» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
31 / 194
»»

cypena ::

Jaz ga imam in se še lovim ter študiram te Win8, se prvič srečujem z njimi... pa tudi drugače nisem ravno nek dober vir podatkov, ker imam za primerjavo samo en prastar Dell 5000 :8) proti kateremu je pa tale Akoya prava raketa in okno v svet :)
če seješ veter, boš po vsej verjetnosti požel vihar...
pa lep dan želim :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cypena ()

BlaY0 ::

A je kdo videl, a imajo trenutno kak "Vitrex" na policah?

Heisenberg ::

Vitrex: to kot čistilo za steklo ? To imajo v redni ponudbi kolikor vem

Ja, zanima me cena in ali je koncentrat oziroma do katere temperature ne zmrzne...

Maxl ::

Koncentrat 5L, je do -40°. Cena okoli 5€.

Super, hvala za info.

jasa123434 ::

Zanima me ali je ta tablica boljša

http://www.hofer.si/si/html/offers/2867...

Od tab 2 10.1 ki si ga lastim.

In ali bi bil za otroške igre in kaj takega ker bi vzel za 9 letnega otroka?

recmajkemi ::

@Blayo Na kantici sicer piše -40°C, vendar je meni nerazredčena tekočina zmrzovala na šipi pri -4°C in 40-50 km/h, kar znese, odvisno od metode, max cca. -13°C ali -22°C, kar je daleč od navedenih -40°C. Nisem zadovoljen, opažam da Hofer vedno pogosteje izzigrava slepo zaupanje kupcev. Zadnji primer, ki sem ga opazil je pri "100g" pakiranju dimljenega lososa (1.99€) v petih (5/5) izmerjenih vzorcih vedno le 90g ploda. :(

Pithlit ::

Jah pač prijavi tržni. Kazen jim ne uide.
Life is as complicated as we make it...

TehDucky ::

Tudi meni je zadeva nerazredčena tekočina zmrzovala na šipi pri okoli -1.5°C, da sploh ne omenjam, da preden sem dal čisto notr, da mi je z močno mešanico pod ničlo sploh špricat ni hotelo več.

Alamar ::

Meni deluje brez problema pri minus 5 na obvoznici. Prav tako tudi Lidlova, deklarirana za -20 stopinj.

Zadnji primer, ki sem ga opazil je pri "100g" pakiranju dimljenega lososa (1.99€) v petih (5/5) izmerjenih vzorcih vedno le 90g ploda.
bruto, neto?

šernk ::

Jaz lani nisem imel težav z njihovo tekočino, razen pod -15 in pri 130km/h. Tam pa itak še hudič zmrzne. Letos pa še nisem imel možnosti testirat zadeve. Je pa res, da sam kupujem najcenejše kar dobim od tega, ker porabim preveč :)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

vorantz ::

Jaz sem lani nabavu iz lidla pa celo zimo nisem mel problemov

sajmon ::

Par komentarjev glede tablice, ki je bila danes v akciji:
primerjave lahko delam z Samsung galaxy Note 10.1. Tablica je elegantna, kovinski izgled spodnje strani. Velikost 7" je super, če rabiš mobilno zadevo. Za okrog prenašat mi je Note že velik.
Tablica ima hdmi in usb priključek (note rabi za vse adapter), nima pa možnosti navigacije. Kameri sta dve, glavna je brez bliskvice. Odzivnost in hitrost pa ni ravno na ravni Samsunga, je pa zadovoljiva za napravo v vrednosti 100 eur.

techno ::

a ima morda kdo kakšne izkušnje z Medion TV-ji? tale ponudba me namreč kar mika...
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...

FlyingBee ::

v leclercu imaš za 329 minus bon je 270 eur 32 inčno Toshibo, ki je celo smart

darkolord ::

recmajkemi je izjavil:

@Blayo Na kantici sicer piše -40°C, vendar je meni nerazredčena tekočina zmrzovala na šipi pri -4°C in 40-50 km/h, kar znese, odvisno od metode, max cca. -13°C ali -22°C, kar je daleč od navedenih -40°C.

