Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
MrStein ::
VA je. Beri: boljši kontrast kot IPS
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
hojnikb ::
ne tč ne mš, pa IPS ni
ni vse zanič, če ni IPS. V resnici je IPS, ki se masovno prodaja danes, le malo boljši od TN-a....
Dosti ips panelov sploh nima 8bitnih barv, ampak se izvaja 6bit+frc trik, enako kot na TN.
#brezpodpisa
floyd1 ::
Jaz imam še danes prastarega Samsunga 193P (VA panel), pa mu razen nekaj inčev, in seveda po strojni kalibraciji barv, čisto nič ne fali. Daleč boljši kot TN.
Okapi ::
Saj če si zanj dal 500 EUR (grem preveriti na gajca... eh, malo zgrešil, okoli 400 je bil, nisem bil prepričan za velikost), potem jajca za 200 EUR nimajo kaj praskati zraven.
Motiti se je človeško.
Vkun ::
Par stvari:
- uporabljajo baytrail-m in ne baytrail-t procesor, kar mi je zanimivo saj je navedena poraba nekoliko visja
- Office ni naložen, ponavadi je zraven takšnih tablic (T100 ali Dellova npr.)
- nikjer ne pise koliko touch zaslon je (5 point touch za T100, Dellova ima 10 point touch)
- 500 GB disk je v delu s tipkovnico, tako da je samo 64GB flash na voljo, ko tipkovnico odstranis
- "uporaba kot prenosni računalnik" za 10 ur pri bateriji, tako da se vprašam, koliko zdrži kot sama tablica, ker mislim, da je pri T100 dock samo tipkovnica brez baterije
Pa zadeva je nekoliko težja kot Asus T100. Hojnik je prav povedal kar se IPSa tiče, ni by default "the best".
- uporabljajo baytrail-m in ne baytrail-t procesor, kar mi je zanimivo saj je navedena poraba nekoliko visja
- Office ni naložen, ponavadi je zraven takšnih tablic (T100 ali Dellova npr.)
- nikjer ne pise koliko touch zaslon je (5 point touch za T100, Dellova ima 10 point touch)
- 500 GB disk je v delu s tipkovnico, tako da je samo 64GB flash na voljo, ko tipkovnico odstranis
- "uporaba kot prenosni računalnik" za 10 ur pri bateriji, tako da se vprašam, koliko zdrži kot sama tablica, ker mislim, da je pri T100 dock samo tipkovnica brez baterije
Pa zadeva je nekoliko težja kot Asus T100. Hojnik je prav povedal kar se IPSa tiče, ni by default "the best".
FlyingBee ::
ok, ok, ampak v tako ceno postavit s temi (na papirju) sijočimi imeni, veš da ni vse zlato kar se sveti, če smo že pri tem ... asus t100 je pri zaslonu šparal, itd. - samo na ceno gledat je butasto
medenko ::
Je kdo danes nabavil 2tb disk?
Kateri disk je noter?
Zunanji trdi disk SEAGATE 2TB Expansion 3,5"
Vaša cena: 80,21 €
Spletna cena: 81,33 €
Dobavljivost: Na zalogi
v trgovinah je še akcija za člane CS kluba 79,99€.
kixs ::
In koliko garancije dobis pri ComShopu in koliko pri Hoferju? Mislis, da to kaj vpliva na nakup?
Sicer se pa strinjam, da cena ni najbolj ugodna. Pred nekaj leti je bil tak disk v Hoferju vsaj 10€ (ali vec) cenejsi od ostale ponudbe + 3 letna garancija.
lp
Sicer se pa strinjam, da cena ni najbolj ugodna. Pred nekaj leti je bil tak disk v Hoferju vsaj 10€ (ali vec) cenejsi od ostale ponudbe + 3 letna garancija.
lp
fosil ::
Hoferjeva cena za ta zunanji disk 2tb ni ugodna.
Ampak meni je pri teh chiligreen diskih všeč nekaj drugega.
Disk lahko brez težav vzameš iz ohišja in ga daš potem tudi nazaj, ali pa daš v ohišje kakšen drug disk.
Tako da dobiš notranji disk + ohišje za ceno notranjega diska.
Ampak meni je pri teh chiligreen diskih všeč nekaj drugega.
Disk lahko brez težav vzameš iz ohišja in ga daš potem tudi nazaj, ali pa daš v ohišje kakšen drug disk.
Tako da dobiš notranji disk + ohišje za ceno notranjega diska.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
kixs ::
adapipika:
sicer pa tisti Seagate je pri Funtechu normalna cena 79 celih € in neki €/100.
lp
sicer pa tisti Seagate je pri Funtechu normalna cena 79 celih € in neki €/100.
lp
compshop in BB recimo sta dražja, ker lahko razstavljene probaš ali si vsaj ogledaš, to je edino kar opraviči, seveda pa ni tako, če pametuješ za PC-jem doma in gledaš vse tiste nižje cene v spletnih trgovinah
matejmesar ::
Ali bi jutrišnja win8 tablica-notebook znala imet GPS in kompas? Ima morda kdo kaj več info?
