» »

Volitve 2011

Volitve 2011

««
16 / 32
»»

kow ::

Nikec3 je izjavil:

Da se mi ne bo Virant zasral v zadnjih dnevih. Na prejšnjem soočenju je Virant govoril, da bi pri obrambi privarčevali 100-150 milijonov. Danes Šušteršič izjavi, da bi podprli vojno v Iranu. Vem da to nima veze s financami, ampak ideološko ne gre skupaj.


Zakaj? Saj ne bi šlo iz našega proračuna. Pa tudi sicer, pod vojno z Iranom, je mišljeno bombardinarje jedrske infrastrukture.

lexios ::

Jansa ima pa to sreco, da imamo volilci zelo slab spomin...in da se nihce ne spomni afer in zakonov, ki so bili sprejeti pod njegovo vlado.In zato bo zmagal.


Pomojem pa ima narod dovolj sranja, ki je privrelo na dan v zadnjem mandatu. Jajota bodo volili iz principa, da spuca..., pol se bo pa plošča (v najlepšem možnem scenariju) enostavno spet obrnila in bodo volilci volili kogarkoli, nekoga, ki bo še ostal na "levi", mogoče celo Kučana, drugih adutov menda več nima?, da spuca še Jajota... Pol bo pa že itaq čas za penzijo in nove "Jajote"!8-)

Več kot sto jurjev pa skoraj sigurno ni zaslužil s temi knjigami.


Sj, glih tolk mu zmanjka, ne? 300k-180k=120k>:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

Looooooka ::


Zakaj? Sajne bi šlo iz našega proračuna. Pa tudi sicer, pod vojno z Iranom, je mišljeno bombardinarje jedrske infrastrukture

Tle smo zlo naivni.Vedno podpiramo neke napade, ki nam lahko naredijo vec skode kot koristi.Smetano (pogodbe za dela, ki bodo potekala po zmagi za obnovo drzave) bodo na koncu tako ali tako pobrale drzave, ki jim tako radi lizemo rit.Nam ponavadi ostane figa.Figa...plus jezni muslimani, ki nas potem iscejo po zemljevidu.
Bi bil bolj vesel ce bi nehali iskati hiter zasluzek v vojnah in se osredotocili na znanje in sposobnost slovencev.Sej to zlo radi omenjajo v svojih govorih.Naj pokazejo jajca in enkrat clo stavijo na to.

cekr ::

Okapi je izjavil:

Tako, da mu od tega ni malo kapnilo.
To je pa čisto odvisno od tega, kakšno avtorsko pogodbo je imel. Pri nas je daleč najbolj razširjena praksa, da avtor dobi fiksen honorar, ki ni odvisen od naklade. Je pa seveda mogoče tudi, da je dobival odstotke od prodaje. Običajno je to pri nas od 5 do 10%, redkokdaj 15%. Več kot sto jurjev pa skoraj sigurno ni zaslužil s temi knjigami.

O.



Lej, knjige niso bile poceni. So tudi temu primerno tehnično kvalitetno obdelane. Nekako bi rekel za današnje čase, je bila cena 50€(seveda v SIT). Če je dobil recimo 5€/na knjigo, je cifra 1/2mio€. Verjetno jih je dobil pol od tega ampak vseeno, naneslo je kar precej. Seveda se kakšen novodobni pisun stopi od takšne cifre. Zraven je seveda fajn zaslužila tudi MK. Verjetno pa je Janša dobival tudi kaj od avtorskih pravic, ker se je zbirka kasnejših knjig imenovala po Premikih. Možno, da še kakšna knjiga izide v tej zbirki.
V glavnem to s stanovanji so bolj mokre sanje, da ga bodo ujeli. Nenazadnje so to drobiži.

Virant je pa itak storil začetniško napako. Lepo bi prespal par dni pa se nihče ne bi več spomnil njegovih drobižev. S tem pa tudi ne bi izgubil toliko %. Bo pa dobil dovolj, da bo pomemben pri sestavljanju vlade. Če ne drugega, pa pri dosegu 2/3. Dvomim, da bi šel Janša v vlado s kritično večino.
Če se bo pa Virant igral z Zokijem, bo pa verjetno že na začetku izgubil pol poslancev.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: cekr ()

Double_J ::

http://www.rtvslo.si/volitve-2011/iz-da...

