Forum » Pomoč in nasveti » Optična miška se zmede
Optična miška se zmede
Microsoft ::
Pa jst mam neko optično miško, Typhoon. Je brezžična. Zdej me pa sam zanima, zaka se naredi to: Ko miško postavim na podlago in jo pustim na miru, se včasih zgodi, da kazalec skače za par milimetrov sem in tja in se ne ustavi.
Slaine ::
Vpraši DrSergioDJ-a ... mislim da ima on enako miško... in celo se mi zdi da se je njemu enako dogajalo...
Slaine - The King of Kings ...........''Some of us are born to die''
Blup ::
A ni pol tko da če jp čist mal premaknš, da je pol vredu? men se isto dogaja.. sam to je pač cena poceni miške... jst jo takrt za mm prestavm pa je pol OK...
jebat ga... je bla pa vsaj zastojn
Blup
jebat ga... je bla pa vsaj zastojn
Blup
Sims ::
Ne vem če je to cena kriva. Mam isti problem, včasih začne malo migat ... Miško samo malo premaknem pa je. Ko se mi je to dogajalo sem mel miško na enem listu(kot podlaga). Sedaj jo mam direktno na mizi in se to ne dogaja več.
McHregec ::
Take stvari se dogajajo zaradi podlage. Ker če imaš podlago, ki preveč odbija tisto rdečo svetlobo se miška zmede.
Destroyer Of The Worlds.
McHregec: vrjetn da res vpliva podlaga na miško... toda zakaj se to zgodi samo včasih? razloži še nekaj... če mogoče veš... ko miško dvignem ta divje odvihra na desno stran zaslona... to bi jst reku da je odraz poceni miške? al je kej drucga... je pa sicer to zelo zelo zelo nadležno... rečmo če maš velko resolucijo in hočš it čist v leov na monitorju... prideš do tričetrt pa zmanka prostra in dvigneš miško.. pa si spet na desni strani
Bedno..
drgač mam pa jst že skos miško sam na mizi, brez podlage, pa mi to včasih dela da kr skače k je pr miru (lesena miza, res da je polakorana... ampak tok pa spet ne...)
Blup
Bedno..
drgač mam pa jst že skos miško sam na mizi, brez podlage, pa mi to včasih dela da kr skače k je pr miru (lesena miza, res da je polakorana... ampak tok pa spet ne...)
Blup
DrSergioDJ ::
Jap, men je isto delal, pol sm pa podlago zamenu za eno cheap ass iz blaga in dela ko suza
...
Han ::
Podloga s črtastimi vzorci, podobnim črtni kodi, miško "zmede". Zato tudi les s svojimi "črtami" ni primeren...
Mene mot itak vse drugo razn to da mal skače če jo pustim pr miru me ne... tko da se ne sekiram dost zrd tega ka mal skače dokler je ne ruknem
Blup
Blup
MaX ::
Imel sem isti problem, pol sm jo pa nazaj nesu, pa so mi jo na garancijo zamenjal. spodaj, kjer je pri diodi en znak * narjen, je pri tej miški na drugi strani in ta zdaj dela bp.
Pa mene pa to mot zato, ker je miška na baterije. Pol pa jst ponavad tak nardim, da kr grem od PC stran, ves ta cajt pa kazal skače pa se baterije praznejo. Pol miška nikol ne "zaspi". Pa sej drgač pa tak mam tisto postajo, da se lahka fila.
sam me vseen mot. Podlago mam pa neko tako, ko je res sam različn vzorec. Je na podlagi pl nekih napisu, sam površina je pa neka prozorna prevleka.
Pa mislm, da mam tam nek, ko lahka nastaviš neko ločlivost laserske diode, na max.
sam me vseen mot. Podlago mam pa neko tako, ko je res sam različn vzorec. Je na podlagi pl nekih napisu, sam površina je pa neka prozorna prevleka.
Pa mislm, da mam tam nek, ko lahka nastaviš neko ločlivost laserske diode, na max.
Fury ::
moja tut :) sam sem dal 16k :)
drgac so pa najbols mozne podlage platnene! RES :) lepo drsi pa se kul je za misko :)
prej ko sem mel se explorer 1.0 mi je na platneni najbols delu.. zdej mam explorer 3.0 pa dela ce si jo po jajcih praskam pa ne preskoc (PS: nism se probu tocno tega primera ;))
drgac so pa najbols mozne podlage platnene! RES :) lepo drsi pa se kul je za misko :)
prej ko sem mel se explorer 1.0 mi je na platneni najbols delu.. zdej mam explorer 3.0 pa dela ce si jo po jajcih praskam pa ne preskoc (PS: nism se probu tocno tega primera ;))
OmegaBlue ::
ja jest mam tud to miško (typhoon) pa mi učasih tud začne skakat to pa ponavad ko kakšna smetka zaide pod senzor.
P.S.
Probite senzor obrnt proti luči
P.S.
Probite senzor obrnt proti luči
Ka to mislš, da jo nej obrnem proti luči? Če jo dam čist bliz luči, pol še trzne ne.
Pa nevem, če mam kej smeti pr senzorju. Sej vsake tolk cajta mal spiham. Ka je to dost?
Pa kak pogosto jo ti filaš? Jo daš vsakič, ko nehaš kej delat v postajo, da se fil?
Pa nevem, če mam kej smeti pr senzorju. Sej vsake tolk cajta mal spiham. Ka je to dost?
Pa kak pogosto jo ti filaš? Jo daš vsakič, ko nehaš kej delat v postajo, da se fil?
Pa še neki me zanima: Na kak dalč vam taka miška (oprična in brezčižna) še dela? Men se zdi, da po razdalji, večji 50cm dela vse nekot bolj počas pa pol pa počast čist odkaže.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11628 (7939) | Sc0ut |
» | Odločam se za nakup nove miške...Oddelek: Kaj kupiti | 2900 (1840) | kotnikd3 |
» | Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 8925 (6540) | Sc0ut |
» | kje kupiti typhoon miško?Oddelek: Kaj kupiti | 1406 (1052) | tha_man |
» | katerega glodalca?Oddelek: Kaj kupiti | 1728 (1456) | Marjan |