Hvala in LP
Hvala in LP
wolf123 ::
Zelo vredu za 100EUR vredno tablico, ampak gps bi bil samo še za piko na i.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: wolf123 ()
Dr_M ::
Telefon imam za telefoniranje, tablico pa za "tabliciranje" ;-)
Motiti se je človeško.
In kaj je to tabliciranje ?
Do enligthen me, kaj lahko ti počneš na 7 inčerju, ko jst na 4.7 inčerju nemorn...
Do enligthen me, kaj lahko ti počneš na 7 inčerju, ko jst na 4.7 inčerju nemorn...
#brezpodpisa
Pithlit ::
Guncanje @.
Ampak to lahko tudi na telefonu počneš.
Lahko pa da ima MrStein dumb phone. Pol pa ima kombo kar dober smisel.
Ampak to lahko tudi na telefonu počneš.
Lahko pa da ima MrStein dumb phone. Pol pa ima kombo kar dober smisel.
Life is as complicated as we make it...
še vedno ne vidim štosa 7 inčerjov... ok so poceni, ampak vseeno..
Čeprav morn priznat, da sem sam tut meu 7 inčerja... ampak to v časih ko so bile tablice tabu in je fizična tipkovnica še pomenla kej (govorim seveda o legendi eeepc 4g)
Čeprav morn priznat, da sem sam tut meu 7 inčerja... ampak to v časih ko so bile tablice tabu in je fizična tipkovnica še pomenla kej (govorim seveda o legendi eeepc 4g)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
bobicek ::
Kaj uporabnega?
https://www.hofer.si/si/html/downloads/...
Že nekaj časa kupujem prenosnik, a tegale bom vseeno verjetno izpustil. Čeprav je verjetno kar cenejši kot so podobne zadeve pri nas. Nima pa tale povdarjeno, da ima priložen win8.
Že nekaj časa kupujem prenosnik, a tegale bom vseeno verjetno izpustil. Čeprav je verjetno kar cenejši kot so podobne zadeve pri nas. Nima pa tale povdarjeno, da ima priložen win8.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobicek ()
scenic16 ::
trnvpeti ::
se strinjam, 7" tablica je out
okoli 8", z tankim robom po dolgi stranici, isto prenosljiva, vecja povrsina,...
to je sedaj minimum
okoli 8", z tankim robom po dolgi stranici, isto prenosljiva, vecja povrsina,...
to je sedaj minimum
to je sedaj minimum
opisal si iPad mini retina in lg g pad
kar pa se tiče držanja v roki po 1 uri tabliciranja pa ni toliko pomembna razlika 200-300 gramov med 7 in 10 inčno ampak tiste kile ki jih imamo v roki, tako da to je le marketinško natolcevanje kako je 7 inčno ful dobra in da roke ne bolijo po dolgotrajni uporabi
edino pri prenosljivosti je največja razlika, phableti pa to najboljše rešijo
Kaj uporabnega?
kupi.
to je sedaj minimum
opisal si iPad mini retina in lg g pad
kar pa se tiče držanja v roki po 1 uri tabliciranja pa ni toliko pomembna razlika 200-300 gramov med 7 in 10 inčno ampak tiste kile ki jih imamo v roki, tako da to je le marketinško natolcevanje kako je 7 inčno ful dobra in da roke ne bolijo po dolgotrajni uporabi
edino pri prenosljivosti je največja razlika, phableti pa to najboljše rešijo
največja neumnost tega desetletja..
#brezpodpisa
sem imel telefon in 7,7 tablico pa je bilo brez veze, zdaj pa imam samo Note 2 in je super (4 dni zdrži = 1 ura firefoxa, 1 ura youtuba, 2 uri klicov in sms-ov, 1 ura ostalih programčkov) ... po žepih ga ne nosim, tablico samo doma pa nima smisla imeti, imam PC ali pa phablet, če se mi ne da za mizo spet sedet
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
In kaj je to tabliciranje ?
Vse isto, le na večjem ekranu.
(sicer pa kdo je rekel, da ti ne moreš???)
Motiti se je človeško.
AvtoR ::
Iam kdo novega hibrida(tablica/laptop) iz Hoferja?
Baje jih je precej hitro povsod zmanjkalo.
Kako se kaj obnese?
Baje jih je precej hitro povsod zmanjkalo.
Kako se kaj obnese?
BlackMaX ::
tisti kos, ko ga imajo, normalno, da prodajo.
politika, gremo malo drkat slovenski trg, jebeš zalogo.
politika, gremo malo drkat slovenski trg, jebeš zalogo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: medenko ()