Forum » Strojna oprema » Tezava z racunalnikom
Tezava z racunalnikom
Skyman ::
Lep Pozdrav!
Imam tezavo z racunalnikom in sicer sistem je navit do sedaj je delal Bp sedeaj imam eno cudno tezavo sredi igranja mu racunalnik nenadoma ugasne brez kaksnega blue-screena samo na monitorju se napise power safe ugasnem ga tako da izklopim napajalnik ko ga priklopim nazaj se tudi ne odzviva moram pocakati ene par min da ga lahko "ozivim" kaj bi to lahko bilo sistem sem testiru z IntelBurn testV2 in test bp opravim brez kaksnega sesuvanja so mogoce krivi windowsi
q9450,2x2gb 1066 5870 sapphire 1tb disk napajalnik je corsair 850w
Imam tezavo z racunalnikom in sicer sistem je navit do sedaj je delal Bp sedeaj imam eno cudno tezavo sredi igranja mu racunalnik nenadoma ugasne brez kaksnega blue-screena samo na monitorju se napise power safe ugasnem ga tako da izklopim napajalnik ko ga priklopim nazaj se tudi ne odzviva moram pocakati ene par min da ga lahko "ozivim" kaj bi to lahko bilo sistem sem testiru z IntelBurn testV2 in test bp opravim brez kaksnega sesuvanja so mogoce krivi windowsi
q9450,2x2gb 1066 5870 sapphire 1tb disk napajalnik je corsair 850w
- spremenil: Skyman ()
popster ::
ce imas navit processor lahko preveriš če stabilno deluje z kakim distributed computing projektom, ki ga obremeni na 100%
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz PCja vonj po zažgani plastiki, sedaj se ne prižge več.Oddelek: Strojna oprema | 7939 (7176) | --MiRaLdInJo |
» | Računalnik se ob napiru ugasne (Asrock970 Extreme3 + FX 8120 + HD 6870) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9194 (8172) | r3dkv1c4 |
» | kako naviti procesor?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4379 (4082) | biokill |
» | Club-3d 7600gs 256mb AGP frekvenciOddelek: Strojna oprema | 2958 (1927) | abazigal |
» | Chiftek 420W spreminjanje voltaže (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7093 (5705) | BigSexy |