Forum » Pomoč in nasveti » mrežna - help cimprej!
mrežna - help cimprej!
fictionel ::
dons sm kupu mrežno od levela (gor je realtekov cip) pa mi windows javla napako, da ne more instalirat gonilnikov (the data is invalid)...
mam pa xp-je
pa abit kg7-raid, atlona, 512 ddr rama,...
sm pa zue probov u 3eh pcijih! tko da nimam pojma kva bi blo narobe. Rabm jo pa jutr zju3, k bojo ADSL prsli prklopt....
Help plz! caimprej!!!!!!!!
mam pa xp-je
pa abit kg7-raid, atlona, 512 ddr rama,...
sm pa zue probov u 3eh pcijih! tko da nimam pojma kva bi blo narobe. Rabm jo pa jutr zju3, k bojo ADSL prsli prklopt....
Help plz! caimprej!!!!!!!!
Daniel ::
Fictionel, ti je Winsi ne namestijo sami?
Jaz mam od Planeta z Realtekovim čipom in mi Xp-ji sami zaznajo in namestijo neke gonilnike za Realtek čip. Drgač pa probaj kje drajverje na netu dobit nove, pa tiste namestit.
Kje maš gonilnike na Disketi al CD-ju?
Če so na disketi, lahko da je neberljiv (če te prav razumem)
LP
Jaz mam od Planeta z Realtekovim čipom in mi Xp-ji sami zaznajo in namestijo neke gonilnike za Realtek čip. Drgač pa probaj kje drajverje na netu dobit nove, pa tiste namestit.
Kje maš gonilnike na Disketi al CD-ju?
Če so na disketi, lahko da je neberljiv (če te prav razumem)
LP
brzy ::
Tak problem sem tudi jaz imel. Iz interneta si probaj potegniti nove driverje in še enkrat probaj....Jaz imam Win98 SE.
brzy: dj mi prosm povej kje dobit te drivere, al pa ce mi jih lohk posles..
zj sm ze zamenov mrezno u trgovin, pa je cist isto.. k da ne bi bli nobeni driveri dobri.. tko nekak se mi zdi...
brzy: mail
zj sm ze zamenov mrezno u trgovin, pa je cist isto.. k da ne bi bli nobeni driveri dobri.. tko nekak se mi zdi...
brzy: mail
the problem is solved!!!!!!!!! jupi!
evo tlelele mate linkc: http://www.anetforums.com/posts.aspx?Th... (hvala ti gugl :))
lohk sam recm: prekleti winsi!!!!!!!
evo tlelele mate linkc: http://www.anetforums.com/posts.aspx?Th... (hvala ti gugl :))
lohk sam recm: prekleti winsi!!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8003 (6786) | MrStein |
» | Ali so krivi nForce driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 973 (813) | TylerDurden |
» | Katera mrežna kartica?Oddelek: Kaj kupiti | 2174 (1952) | R-S-LoVe |
» | ADSL na enem računalniku ne delaOddelek: Omrežja in internet | 1779 (1472) | ali3n |
» | DRIVERJI za MREZNO: COMPEX RL2000 PCIOddelek: Operacijski sistemi | 1122 (1031) | BroTheR |