In kako imaš lahko -300.000 limit na računu, pomoje bi moralo Bluerunnerja to bolj čuditi kot kak kredit?
Dve šivanki...

Pšenični ::

"Pomojem pa ima narod dovolj sranja, ki je privrelo na dan v zadnjem mandatu. Jajota bodo volili iz principa, da spuca..., pol se bo pa plošča (v najlepšem možnem scenariju) enostavno spet obrnila in bodo volilci volili kogarkoli, nekoga, ki bo še ostal na "levi", mogoče celo Kučana, drugih adutov menda več nima?, da spuca še Jajota... Pol bo pa že itaq čas za penzijo in nove "Jajote"!"

Ja, spucat bo mogu. Dela bo precej. Spomladansko čiščenje bo zahtevno.

Če tega ne bo naredu, bo letu tud Jajčko. To vam garantiram, garantiram pa tud, da on tud ve, da bo treba lopato vzet in pokidat ornk.

Kučan, ja, on je svoje odpikal. Da bi on še kdaj prišel v politiko ne verjamem, sicer iz politike sploh nikoli ni resno odšel.

"In kako imaš lahko -300.000 limit na računu, pomoje bi moralo Bluerunnerja to bolj čuditi kot kak kredit?"

Jankovič; Pa kva spet napadate mojo družino....kva vam ni jasno, da je to siča? Sve če to da, ovaj, ona komisija da vam objasni, a sad ne dirajte moju porodicu, ovaj, familijo. Pa, predlažem i, da mi nešto stavite na račun, da se stanje poboljša......

Seveda bo sigurno padlo tud vprašanje, pri kateri banki je takle špas mogoč.

Seveda, je s temle, Jajčkotu padla sekira še enkrat v med.....

Zgodovina sprememb…

BlueRunner ::

Double_J je izjavil:

http://www.rtvslo.si/volitve-2011/iz-da...

In kako imaš lahko -300.000 limit na računu, pomoje bi moralo Bluerunnerja to bolj čuditi kot kak kredit?

Pri tem kljukcu me ne čudi čisto nič več.

Okapi ::

Če je dobil recimo 5€/na knjigo, je cifra 1/2mio€.
Če zanemarimo podrobnost, da takšnih sanjskih cifer pri nas nikoli nihče ni zaslužil s knjigami, pa morajo za vse obstajati računi, avtorske pogodbe, potrdila o plačanih davkih ... Naj pokaže, pa ne bo več nobenega dvoma.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

lexios ::

kako imaš lahko -300.000 limit na računu, pomoje bi moralo Bluerunnerja to bolj čuditi kot kak kredit?


I ata bi, sine!8-)

"Naj pokaže, pa ne bo več nobenega dvoma."

TESKAn ::

Pšenični je izjavil:

"Če kaj to pokaže, da je sposoben sprejet odločitve, ki ga lahko na volitvah drago stanejo. Kar je več, kot bi lahko rekel za dosedanje politike - ti se vsi (po domače povedano) pokakajo, ko je treba sprejet karkoli, kar bi jih lahko stalo glasov volilcev. Pa naj bo zadeva še tako potrebna."

Trebaju njemu pare za Stožice, pa nismo mi glupi bre.


Boš rekel, da en teden naredi tako razliko, da ni mogel počakat?

lexios je izjavil:

Pa ti povej, katero ministrstvo je krivo, da opozicija predlaga neustavne zakone?


Čak, dejva prej razčistit kako je monžno, da v pravniTM državi sprejmemo zakon, ki ga ni možno izvajati (ker je "sporen" in ni v skladu*) in kdo naj bi po tvojem v takem primeru vse odgovarjal...


