Forum » Omrežja in internet » Prenos domene
Prenos domene
Poglavarcek ::
Trenutno imam domeno registrirano pri Domenca.com, vendar bi jo rad prenesel na drugega ponudnika. Zanima me kaj mi priporočate oz. kakšne so vaše izkušnje z ponudnikom Afekt.net, kateri ima do konca leta ugodne cene za registracijo oz. podaljšanje domene.
PaJo ::
Tega ponudnika ne poznam, sam pa uporabljam www.powerpipe.com in majo prenos ok zrihtan, pa se poceni so, edino kar rabis je kreditna kartica, pa zal niso v slo. Ampak mene to ne moti, ker stvar del ok pa ziher so se bolj poceni od tvojega ponudnika
No v galvnem za prenos najboljse da vprasas pi njih, ker pri prenosu domenca nima nobene veze.
No v galvnem za prenos najboljse da vprasas pi njih, ker pri prenosu domenca nima nobene veze.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296668 (19960) | hariscorale |
» | Wordpress in gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 8575 (4392) | BigWhale |
» | Spletno gostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 2596 (1441) | cheguera |
» | Host za stranOddelek: Izdelava spletišč | 838 (643) | Jerry000 |
» | Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9107 (6600) | Gost |