» »

Problem - miška ali kaj drugega?

Problem - miška ali kaj drugega?

vsova ::

Na prenosniku Lenovo SL500 (win7 )imam težavo z USB miško. Težave so se začela pred kratkim. Kakor in kamorkoli premaknem miško, se skoraj zmeraj pojavi okvir, ki ga vleče, povečuje,kot da držim gumb, potrditvena polja se sama odpirajo,kot bi klikala na njih, vendar je tam samo puščica miške, ko miška pride na njih, samo odpira programe,se kar odpira, zapira, skratka kaos. Poskusila sem jo deinstalirati,nastavila originalne gonilnike, pa je isto,,, podobno je tudi ko uporabljam miško(drsno ploščo) na prenosniku..na novo formatirala disk, instalirala star bios, ki je bil na originalnemu SW,.....ima kdo kak nasvet kako glodalca ukrotiti..?
PS
Upam da ni kaj narobe z strojno opremo računalnika, odgovor, oz. nasvet potrebujem nujno, saj se dejansko sploh ne da delati
  • spremenilo: vsova ()

Cold1 ::

Miško najprej preveri na drugem računalniku, na tem prenosniku pa preizkusi neko drugo miško.

Možno pa je tudi, da imaš probleme z drsno ploščico, ali problemi izginejo, če ni omogočena (nima nameščenih gonilnikov)?

Miška na drugih računalnikih dela b.p., na tem tudi druge miši ne ubogajo, poskusila bom še onemogočiti gonilnike za drsno ploščico.
Cold1, hvala za hiter odgovor

Poskusila vse, pa še zmeraj nič. Ko pride puščica na ikono, potrditveno polje ali meni, se le te sami odpirajo, preklaplja, zaganjajo se programi... Alije možno, da je kje prišlo do strojne okvare, vendar računalnik ni bil ničemer mehansko izpostavljen.

klemenSLO ::

Poglje če nimaš slučajno vklopljen kak AUTOCLICK'
Če odpreš control Panel in nato Mouse malo poglej tam če ja kak autoclick ali mogoče hoover click ali kaj podobnega...
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lenovo napaka - pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
161198 (859) Riff
»

win10

Oddelek: Pomoč in nasveti
193689 (2731) Frenckie
»

Ventilator na prenosniku se mi vklaplja non-stop ?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
193612 (3281) igz
»

Prenosnik do 300.000, raje manj :)

Oddelek: Kaj kupiti
374017 (3109) drejc
»

Tipkovnica za notesnik

Oddelek: Strojna oprema
101091 (966) Mercier

Več podobnih tem