Kako je možno? Ja parlament ga sprejme, ne? Vsaj nazadnje je bilo še vedno tako, da je zakone potrjeval državni zbor, ne ministri. Kdo naj odgovarja? Ne vem. Rekel bi da prvi odgovarjajo v SLS, ki dajo tak predlog. Za njimi parlament, kjer se izmed 90 ljudi ni našel en, ki bi zadevo pogledal, videl, da ne bo šla skozi in predlagal ustrezne popravke. Nazadnje smo pa tu volilci, saj je na koncu od nas odvisno, kdo sedi v tisti dvorani in pritiska tipko.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

floyd1 ::

SDS se propagira kot "piratom prijazna stranka" na Partis.si. Naslov "Program SDS najbližje zaščiti Partisa" pove vse, v članku pa je 3x napisano, da je SDS edina stranka za nas, Pahor pa naj bi s svojim zakonom poslal v zapor vsakega, ki se kdaj (tudi po nesreči) skonekta na tuj wireless.
Komentiranje članka je izklopljeno. Rekel bi le to, da je to očitno "trda" demokracija, ki si jo nekateri želijo. Jaz ne.
SDS je v predvolilnem času večkrat omenila, da želi na volitvah 50+ in očitno bi potem to zgledalo tako - mi govorimo, vi te možnosti nimate in samo kimate.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: floyd1 ()

Looooooka ::

Ravno prejle opazil.Se vidi da zgleda racunajo na prestrasene otroke.

Mr.B ::

telbanc, hočeš reči da bo žrtvoval svoja sinova ?

Moralno vprašanje je, da nimaš problema voliti osebe, za katrereo potekajo postopki, z realnimi podaki in dokumenti, medtem pa vrejetno na podlagi govori istovetiš Janšo. No ampak iz realnih podatkov Janković ravno ni sposoben manager za državo, je sposoben za mafijo, ampak sedaj kot kaže, ker so začeli tujci s prstom kazati na Jankovića, so morali naši le nekaj narediti. In to ni prvič.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

noraguta ::

Looooooka je izjavil:

Jup...milijone s knjigo pa tista bolnisnica v Avstraliji bo tud zastonj.A ljudje to dejansko verjamejo al samo govorijo zato, ker ga podpirajo.
Ker cloveka lahko podpiras tud ce ne verjames v izvor denarja.Pac reces, da ti je bolj vsec :)

katere miljone? +tega nevem kdo ceni dva hekarja gozda na 180k € , v naklem so prodajal 10ha za 40k€.
pa tud če odpreš Delo ali Mladino je polno Janševih afer , samo kdo sploh še bere tiste zmazke?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Truga ::

@Telbanc, hvala fakin bogu da je podrazil LPP. Do zdaj razen ce si se vozu vec kot 3x na dan z avtobusom (prestopi ne stejejo vec, btw) ni imelo smisla met mesecne, je bila predraga. Jaz sem jo mel samo zato ker je prirocna (ni mi treba skrbet za stanje na kartici), in sem placeval 2 evra vec kot bi ce bi se vozil vsak dan za 1.6 (0.8 v vsako smer).

Pa tud, pripravljen sem dat se vec denarja, ce to pomeni da se bo LPP se malo uredil. Je precej boljs kot je bilo pred leti, ampak vseeno se mi se kdaj zgodi da cakam pol ure avtobus, pol pridejo pa 3je (ista stevilka, da ne bo pomote). Upam da se bo tudi to pocasi uredilo. Samo se tramvaj mora uvest, pa smo zmagal.

noraguta ::

Samo se tramvaj mora uvest, pa smo zmagal.
nč tacga nočjo. čeprov jim je jasno , da z avtobusi ne morjo več kej dost dosečt. p
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Nesta ::

Upam da se bo ta anketa na RTVju cim bolj uresnicila na volitvah :) Virant gor Zoki dol :)

floyd1 ::

Looooooka je izjavil:

Ravno prejle opazil.Se vidi da zgleda racunajo na prestrasene otroke.

Pa kako pridno brišejo komentarje proti SDS (ki zaradi nezmožnosti komentiranja originalnega zmazka padajo pod članek o "Krkaših"), kaj takega še nisem videl, vsakih 20 minut pridno sčiščeno. Pje, cenzura dela u nulo. Je pa tak način vedno dvorezen. Ko sem videl koliko se jih je nabralo samo v nekaj minutah...

Pšenični ::

"@Telbanc, hvala fakin bogu da je podrazil LPP. Do zdaj razen ce si se vozu vec kot 3x na dan z avtobusom (prestopi ne stejejo vec, btw) ni imelo smisla met mesecne, je bila predraga. Jaz sem jo mel samo zato ker je prirocna (ni mi treba skrbet za stanje na kartici), in sem placeval 2 evra vec kot bi ce bi se vozil vsak dan za 1.6 (0.8 v vsako smer).