TehDucky je izjavil:

Tudi meni je zadeva nerazredčena tekočina zmrzovala na šipi pri okoli -1.5°C, da sploh ne omenjam, da preden sem dal čisto notr, da mi je z močno mešanico pod ničlo sploh špricat ni hotelo več.
Meni se je tista Hoferjeva tekočina za šipe zdela čisto zanič - kot da bi bila noter milnica in se sploh ni posušila.

Lidlove uporabljam že nekaj let in delujejo brez pripomb.

first_line ::

Meni se Hofrova ful maže in naredi šipo komaj skozi gledljivo, medtem ko drugim dobro funkcionira. Čudno.

firstline, ti samo nove brisalce nabavi pa boš rešen

drugače pa je stvar taka, da so cevke po katerih pride tekočina do odprtine, vedno mokre in zato zjutraj ko so nizke temperature, ne šprica takoj

medenko je izjavil:

tisti kos, ko ga imajo, normalno, da prodajo.
politika, gremo malo drkat slovenski trg, jebeš zalogo.

Sej vem da si anti. Ampak bluzit pa ni treba.

Otvoritev v Tolminu: Kar je tehnike so imeli vsakega posebej najmanj 100 kosov na zalogi. Verjamem pa da je velika razlika imet 100 kosov v Lj (kjer bodo vsi šli v roku 5 minut) ali pa v Tolminu (kjer zadeve ostajajo na 'policah'). Pač druge prioritete.

Za ziher bit smo pa vseeno raje rezervirali en pralni stroj. Nismo tiste sorte da bi kampirali pred vhodom pa se pol gužval... sploh če se da bolj elegantno zrihtat.

delavec44 ::

Kolikor je meni znano rezervacije v Hoferju niso možne. Če pa izkoriščaš VIP, potem pa to meče slabo luč tudi na njih.

sajmon ::

delavec44 je izjavil:

Kolikor je meni znano rezervacije v Hoferju niso možne. Če pa izkoriščaš VIP, potem pa to meče slabo luč tudi na njih.

Glede rezervacij, z lepo besedo se da marsikaj. V soboto sem brez težav rezerviral tablico, ki je bila v akciji v ponedeljek. Glede količine artiklov in kako hitro se prodajo: v ponedeljek do popoldneva so od 5 tablic prodali 3.

Alamar ::

Pet jih sigurno niso imeli.

delavec44 je izjavil:

Kolikor je meni znano rezervacije v Hoferju niso možne.

Res je.

delavec44 je izjavil:

Če pa izkoriščaš VIP, potem pa to meče slabo luč tudi na njih.

Bi me celo ganilo če se ne bi že prevečkrat ujela na tiste limanice: 'dobrota je sirota'. Kadar sem fer ponavadi izvisim ker se najde 10 drugih ki pač niso fer. Tako da sem pač povlekla eno nitko (ker pralni stroj dejansko potrebujem ker je stari po ~15ih letih odšel v večna lovišča).

VIP nisem. Če bi bila bi imela precej bolj lagodno življenje. Mogoče bi pa lahko bila... če bi mi bilo v interesu vleči vse nitke ki jih držim - ampak ja, nisem navajena...

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

hojnikb ::

zgleda super, a kaj ko je procesor počasnejši od 5 let starega core2duo, ki čepi v mojem HPju :'(
#brezpodpisa

Tomson ::

Nemogoče ... Če pa piše:
izjemno zmogljiv prenosni računalnik s štirijedrnim procesorjem, ki je kos vsakodnevnim izzivom
;((
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

mogoče izjemno močan za poganjanje brskalnika :))

itk bojo tole ovce razglable, ko bojo vidle, da ima 4 jedra !!!1

Jaz on the other hand se ne dotaknem atoma niti z leseno palco.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

s za office, chrome, HD filme v bsplayerju in chrome ne bo OK?

kmetek ::

to je vedno izgovor, a ne stojan.

ttommy ::

Dajte linke do boljšega 15,6" laptopa z Windows 8.1 500GB diskom in 4GB RAM. Za isto ceno, se razume.
Gamer

z winsi gre to sam pr hoferju :)
#brezpodpisa

ne, res, za vse je dovolj dober, samo za igre in obdelovanje slik in videa ni, no vdaj ne za zmerno hitrist

čeprav kak celly 1000m bi bol pasal v tak prenosnik..
#brezpodpisa

kaj pa v transformer book z3740, to so novi atomi pod 8w tdp

Syrex ::

mtosev je izjavil:

http://www.hofer.si/si/html/offers/2867...

hofer spet napada

Se splača dati za Toshibo Toshibo dati 50€ več ali ne.

