» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
33 / 194
»»

first_line ::

k4vz0024 je izjavil:

Slabost Medionovih računalnikov je, da za OEM oper. sistem nimaš prave (beri: skoraj nobene) podpore. Če se obrneš na njihovo pomoč te pošljejo na Microsoft. Ko se obrneš na Microsoft in poveš kdo je proizvajalec, te napotijo na Medion.;(

A ni skoraj zmeraj OEM Windows gor ko kupiš PC?

@MrStein: To je ta disk (večino inštaliram nanj in presenetljivo hitro štarta pa sem navajen SSDja):
https://www.google.si/search?q=ST1000LM.....69i57j0l5.1068j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

Kaj pravite na akcijo prenosnega računalnika za 999€ (i7-4700MQ, GTX 770M 64 GB SSD + 1 TB Sata disk. 8 GB spomina...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

GamerBoy ::

na prejšnji strani imaš debato o temu prenosniku in celo slike/review nekoga, ki ga je kupil
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

z3ro ::

Mr.B je izjavil:

Kaj pravite na akcijo prenosnega računalnika za 999€ (i7-4700MQ, GTX 770M 64 GB SSD + 1 TB Sata disk. 8 GB spomina...

Če ti velikost oziroma teža ni problem je za moje pojme dober deal.

mtosev ::

Mr.B je izjavil:

odlična izbira
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

FlyingBee ::

slab zaslon, tako kot na sicer pol cenejšem touch 300 akoya ... pa ne resolucija, ampak zelo slabi vidni koti

8gb pa je dovolj flasha, da se pozna odzivnost ssd-ja, ni pa isto

Vidni koti niso slabi, problem je zbledela slika (barve in kontrast so švoh). Kar kriza če si navajen tablic in telefonov :/

Aja, morda je za slabo sliko kriv tudi izredno 'agresiven' nesvetleči premaz? Pri beli sliki zgleda kot bi imel diamantke potrešene čez ekran. Bom probal s fleksarco in poročam :D

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

včasih pomaga, če ekran ročno skalibriraš, ker out of the box nastavitve so včasih naravnost obubne in niso odraz dejanske kvalitete panela.. Just a though :)
#brezpodpisa

Ja sem neki nastavljal v gonilniki, drugače lahko samo svetlost nastavljaš s tipkovnice, a ni kaj dosti boljše.

za "perfektno" sliko se je treba poigrat z gamma, kontrastom in svetlostjo na vsakem barvnem kanalu posebaj :)
#brezpodpisa

FlyingBee ::

obupne vidne kote TN poceni panela še vedno ne moreš rešit

Kvaliteto slike sem drastično izboljšal po tem tutorialu:

Skoraj ne morem verjet da gledam v isti monitor 8-O Pa na eBayu sem že skoraj kliknil buy za 200$ kalibrator. Konec furanja safra 8-)

JanezH ::

A do tega si prišel, da ni več tako moder odtenek barve kot piše v testih?

JanezH je izjavil:

A do tega si prišel, da ni več tako moder odtenek barve kot piše v testih?

Ha ha ha. Sploh nisem vedel da se za ta monitor govori da ima prehudo modro barvo. Ko sem nastavljal gammo, sem kar malo čudno gledal ko sem moral modro znižati veliko nižje kot preostali dve.

Prej je bila zelena nikakršna, sedaj pa so barve 'normalne'.

Nastavitve:

Nastavitve so take sedaj ker je že vse preštelano in zmežlano v gonilnikih od Nvidie in Intelove HD.

Barvne in podobne nastavitve se, če je le možno, nastavla preko menija monitorja (al pa DDC/CI), ker sicer če nastavlaš z softwareom, pride do artefaktov pri reprodukciji določenih barv + prehod iz črne v sivo je lahko nekako tak

Imo še najbolša stran za referenco, kak more bit nastavlen vse
http://www.lagom.nl/lcd-test/

Pa še program za nastavlat direkt monitor (če le ta podpira DDC/CI)
http://screenwhite.com/screenbright/
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

nx6325 ::

POzdravljeni.

