» »

Kje bi se dalo dobit kakšne visokokvalitetne sample glasbe?

Kje bi se dalo dobit kakšne visokokvalitetne sample glasbe?

M-XXXX ::

Za v avto bi si za foro nasnel en cd kvalitetne (tehnično gledano) glasbe. Da ne bo pomote ne iščem nekaj, ko slišiš kako pršice na koži dihajo, vendar, da je kvaliteta kot se zagre za malo boljše avto ozvočenje. Ker tole kar imam zdaj (youtube kvaliteta) je bolj klavrno. Sem že gledal če bi bli kakšni sampli na Boss strani pa nič ni...

Goran's Blog ::

Originalni cdji?:)

Goran's Blog je izjavil:

Originalni cdji?:)

Hmm, good point^^ Bom probal. Še kakšna primerna stvar?

ncc2000 ::

Buddah ::

Bilokakšen cd v mp3 320kbs obliki, ali pa morda kak FLAC oz. wav. Poglej na kak travnik, tam se vedno kaj najde.

Jap, posebno tale FLAC zna biti kar obetaven....

Hvala za tole, zdaj vsaj vem kaj moram iskat. Pa tud originalne CD-je sem že poiskal, da vidimo kako se bodo kaj obnesli.

zagi123 ::

Katerikoli original glasbeni CD. FLAC je pa...CD v računalniku prijazni obliki, če se ne pogovarjamo o nekih 96/24 in podobno.

miranpozar ::

Ni res, da katerikoli original audio CD! Nekateri CDji so posnetu obupno, tudi od priznanih izvajalcev! Pazi!
Če hočeš dobro producirane posnetke z ogromno dinamike in res odličnim zvokom mi zdaj na hitro na pamet pride naprimer Michael Jackson - History. Ne poslušam pop glasbe, tako da ti v to smer ne morem dati več nasvetov, če hočeš res top posnetke poglej kakšen country ali jazz od Chesky Records. Na etno/latino/world sceni poglej za Putumayo Presents (ti so odlični tudi v mp3 kvaliteti).
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

Buddah ::

Lahko poizkusiš z kakšnim cd-jom od Keith Jarett-a.

Highlag ::

CD-ji založbe Chesky records so vrhunsko posneti.
Never trust a computer you can't throw out a window

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bitna hitrost zvoka

Oddelek: Pomoč in nasveti
414331 (3035) XLapse
»

Glasbo si vedno več "izposojamo" in vedno manj kupujemo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
11631717 (27721) Egidij88
»

24bit FLAC

Oddelek: Pomoč in nasveti
194377 (3604) popster
»

Original glasbeni CD ne dela

Oddelek: Programska oprema
171951 (1566) vine
»

kvaliteta pri Audio CDjih