Je kakšna razlika med tema dvema prenosnikoma?

hoferov ima 3leta garancije in bolj varčen cpu. je pa cpu malo počasnejši
hoferjev za 350e je čist spodoben notebook

bolj varčen proc pomeni pol k*rca, če neveš kaka baterija je vgrajena...
#brezpodpisa

hojc nucaš boljša očala
? 3-celična Li-ionska akumulatorska baterija

Mislim, da je za povprečnega uporabnika (internet, spletno bančništvo, slike, filmi) ta računalnik več kot odličen nakup.
Gamer

mtosev je izjavil:

hojc nucaš boljša očala
? 3-celična Li-ionska akumulatorska baterija

3 celična baterija pomeni točno nič, če ni podatka o Ah oz. Wh posameznih celic :)
#brezpodpisa

fosil ::

Ne razumem tega prenosnika.
Glede na tehnične podatke naj bi bil ultrabook, ker ima švoh procesor in slabo baterijo.
Glede na mere in težo pa je klasičen prenosnik.

Se pravi je velik in težek ultrabook ali
podhranjen klasičen prenosnik.
Meni se nobena izmed teh možnosti ne zdi privlačna.
Tako je!

fosil je izjavil:

Glede na tehnične podatke naj bi bil ultrabook, ker ima švoh procesor in slabo baterijo.

Exactly.
Izbira atoma je samo zaradi cene. Cenejši varčnejši proc pomen šibkejše hlajenje, šibkejšo baterijo, napajalni sklop and so on...
#brezpodpisa

fosil je izjavil:

mene je čist ok. saj so tudi 15.6' prenosniki z AMD E240/E350/e450 cpuji. pač low varčen notebook v 15inčev za tiste kateri to rabijp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

A potem bi po vašem bil ta računalnik boljši. ker ima 6 celično baterijo?
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Gamer

nerokucy ::

Lani sem kupil erazer x7820, od 26 je pa novi erazer x7820 ki je mogokrat bolji kot prejsno erzaer. Poglejte malo 999 e je polovico premalo za tako mocen prenosnik. Ssd je ze not pa gtx 770 3gb enostavo je vreden nakupo. Prejsna serija x7820 deluje se vedno odlicno brez bilokakersnega problema. In bo kdo kupil to nobo misino ? Ce je malo slikajte pa to ;)

OZZY ::

nerokucy je izjavil:

Lani sem kupil erazer x7820, od 26 je pa novi erazer x7820 ki je mogokrat bolji kot prejsno erzaer. Poglejte malo 999 e je polovico premalo za tako mocen prenosnik. Ssd je ze not pa gtx 770 3gb enostavo je vreden nakupo. Prejsna serija x7820 deluje se vedno odlicno brez bilokakersnega problema. In bo kdo kupil to nobo misino ? Ce je malo slikajte pa to ;)

Kje si pa vidu, da ma ta erazer ssd in 770 grafo not.. http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...
Go with the flow.

nerokucy ::

Napaka novi je x7826 in ta ima te nove kompanente. Se opravicijem

Modri dirkač ::

OZZY je izjavil:

nerokucy je izjavil:

Kje si pa vidu, da ma ta erazer ssd in 770 grafo not.. http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...

Linki so spremenjeni, zjutraj je bil x7826 in je bila 770 not, tudi proc je bil mislim da i7 4500MQ

EDIT: kdo lima linke z lanskega leta? bemusunce...
To je aktualna zadeva:
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...
Everybody lies!

Zgodovina sprememb…

wow za 1000€ je pa tole res hud deal.
Kdo pa sploh dela te prenosnike ?
#brezpodpisa
««
31 / 194
»»