Forum » Pomoč in nasveti » USB porti ne delajo
USB porti ne delajo
Rokomah ::
Računalnik je bil vključen, ko sem hotel priklopiti slušalke(priklop banane od slušalk v zeleni vtič na ohišju).
Računalnik se je nenadoma ugasnil, ko sem ga ponovno vključil ni delala več tipkovnica in prav tako tudi ne miška (oboje na USB priklop). Kasneje sem ugotovil, da pa vse deluje na analognem priklopu, na USB pa ne.
Kaj bi to lahko bilo? Izgledalo je kot nekakšen kratek stik, sedaj pa USB porti ne delajo več. Se lahko to kako restarta ali uredi drugače, da bi ponovno delovali USB porti?
Računalnik se je nenadoma ugasnil, ko sem ga ponovno vključil ni delala več tipkovnica in prav tako tudi ne miška (oboje na USB priklop). Kasneje sem ugotovil, da pa vse deluje na analognem priklopu, na USB pa ne.
Kaj bi to lahko bilo? Izgledalo je kot nekakšen kratek stik, sedaj pa USB porti ne delajo več. Se lahko to kako restarta ali uredi drugače, da bi ponovno delovali USB porti?
Robi :P ::
Probaj najprej baterijo vzeti iz matične ( da jo resetaš ) po pa use FUSB (front usb) kable na novo konekti (prikluči na matično ) pa poglej kam je konektan FAudio kabel...
Samson ::
Treba pokukat okrog usb prikljuckov za kaksnimi varovalkami. Ce so cele, je sel cipset. Ni resitve, razen ce das usb 2.0 na PCI not.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z USB portiOddelek: Pomoč in nasveti | 1665 (1317) | marS |
» | PC zmrzne že pri BIOS boot-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1003 (848) | UNIVERZUM |
» | USB problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2240 (1993) | Swiwer |
» | prenosni trdi disk 2.5'Oddelek: Strojna oprema | 2336 (2168) | kixs |
» | USB portOddelek: Strojna oprema | 1643 (1440) | mrbungle |