» »

Nintendo

Nintendo

Lenc ::

Pozdravljeni!

Kupujem (za darilo) Nintendo DS. Ker je na tržišču ds, ds lite, 3DS ( mogoče še katerega pozabil) me zanima katerega sploh kupiti? Vem le, da 3DS omogoča 3D igranje. Kupil bi novo, ali rabljejno(v garanciji), tak da cena lih ni pomembna. Kaj je boljše, in zakaj? Jaz se na to ne spoznam :)

Ganon ::

DS in 3DS sta različni konzoli. Pri slednji gre za konzolo nove generacije z novim hardwarom in 3D zaslonom (očal ne potrebuješ). Podpira tudi vse DS igre za nazaj, kar je dobro vedeti. Za prihajajoče mesece je napovedanih precej vrhunskih iger, ena od njih je izšla že včeraj, gre za Super Mario 3D Land. Več kot priporočam. Če kupuješ konzolo + igro in imaš čas še malo počakati, bi ti priporočal, da kupiš katerega od novih paketov, ki vsebuje oboje. Do konca decembra bodo izšli trije, v enem dobiš bel 3DS + SM3DL, v drugem roza 3DS + Nintendogs, pri tretjem pa bo šlo za posebno izdajo v čast 25. obletnice serije Zelda, zato bo konzola deležna tudi poslikave (slika spodaj). Če te še kaj zanima, pa vprašaj.

Lenc ::

Zdravo ;)

Prvo kot prvo, najlepša hvala za odgovor!
Glede barve sem pozabil, da mora biti vijolčen ali turkizen(mislim da ga imajo v big bangu). Za nakup imam čas še natanko 1 mesec. Oseba je ženskega spola.
Koliko pa stanejo kaj igrice za 3DS? Pokemone se še dobi?

Ganon ::

:D Vijoličen na žalost (še) ni na voljo in se tudi ne ve, če sploh kdaj bo. Obstaja pa moder oz. turkizen, drži. Še slikici preostalih paketov, ki jih prej nisem prilepil ...



Igre pri nas stanejo v povprečju okoli 40 EUR, iz tujine se jih da naročiti tudi za dobrih 30 EUR, s poštnino vred. Tukaj naj ti še omenim, da konzole ne kupi v Big Bangu, ampak v Müllerju, kjer imajo vedno vso robo po standardni "evropski ceni". Pokemonov za DS je precej, za 3DS ni izšel še noben, bo pa v bližnji prihodnosti.

Lenc ::

Pa je v grafiki in hitrosti delovanja OGROMNA razlika, med 3DS in DS? Ker ta oseba izjemno rada igra Pokemone, zato bi morala biti zdraven že ta igra.. ? Se DS-ja sploh še da kje kupiti, ali samo rabljen?

5er--> ::

Saj pokemoni od DS delajo tudi na 3DS.

listje123 ::

Kupi raje psp, je veliko bolša grafika in igre so bolše.

Lenc ::

Mene ne zanima PSP, in vem da je grafika boljša. Ne gre se zame. Osebi je pri srcu Nintendo.
Aha, torej samo 3D niso? Torej vse igre za DS delajo tudi na 3DS?

Ganon ::

DS je še vedno v prodaji. Razlika je vsekakor velika, prvotni DS je izšel že daljnega leta 2004, zato se mi ne zdi smiselno kupovati stare konzole, če nova podpira vse igre za nazaj. Če bo imela DS, se lahko pod nosom obriše za vse novosti. Pokemonov ni nikjer zraven, jih pa lahko kupiš posebej.

listje123 je izjavil:

Kupi raje psp, je veliko bolša grafika in igre so bolše.


Sem samo čakal, da se bo nekdo javil z neumnim komentarjem ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ganon ()

5er--> ::

Aha, torej samo 3D niso? Torej vse igre za DS delajo tudi na 3DS?

Da in da.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nintendo (+ Pokemon)

Oddelek: Loža
92080 (1009) Ganon
»

Naslednji Xbox prihodnje leto, bržkone brez optične enote (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
5516116 (13532) St235
»

Sony pokazal PlayStation Vito

Oddelek: Novice / Konzole
388929 (7753) ZaLoMaT
»

3DS se na Japonskem prodaja slabše od PSP-ja

Oddelek: Novice / Konzole
4313372 (12541) PrimozR
»

Nintendo DSi ali PSP

Oddelek: Konzole
222107 (1780) Dr_M

Več podobnih tem