Pa tud, pripravljen sem dat se vec denarja, ce to pomeni da se bo LPP se malo uredil. Je precej boljs kot je bilo pred leti, ampak vseeno se mi se kdaj zgodi da cakam pol ure avtobus, pol pridejo pa 3je (ista stevilka, da ne bo pomote). Upam da se bo tudi to pocasi uredilo. Samo se tramvaj mora uvest, pa smo zmagal."

Če ti komej čakaš da kej podražijo je to tvoj problem. Če ti misliš, da bojo s tem kej porihtal, je to tvoj problem.

"
Pa kako pridno brišejo komentarje proti SDS (ki zaradi nezmožnosti komentiranja originalnega zmazka padajo pod članek o "Krkaših"), kaj takega še nisem videl, vsakih 20 minut pridno sčiščeno. Pje, cenzura dela u nulo. Je pa tak način vedno dvorezen. Ko sem videl koliko se jih je nabralo samo v nekaj minutah... "

Jaz sem pred nekaj dnevi tlele komej "izbegnu" naziv, ko sem prilimal dve slike "Jankoviča", eno iz Reporterja in eno od Marlona Branda. Šlo je seveda za parodijo na film boter. Zbrisano sem imel v par sekundah......dobil sem zadnje opozorilo pred "akademskim nazivom"...

Tko da te pravljice o cenzuri prišparaj za lahko noč. Možno pa je da so na delu profesionalci, ki iz enega IP ja komentirajo, take normalno da spedenajo.

Zgodovina sprememb…

lexios ::

Ja parlament ga sprejme, ne? Vsaj nazadnje je bilo še vedno tako, da je zakone potrjeval državni zbor, ne ministri. Kdo naj odgovarja? Ne vem. Rekel bi da prvi odgovarjajo v SLS, ki dajo tak predlog. Za njimi parlament, kjer se izmed 90 ljudi ni našel en, ki bi zadevo pogledal, videl, da ne bo šla skozi in predlagal ustrezne popravke. Nazadnje smo pa tu volilci, saj je na koncu od nas odvisno, kdo sedi v tisti dvorani in pritiska tipko.


Glej, če je tko simpl, pol koji k. sploh še imamo ministre in ministrstva za posamezna področja, niti 10 jih ne rabmo...

floyd1 ::

Pšenični je izjavil:

Jaz sem pred nekaj dnevi tlele komej "izbegnu" naziv, ko sem prilimal dve slike "Jankoviča", eno iz Reporterja in eno od Marlona Branda. Šlo je seveda za parodijo na film boter. Zbrisano sem imel v par sekundah......dobil sem zadnje opozorilo pred "akademskim nazivom"...

Tko da te pravljice o cenzuri prišparaj za lahko noč. Možno pa je da so na delu profesionalci, ki iz enega IP ja komentirajo, take normalno da spedenajo.

Pač napisal sem svoja opažanja, zakaj bi bile to pravljice? Pravljice so to, kar poslušamo vsak večer s TV ekranov... Če nekdo pridno briše komentarje, ki so proti (enega so pustili, ker se dela norca z Jankoviča), je to cenzura. Hecno je tudi to, da se pri teh komentarjih včasih pošiljajo u PM, obkladajo z bedaki, debili,... Pa vse to ostane, dvomim, da je sploh kdo opozorjen. Tu pa je taka katastrofa če nekdo napiše, da taki politični zmazki ne sodijo na tracker in da od take SDS propagande smrdi daleč okrog.

lexios ::

"Konec demokracije, prihaja diktatura JJ!" ...če verjamete, da smo demokracijo v tej bananrepubliki sploh kdaj imeli!:))

Ramon dekers ::

floyd ne obremenjuj s teorijami zarote. Imajo pa sds mocno podporo. Letos jim ne pobegne zmaga. Verjetno je dala se europa zegn da naj bo jj mandatar.

lexios je izjavil:

"Konec demokracije, prihaja diktatura JJ!" ...če verjamete, da smo demokracijo v tej bananrepubliki sploh kdaj imeli!:))



ti se kar hecaj. Zorkovic bi slovenijo prodal nas pa v afriko poslal!!

