Forum » Programska oprema » Program za import/export firebird tabel
Program za import/export firebird tabel
levaky ::
LP!
Imam eno podrto Firebird bazo in eno dobro, a starejšo. V podrti tabeli imam pokvarjeno eno tabelo, ki je ne morem popraviti, vsaj z gfix orodjem ne. Če hočem pogledati vnose v tabeli, mi javi I/O error: end of file nekje pri 120 vnosu od cca 2500.
Edina rešitev, ki mi pride na pamet, je, da izvozim iz pokvarjene vse tabele razen pokvarjene v novo, iz starega backupa pa uvozim samo pokvarjeno in dodam manjkajoče vnose.
Problem je, da ne najdem pravega orodja... No, vsaj prosto dostopnega ne. Morda kdo ve za kakšnega?
lp, Matej
Imam eno podrto Firebird bazo in eno dobro, a starejšo. V podrti tabeli imam pokvarjeno eno tabelo, ki je ne morem popraviti, vsaj z gfix orodjem ne. Če hočem pogledati vnose v tabeli, mi javi I/O error: end of file nekje pri 120 vnosu od cca 2500.
Edina rešitev, ki mi pride na pamet, je, da izvozim iz pokvarjene vse tabele razen pokvarjene v novo, iz starega backupa pa uvozim samo pokvarjeno in dodam manjkajoče vnose.
Problem je, da ne najdem pravega orodja... No, vsaj prosto dostopnega ne. Morda kdo ve za kakšnega?
lp, Matej
Ericssony ::
Database Workbench Lite je zastonj. Ali pa uporabi 30. dnevno preizkusno Pro različico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč excel (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7903 (3480) | -JM- |
» | Trdi disk je prdnu?Oddelek: Strojna oprema | 4244 (2828) | brainhood |
» | Zbiranje podatkov na en list po mesecihOddelek: Programska oprema | 1358 (978) | perneales |
» | Sprememba logične particije v primarnoOddelek: Strojna oprema | 2645 (2306) | BlaY0 |
» | [Access, Sql] Pogoji pri poizvedbahOddelek: Programiranje | 1407 (1316) | appz |