» »

Smuči

Smuči

Kregar ::

Pozdravljeni!

Nakupujem nove smuči in bi želel da mi pomagate pri izbiri. Visok sem 186 cm, 70 kg in me zanima kaj predlagate. Glede rabljenih smučk(približno 10 dni ali manj) kakšne izkušnje imate, se jih splača kupiti ali ne? Drugače se nagibam k waveflexu 10 ali 12. Sem rekreativni smučar v strminah in zavoje nekaj med dolgimi in kratkimi. Kakšno dolžino mi priporočate? Hvala že vnaprej :)

Duhec ::

Kregar ::

Sem to dal vse skozi, ampak se ne morem odločit točno.

draganaug ::

Pozdravljeni. Zanima me kakšne smuči kupiti za deklico velikosti 150 cm, starost 11-12 let, težko okoli 35, 40kg?
Hvala

mirkuma ::

draganaug je izjavil:

Pozdravljeni. Zanima me kakšne smuči kupiti za deklico velikosti 150 cm, starost 11-12 let, težko okoli 35, 40kg?
Hvala

Višina je odvisna od smučarskega znanja in načina smučanja; glej med 130 in 150cm.
Če je začetnica raje krajše smuči (ampak jih bo že drugo leto prerasla), če se že postavlja na robnike v zavojih pa lahko nabaviš malo daljše da bodo za 2 sezoni. Glede na to da je precej lahka, verjetno ne rabiš posebej komplicirani glede trdote, osnovni otroški mehkejši model bo ok, razen če je res dobra smučarka in se vozite tudi po trdih in ledenih podlagah na večjih naklonih (potem poglej trše tekmovalne otroške smuči oz zg. cenovni rang).
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mirkuma ()

gruntfürmich ::

draganaug je izjavil:

Hvala
najcenejše.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

BlaY0 ::

Zakaj kupovat? Greš na ski servis in si sposodiš za celo sezono. Cena pri Marotu je recimo 40 EUR/sezono. Mogoče je že malo pozno ampak po moje se bo dalo še kaj dobiti.

Invictus ::

gruntfürmich je izjavil:

draganaug je izjavil:

Hvala
najcenejše.

Glej samo da niso tiste res plastične (te so res zanič) in da imajo pravi jekleni robnik.

Razlika je občutna...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rekreativno smučanje - Oprema, smučišča (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
11821295 (3459) Magic1
»

Pomoč pri nakupu smuči?

327132 (6183) kremenko1
»

Nakup smuči za rekreativca (strani: 1 2 )

5522787 (10597) G_mAn
»

izbira smuči

Oddelek: Loža
134081 (3553) msjr
»

Kakšne smuči?

Oddelek: Loža
298898 (8392) ahac

Več podobnih tem