Zgodovina sprememb…

Reycis ::

A se komu zdi, da je na temu forumu politična cenzura?

floyd1 ::

lexios je izjavil:

"Konec demokracije, prihaja diktatura JJ!" ...če verjamete, da smo demokracijo v tej bananrepubliki sploh kdaj imeli!:))

Pač ni higienično na eni sicer čisto apolitični strani napisat hvalospev enim (sploh zato, ker je bistvo novice laž) in ne pustit komentirat. Sicer pa to, da se avtor tistega umotvora ni podpisal, pove tudi marsikaj. Če gre za plačano reklamo OK, a bi to moralo nekje pisat. Spet financirano iz orožarskih fondov ;).

Ramon dekers ::

floyd menim da je delal kar zastonj, ni potrebe po plačilu. Sicer pa, ti je on povedal da je bil dan denar od orožja? Da nisi ti malo zamešal in je dobil denar od Patrije...

T-h-o-r ::

janša kakšnega orožja nikdar od blizu videl ni
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

lexios ::

Orožje je za pussije, ta prava mafija zrihta brez!>:D

Karaya 52 ::

djordjevic je izjavil:

cekr je izjavil:

Pavšačni davek?

Če ne bi bil v poslu, bi se mi pavšalni davek zdel zelo zanimiva reč. Če pa pomislim, da bo nekdo, ki s svojimi rokami komaj spravi skupaj za položnice, plačeval enako kot nek lastnik bifeja, ki kasira precej večje cifre, me pa takšno razmišljanje zelo moti.
Le kako bodo ugotavljali mejo, ko pavšalni dohodek ne velja več? Mogoče to deluje v kakšni drugi državi, pri nas to zagotovo ne bo delovalo. Smo pač znani po izigravanju zakonov.
Nazadnje bomo vsi tamali do tanajvečjih plačevali pavšali davek.
To je pravljica za lahkonoč.
Raje naj se pobrigajo, da bodo polovili vse, ki imajo za plačat davek, pa se bo procent lepo znižal.

To je to, točno to.


Resnici na ljubo ni tako neumna ideja. Pavsal gre na kolicino prometa, plus je v enostavnem in poceni pobiranju (brez dav. blagajn), minus je pa tako kot pri vinjetah. Ce imas malo prometa placas toliko kot tisti, ki je ravno na meji. Sicer opazam, da Virantovi mocno drsijo v neideolosko evropsko desnico, s tem ko ne norijo s pluvanjem po nekdajnjih exjugo sovraznikih (ZDA) in ko se na mednarodnem parketu gredo legaliste (OZN). I like it, vecina Slovencev pa ne. Juriji so pa itak za novo blokovsko delitev, v kateri Slovenija zavzema stalisce, ki bo prislo iz neke vzhodne drzave. Mah... passe so tile kekci iz Zaresa.


Okapi je izjavil:

Če je dobil recimo 5€/na knjigo, je cifra 1/2mio€.
Če zanemarimo podrobnost, da takšnih sanjskih cifer pri nas nikoli nihče ni zaslužil s knjigami, pa morajo za vse obstajati računi, avtorske pogodbe, potrdila o plačanih davkih ... Naj pokaže, pa ne bo več nobenega dvoma.

O.


Glej, obrnjeno dokazno breme bo kmalu v zakonodaji na grozo vecine tranzicijskih povzpetnikov, do takrat pa bos moral svojo radovednost s Paskovo iz RTV potesitit na drug nacin.

floyd1 ::

Karaya 52 je izjavil:

Glej, obrnjeno dokazno breme bo kmalu v zakonodaji na grozo vecine tranzicijskih povzpetnikov, ...

Ne verjamem. In še marsikdo ne. Nisem še videl, da bi se kdo že tresel, eni pozabljeni celo že spet na TV nastopajo...

Ramon dekers ::

nevem kje sem prebral a če zmaga JJ se bo povrnilo zaupanje v našo državo...mislim da so pritiski iz eu in kučan ne more nič kar bi lahko spremenil stanje.

Karaya 52 ::

Floyd; Naaah, t.i. desnica nima gospodarske elite, ki se je mastila zadnjih 20 let na nacionalnem interesu aka drzavnem kapitalizmu, korporativizmu, zato tudi tako veselo zagovarjajo umik. Se najde kaksen t.i. desni oligarcek, ampak ta bo brez vecjega stokanja zrtvovan za razlastninjenje tranzicijskih F21 barakud oz. kot jim Jankovic pravi, direktorski ceh.

