Forum » Pomoč in nasveti » Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
TOP ::
Pustim odprte si določene zavihke in po ponovnem zagonu pC mi ne ostanejo nimam niti funkcije ko zaženem omenjen program obnovitev seje,kako to nastaviš.
RejZoR ::
Oranžen Firefox gumg, samo pomaknil miško na History in nato klikni "Restore previous session". To ti bo odprlo vse tabe, ki si jih imel odprte v prejšnji seji.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
RejZoR ::
Gnil je tvoj sistem. Firefox me še ni v življenju prosil za restart sistema, pa ga uporabljam od verzije 1.5 dalje.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Tilen ::
V bistvu je tole bolj krivda lenih razvijalcev. Saj bodo kaznovani, brez skrbi. Firefox tone.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
ameba ::
Dj odstran vse addone ....
Pa pobriš VSE Ctrl+Shift+Delete in vse obkluki in si izberi v zavihku EVERYTHING
Pa pobriš VSE Ctrl+Shift+Delete in vse obkluki in si izberi v zavihku EVERYTHING
afroak ::
Jaz imam pa težavo, da mi zvok zaostaja za sliko, in to samo na firefox in opera brskalniki. Probal sn tudi na exploreri, kjer pa je vse vredu. In sicer, ko gledam posnetek na npr. youtube se zvok in slika sovpadata, kasneje pa so vedno večja odstopanja. Če pa kliknem potem nekje vmes na video mi zvok spet sovpada in postopoma spet vedno večja odstopanja.
Uporabljam Firefox 9.0, pa Opera je tud zadnja verzija. Kake 3 ure sn se s tem zafrkaval pa nič. Pomoč prosim.
Uporabljam Firefox 9.0, pa Opera je tud zadnja verzija. Kake 3 ure sn se s tem zafrkaval pa nič. Pomoč prosim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel je Firefox 9 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 32238 (26173) | MrStein |
» | Štekanje Mozille FirefoxOddelek: Pomoč in nasveti | 2302 (1889) | Tilen |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40229 (33819) | urban99 |
» | Internet Explorer 7 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 17654 (13624) | 3p |
» | Firefox z napako (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14760 (10957) | veteran |