Forum » Strojna oprema » Ravnanje z SSD diskom
Ravnanje z SSD diskom
francy ::
Živijo!
Namen imam kupiti SSD dsik pa me zanima keko ravnati z njim. Slišal sem da če ga ne nastaviš pravilno lahko hitro odpove.
Prosim za pomoč!
HVALA!
Namen imam kupiti SSD dsik pa me zanima keko ravnati z njim. Slišal sem da če ga ne nastaviš pravilno lahko hitro odpove.
Prosim za pomoč!
HVALA!
TOP ::
Kako ravnati znjim kot z klasičnem HDD,kaj pa maš za nastavljat,priklopiš in to je to.Lahko še zamenjaš FW,če maš željo in to je to.
francy ::
Bral sem nekje da moraš izklopit defragmentiranje in še en kup stvari sam ne najdem članka
Tribal ::
ni nujno. Meni intel že 2 leti dela brez da bi karkoli nastavljal ali spreminjal, uporabljen je za sistemski disk in na njemu imam še igro katero igram. Tako da veliko bere in piše podatke, vendar je po 2h letih še vedno 100% health. Tako da so skrbi odveč.
LP
LP
RejZoR ::
Fajn je če ročno izklopiš defragmentacijo ker Win7 včasih ne zazna prav SSD-ja in ga pol kr defragmentira.
Drugo pa je vseeno imo.
Drugo pa je vseeno imo.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ultrabook? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21413 (16084) | noob96 |
» | Cene SSD-jem še naprej padajoOddelek: Novice / Rezultati | 15658 (12098) | Relanium |
» | Sestaviti računalnik v rinfuzi...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4063 (3588) | NeMeTko |
» | Gaming comp. build, kupujem že jutri.Oddelek: Kaj kupiti | 5969 (5043) | strup121 |
» | Gaming PCOddelek: Pomoč in nasveti | 4569 (3925) | wondy |