Malo se bo oralo po slovenskih oligarhih, zato pa taksna panika v njihovih vrstah. AUKN se ze dva meseca slini Jansi. ;((

Ramon dekers ::

djordjevic ::

@karaya 52: Evo, to je beseda. Resili nas bodo, kot Orban resuje Madzare. No, wait ... IMF. ;((
No grave is deep enough to keep us in chains.

PaX_MaN ::

Mene bolj zanima, če se bodo ob kakih demonstracijah uspeli upreti uporabi vodnega topa.>:D

Karaya 52 ::

Orban je gasilec, resuje kar se da, okostnjaki iz omar, ki so jih pustili za sabo socialisti, potem ko so pred dobrim letom spakirali kufre, letijo kot po tekocem traku. O stanju gospodarstva raje ne pisem, so v podobnem sranju kot mi, od vseh tranzicijskih drzav smo z Madzari na vrhu po neosocialisticnih ukrepih, to je najmanj ekomonsko liberalnimi. Edina varianta za JJ obstoj po letu 2011 je temeljita revizija vsega. Do vsakega evra natancno. Na primer kaj dela SOVA v Mercatorju, privatnem podjetju? Zakaj je osmi krog prodaje propadel? OSMI KROG! Pa dobro popazit na Zemljarica in Isajlovice, jim odvzeti tihe vzvode vladanja s prodajo drzavnega premozenja, ki ni vredno pocenega grosa.

Sicer bo pa 4. decembra itak konec sveta:

Glas za Janšo in nazadnjaško koalicijo z neoliberalnim in katoliškim predznakom pomeni tudi omejevanje niza človekovih pravic, so zapisali v Liberalni Akademiji.


Če si torej želite vsega tega, "glasujte za konzervativno mlačno prihodnost na čelu z desnico. Veselite se populizma in porasta nacionalizma," so neposredni v Liberalni akademiji in kot alternativo naštetemu pozivajo k podpori liberalnih strank.


Vas tovaris, Darsko Strajn Kajuh

Zgodovina sprememb…

T-h-o-r ::

aja, nisem vedel, da je potrebno uničit državo, da počistiš za socialisti :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

floyd1 ::

Karaya 52 je izjavil:

Floyd; Naaah, t.i. desnica nima gospodarske elite, ki se je mastila zadnjih 20 let na nacionalnem interesu aka drzavnem kapitalizmu, korporativizmu, zato tudi tako veselo zagovarjajo umik. Se najde kaksen t.i. desni oligarcek, ampak ta bo brez vecjega stokanja zrtvovan za razlastninjenje tranzicijskih F21 barakud oz. kot jim Jankovic pravi, direktorski ceh.

Malo se bo oralo po slovenskih oligarhih, zato pa taksna panika v njihovih vrstah. AUKN se ze dva meseca slini Jansi. ;((


Ne verjamem, dokler ne bom videl. Če bi bila volja, bi to že zdavnaj sprejeli, pa ni važno katera stran - oboji so imeli več kot dovolj priložnosti, a imajo očitno dovolj masla na glavi. Ima tudi desnica kar nekaj firm na vesti, pa če to vidiš ali pač nočeš. Hit, Delo revije, Luka Koper, Hit Gorica, Paloma Sladkogorska so le nekatere. Ali bodo odgovarjali tudi ti direktorji? Res pa je, da so jih imeli "levi" več - dlje na oblasti, več priložnosti...
Skratka, SLO politika do zdaj še ni dokazala, da bi znala tudi brez balkanskega načina poslovanja. Pa ni važno kdo, levi, desni ali sredinski. Vsi delajo na enak način - povečevanje JU ker morajo strankarski prizadevni člani (sicer navadno nesposobneži) nekam v službo, tisti najbolj zaslužni pa seveda morajo imeti celo "svojo" (državno) firmo. Pa če jo zafurajo je vseeno, samo da je "naš" in da smo odžagali "njihovega". Povej mi samo to, katera vlada ni delala tega do zdaj?

