg --force-...), mi ga želi aptitude na vsak način odstranit.
Predlogi?
Disclaimer: o dpkg-ju nimam pojma.
Na debian squeeze poskušam namestit FreeRadius s podporo za ldap in mysql. Žal se mi zatakne že pri namestitvi freeradius paketa, saj ta za namestitev zahteva python2.5 . Hec je, da imam python že nameščen.
aptitude install freeradius vrne:
The following packages have unmet dependencies: freeradius: Depends: python2.5 (>= 2.5) which is a virtual package.
Če paket namestim na silo (dpkg --force-...), mi ga želi aptitude na vsak način odstranit.
Predlogi?
Disclaimer: o dpkg-ju nimam pojma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Python] HTTPS na desktopu dela, na Arduinu neOddelek: Programiranje | 1414 (1027) | N4g4c3N |
» | [python] težave z namestitvijo setuptools, pypiOddelek: Programiranje | 892 (788) | ragezor |
» | binary zdruzevanje datotekOddelek: Programiranje | 1316 (1056) | kunigunda |
» | Debian Gnu/Linux kot workstation (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Operacijski sistemi | 119914 (35588) | RedDrake |
» | apache+python+mod_pythonOddelek: Programiranje | 1200 (1139) | grim_ |