Zanima me če ima kdo izkušnje z IP nadzorno kamero, ki je v današnji ponudbi (49,99EUR)?
Kakšna je kaj dejanska kvaliteta slike? Uporabil bi jo za nadzor v zaprti verandi, tam pride včasih temperatura okoli ledišča. Bi bil to lahko kakšen problem?
http://www.hofer.si/si/html/offers/pose...
hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nx6325 ()

640 x 480 slikovnih pik

čudežov ne pričakovat..
#brezpodpisa

nx6325 ::

ja se zavedam da ni čudežev za pričakovat, ampak bo snemalo vse bolj na blizu.
Kaj pa v čisti temi, se kaj vidi tam na cca 3m?

OK.d ::

Seveda se saj ima ir diode, drugače tukaj si preberi http://www.alter.si/tabla/showflat.php/...
LPOK.d

darkolord ::

Tema je OK, se pa na močni sončni svetlobi ne vidi prav nič, ker nima IR filtra.

hotig ::

No očitno ni blo velik povpraševanja za ta Medion prenosnik. V našem hoferju je bla danes cena še 100e nižja (899e). Očitno bi ga radi čimprej prodali :)

MaterVola ::

Morda lanskega ponujajo za 100 € manj ;)

OZZY ::

hotig je izjavil:

No očitno ni blo velik povpraševanja za ta Medion prenosnik. V našem hoferju je bla danes cena še 100e nižja (899e). Očitno bi ga radi čimprej prodali :)

V katerem hoferju.. Jaz sem si ogledal 4 in nikjer ni bilo več prenosnika. Edino bi preostalo če bi poklical na centralo pa povprašal kje je še kak..
Go with the flow.

hotig ::

Re: MaterVola
Ja, danes je pa že res lanski model :)

OZZY, jst sm to vidu v Krškem hoferju. Verjetno bo res najboljše, če jih pokličeš al pa jim pošlješ mail.

MaterVola ::

Malo nerodno mi je s Hoferjeve strani, da vračajo denar tudi dva meseca po nakupu, hkrati pa v tem obdobju nižajo cene izdelkov. Če bi ga sam kupil, bi šel v trgovino po 100 €...

bi_đi ::

v ponudbi bo 32Gb usb ključ .
Ve slučajno kdo kakšne so bile hitrosti prenosa pri prejšnjih akcijah?

a while back sn naredu extensive review tega kjučka... poglej po tej temi..

hojnikb je izjavil:

Če bo slučajno kdo nabavlu USB kjuček iz Hoferja, sn tule naredu nekaj benchmarkov, da vidim kaj zmore noname 32GB kjuček za 12€ :D

User kapaciteta:
30.980.243.456bytov (~28.8GB)

Formatiran v FAT32 z sdformattor, sektor velik 32KB

Benhcmarki:

CrystalDISKmark x64 3.0.1

Clean flash z 100MB preizkusnimi podatki

Random podatki:

0-fill

"Dirty" flash (en pass z h2testw) z 100MB preizkusnimi podatki:
Random podatki:

0-fill

"Dirty" flash (en pass z h2testw) z 1GB preizkusnimi podatki:
0-fill

Še verify z h2testw:

Stvar ni hitra, (ko se enkrat zapiše več kot cca 200MB podatkov), kar je verjetno posledica uporabe poceni TLC flasha in enostavnega kontrolerja.
Sicer je zadeva readyboost ready, najverjetne samo zato, ker ma del flash spomina hiterga (sodeč po 100MB testih).

Vendar za tak $$$ bi lahko bilo tudi slabše ;)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

očitno shrani.si ne dela, tko da se ne vidijo benchi .. :(
#brezpodpisa

trnvpeti ::

ta kljucek sem kupil pri hoferju
in je pocasen ko svinja,torej skoraj neuporaben

drugi hoferjev kljucek 64G usb3 je cisto drugacna zgodba
torej ta 32G,stran od njega

tole kupi za 17eur
http://funtech.si/si/vsi-oddelki/komp/u...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: trnvpeti ()

medenko ::

+ poštnina.

Dr_M ::

Un hoferjev bi bil lahko se kaksen € ali 2 cenejsi, pa bi bil ok. Nafukas gor musko, pa v avto. Ne rabi bit pretirano hiter.

