Forum » Zvok in slika » Philips BDP5180
Philips BDP5180
Polmar ::
Pozdravljeni!
Za darilo sem prejel Philipsov BluRay predvajalnik BDP5180 in imam problem, pri predvajanju formatov .mkv mi na TV-ju izpiše UNSUPPORTED VIDEO FORMAT, na predvajalniku se vidi ( po času), da se film predvaja, tudi zvok je, SLIKE PA NI, ekran je moder, oziroma je vidna stran Philipsovega predvajalnika. Predvajalnik in TV (Gorenje Illumina, ki podpira predvajnje slike v formatu HD 720p ali 1080i)imam povezana z HDMI kablom.
prosim za pomoč
Za darilo sem prejel Philipsov BluRay predvajalnik BDP5180 in imam problem, pri predvajanju formatov .mkv mi na TV-ju izpiše UNSUPPORTED VIDEO FORMAT, na predvajalniku se vidi ( po času), da se film predvaja, tudi zvok je, SLIKE PA NI, ekran je moder, oziroma je vidna stran Philipsovega predvajalnika. Predvajalnik in TV (Gorenje Illumina, ki podpira predvajnje slike v formatu HD 720p ali 1080i)imam povezana z HDMI kablom.
prosim za pomoč
kelly1 ::
Hojla,...
Tudi sam sem imel podobno težavo - ni bilo šumnikov,..
Rešitev : LG BD660,... Dela
Tudi sam sem imel podobno težavo - ni bilo šumnikov,..
Rešitev : LG BD660,... Dela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri dvd oz. multimedijski predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 3313 (2606) | marvin42 |
» | Kako najbolj elegantno predvajati v filme s podnapisi na TVju?Oddelek: Zvok in slika | 5789 (5365) | smacker |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39668 (11717) | JanezC |
» | Kateri DVD/(DiVX) predvajalnik do max. 25000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 3985 (3687) | Han |