Forum » Programska oprema » MSOffice2k - Outlook
MSOffice2k - Outlook
TheOne ::
Ima kdo kakšno idejo, zakaj mi noče outlook pošiljat priponk?
Hvala.
Hvala.
Življenje je kruto, če ga živiš.
Ampak se splača.
Težava nastopi samo pri pošiljanju e-mailov s priponko. Tekst lepo pošlje, samo brez priponke. Včasih sem mislil, da sem jo pozabil pripet, zdaj pa vem, da je noče poslati.
Nobenih errorov mi ne kaže in celo uploada mi jih na strežnik (če je file velik pač dolg uploada) In če sam sebi pošljem email s priponko jo dobim. Ampak drugi ne!, čeprav so povezani preko arnesa, kot jaz!
Imam kr težek varnostni sistem: Agnitum Outpost firewall pro, a nič ne napiše, da je karkoli blokiral.
Nobenih errorov mi ne kaže in celo uploada mi jih na strežnik (če je file velik pač dolg uploada) In če sam sebi pošljem email s priponko jo dobim. Ampak drugi ne!, čeprav so povezani preko arnesa, kot jaz!
Imam kr težek varnostni sistem: Agnitum Outpost firewall pro, a nič ne napiše, da je karkoli blokiral.
Ampak se splača.
Slavček ::
Če pošlješ sebi in vidiš prilogo in ti dela ok, potem je vzrok pri prejemniku in ne pri tebi.
Vzrok je verjetno v varnostni zaščiti prejemnikovega programa za pošto. Pošlji mu prilogo v ZIP formatu ali jo potem vidi?
Vzrok je verjetno v varnostni zaščiti prejemnikovega programa za pošto. Pošlji mu prilogo v ZIP formatu ali jo potem vidi?
Po nasvetu andreja sem izklopil firewall in glej ga zlomka ... zdaj pa dela! Hvala!
Ampak sedaj imam pa novo vprašanje. Kateri firewall mi priporočate, do bo dovolj varen in da bom lahko pošiljal priponke?
PS: Agnitum outpost me je zajebaval že z Antivirusnim programom, a sem to nekako toleriral.
Ampak sedaj imam pa novo vprašanje. Kateri firewall mi priporočate, do bo dovolj varen in da bom lahko pošiljal priponke?
PS: Agnitum outpost me je zajebaval že z Antivirusnim programom, a sem to nekako toleriral.
Ampak se splača.
Ziga Dolhar ::
Tisti, ki je vdelan v windows XP, je čisto vredu. [resno].
Če bi pa rad "malce več", ti pa predlagam ZoneAlarm. Včasih je bil v standardni različici za osebno rabo zastonj, verjetno je temu še vedno tako. Priporočam [... tudi nakup Pro verzije ne odsvetujem]
Če bi pa rad "malce več", ti pa predlagam ZoneAlarm. Včasih je bil v standardni različici za osebno rabo zastonj, verjetno je temu še vedno tako. Priporočam [... tudi nakup Pro verzije ne odsvetujem]
andrej ::
sicer je malo cudno, da ti firewall to blokira. probaj pogledat, ce je kaksna nastavitev za to zadevo...
Predator ::
problem maš najbrž z attachment filter pluginom ( najbrž si kaj spreminjal nastavitve ali pa probaš poslati nekaj kar pač filter blokira ), lahko pogledaš tudi če ti slučajno ni premaknil outlooka iz trusted aplication v blocked oz partially allowed aplications
drugače pa z katerim av-jem se pa tepe? ker jaz sem dal vsem frendom outposta in do sedaj še noben ni mel problema?
pa od firewallev: probal sem outpost in sysgate ( oba imata free verzije zunaj ) in oba sta super, zone alarm mi stare verzije niso bile všeč, samo glede na to da so ga prenovili ( vsaj tako piše v mailu iz mailing liste ) za novega ne vem kakšen je, izogibi se pa vsemu kar nosi oznako symantec/norton
drugače pa z katerim av-jem se pa tepe? ker jaz sem dal vsem frendom outposta in do sedaj še noben ni mel problema?
pa od firewallev: probal sem outpost in sysgate ( oba imata free verzije zunaj ) in oba sta super, zone alarm mi stare verzije niso bile všeč, samo glede na to da so ga prenovili ( vsaj tako piše v mailu iz mailing liste ) za novega ne vem kakšen je, izogibi se pa vsemu kar nosi oznako symantec/norton
Z agnitumum mi ni delal tak ko more av: Pc-cillin 2000 (ki sme ga dobil skoupaj s PC). Saj večjih problemov ni bilo samo ta AV ima svoja dva programa, ki preverjata porte za www in e-mail, katera pa nista delala, če je bil agnitum prižgan. Seveda sem dal tista dva programa kot trusted application, a mi ju je vseeno blokiral. Kot razlaga zakaj blokira pa je bilo podano nekaj čudnega, kar v nobenem helpu nisem našel. (Zdele se ne spomnem kaj.)
Otulooka mam pa kot aprtially allowed aplication in sem dal tam kar pa defaultu kot E-mail Client.
Otulooka mam pa kot aprtially allowed aplication in sem dal tam kar pa defaultu kot E-mail Client.
Ampak se splača.
Kot reason, da je blokiral av-pop je "Learning mode"
Kaj naj naredim?
Kaj naj naredim?
Ampak se splača.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131662 (21149) | Qushaak |
» | Trojan big problem:(Oddelek: Strojna oprema | 3760 (3553) | mini-moris |
» | Symantec bo ukinil brezplačni Sygate požarni zidOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4034 (3054) | Urus |
» | Kateri Firewall priporocate in zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2549 (2020) | ferjan |
» | AntiVirus in FireWallOddelek: Omrežja in internet | 2293 (1848) | Predator |