MrStein ::

hojnikb je izjavil:

očitno shrani.si ne dela, tko da se ne vidijo benchi .. :(

Zato jaz zraven še text testa Copy/paste-am...

S temi hranilniki slik je vedno tveganje, da čez nekaj časa zaprejo štacuno (ali vsaj tvoje slike izbrišejo).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Ok, sedaj tako dela shrani.si, tako da lahko vidite bench tega ključka. Seveda če je v uporabi isti krmilnik in flash (kar gotovo je )
#brezpodpisa

izbrisiracun ::

zunanji disk

Kakšni diski naj bi bili v tem ohišju? Mislim, da je že bila debata enkrat o tem, ampak je tema predebela, da bi iskal.

Pithlit ::

IMHO... nima veze. Itak ni pretirano ugodno.
Life is as complicated as we make it...

Duhec ::

izbrisiracun je izjavil:

zunanji disk
Kakšni diski naj bi bili v tem ohišju? Mislim, da je že bila debata enkrat o tem, ampak je tema predebela, da bi iskal.

Za 1TB ne vem, nazadnje je bila v Hoferju ponudba od Chilija za 2TB in notri je bil WD Green.

Kakšni so pa kaj njihovi monitorji?

Tale bi mi ustrezal, samo kaj ko so tako skopi s podatki.

dodaj še neki cenkinčkov zram in dobiš IPS panel..
#brezpodpisa

Hm, a moram kaj pazit pri IPS-ih? Lahko morda daš link na kakšnega, ki bi ga priporočal v rangu 150-200€?

#brezpodpisa

Pri Hoferjevem Medion prenosniku mi je crknil polnilec. A kdo ve ce je treba oddat s prenosnikom vred? Pa se racun sem zalozu :(

knesz ::

first_line je izjavil:

Pri Hoferjevem Medion prenosniku mi je crknil polnilec. A kdo ve ce je treba oddat s prenosnikom vred? Pa se racun sem zalozu :(

Ja potrebno je oddati s prenosnikom vred. Zaradi pošiljanja moraš imeti originalno škatlo skupaj z tistimi folijami za zaslon. Račun je pa dovolj, da je od kake druge drobnarije, npr. kakih robcev ali sekret papirja, toliko, da dokažeš, da kupuješ pri njih.

Scheisse. Očitno bo treba nabavit univerzallni polnilec. Samo ta je 9A,ce dam 5A, a je to pri prenosnikih kaj problem?

jap, prešvoh bo..
#brezpodpisa

šernk ::

Ima kdo mogoče izkušnje z zidno barvo iz hoferja? 10€ za 15 litrov (ali kg ne vem točno). Kar sem gledal so druge barve praktično x2 cena.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Za moj pokverjen polnilec pri Medionovem prenosniku sem kontaktiral Medion Slovenija in so rekli da ni problem menjati samo polnilec. Naj samo dobro zapakiram in bo DPD pobral.
3,42A polnilec pa je sposoben polniti prenosnik samo izključen, če vklopim prenosnik takoj neha polniti, očitno je dosti požrešna zadeva.

FirkFrukt ::

A veste mogoče za kakšno ponudbo za hoferjev prenosnik ? Če je kaj trenutno aktualno, oziroma če bo v naslednjih dneh ?

Matevz96 ::

FirkFrukt je izjavil:

A veste mogoče za kakšno ponudbo za hoferjev prenosnik ? Če je kaj trenutno aktualno, oziroma če bo v naslednjih dneh ?

Prva oseba zunaj hoferja, ki bo to vedela je poštar.

FTad ::

FirkFrukt je izjavil:

Pojdi na Hoferjevo spletno stran in spremljaj akcije oz trenutno ponudbo.

Alamar ::

šernk je izjavil:

Ima kdo mogoče izkušnje z zidno barvo iz hoferja? 10€ za 15 litrov (ali kg ne vem točno). Kar sem gledal so druge barve praktično x2 cena.
To tudi mene zanima, ker sedaj je že smešno poceni. 6.99 EUR za 14 kg.

https://www.hofer.si/si/html/offers/58_...

Kako se obnese v praksi?
««
33 / 194
»»