Karaya 52 ::

Thor me spravlja v veselje z duhovitostjo, na turoben dan je to vec kot zazeljeno! Zal pa kazalci gospodarske rasti nase vzhodne, nekdaj mogocne drzave tega ne odsevajo. Se se spomnimo ko so bivsega premierja ujeli med priznanjem da so ljudstvo sopali z laznimi podatki o gospodarstvu? Orban je na oblasti dobro leto, zdaj se je Madzarska pojavila na radarju socialistov, tistih par, ki se funkcionirajo v Evropi, to je v Sloveniji in nikjer drugje, hehe.

floyd; se podpisem, podjetja bi morali prodati ze v letih 04-08, zdaj imajo zadnji popravni izpit, tretjega bodo delali pred IMF komisijo.

Ramon dekers ::

floyd1 to se dela povsod in v vsaki vladi. Pri nas je pač sovrštvo večje zaradi umazanij ki so jih počeli rdeči...kaj jih sedaj boli ko bo zopet JJ na oblasti. NEPRECENLJIVO. Že ta občutek bolečine ki jih doživlja sedaj levica, nepopisno. Sploh bi bilo fino če nobene leve stranke ne bi bilo tam... Upajmo samo da bodo vladali kot je potrebno...

EDIT: je pa zanimivo, pri nas si župan in kradeš to javno popeveš in ljudje skupaj z vlado te opevajo kot samarijana. V mislih imam Drolca, Zorko pa je še nad njim.

Zgodovina sprememb…

lexios ::

Veselite se populizma in porasta nacionalizma," so neposredni v Liberalni akademiji


Je že v porastu vse od bulmastifov dalje; JJ kriv?

Se se spomnimo ko so bivsega premierja ujeli med priznanjem da so ljudstvo sopali z laznimi podatki o gospodarstvu?


URL?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

Limit-sky ::

No, da se malo sprostimo:

Ko ima Chuck Norris 300.000 eur minusa na bančnem računu, pošlje banki opomin.

Karaya 52 ::

lexios je izjavil:

Se se spomnimo ko so bivsega premierja ujeli med priznanjem da so ljudstvo sopali z laznimi podatki o gospodarstvu?


URL?


we have obviously been lying for the last one and a half to two years


vir 1

Se malo vec materiala, spominja na Pahorja:

And I will write fucking good books about the modern Hungarian left.


... that I make history. Not for the history textbooks, I don't give a shit about that.


Ta mi je sploh pri srcu, pahorizem 1A:

There aren't many choices. That is because we have fucked it up. Not just a bit, but by much.


vir 2

TESKAn ::

lexios je izjavil:

Ja parlament ga sprejme, ne? Vsaj nazadnje je bilo še vedno tako, da je zakone potrjeval državni zbor, ne ministri. Kdo naj odgovarja? Ne vem. Rekel bi da prvi odgovarjajo v SLS, ki dajo tak predlog. Za njimi parlament, kjer se izmed 90 ljudi ni našel en, ki bi zadevo pogledal, videl, da ne bo šla skozi in predlagal ustrezne popravke. Nazadnje smo pa tu volilci, saj je na koncu od nas odvisno, kdo sedi v tisti dvorani in pritiska tipko.


Glej, če je tko simpl, pol koji k. sploh še imamo ministre in ministrstva za posamezna področja, niti 10 jih ne rabmo...


Glej, delo ministra ni to, da preverja, kakšne zakone predlaga opozicija in popravlja za njimi. Si pa lahko kar predstavljam, kakšen halo bi bil, če bi Zalar jasno in glasno povedal, da je predlog SLSa neumen. Bi nas razni telebani takoj podučili, da gre za vračanje v temne čase komunizma.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Gregor P ::

TESKAn je izjavil:

Si pa lahko kar predstavljam, kakšen halo bi bil, če bi Zalar jasno in glasno povedal, da je predlog SLSa neumen. Bi nas razni telebani takoj podučili, da gre za vračanje v temne čase komunizma.

Če je predlog resnično neumen in on ne stori nič zoper njega, pa je tudi nedopustno! On ne dela zase, ampak za nas vse in mora občasno sprejemati tudi kritike drugače-mislečih, sicer (v nasprotnem primeru) smo že oz. še vedno v "temnih časih" komunizma.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Karaya 52 ::

Sovrazna nastrojenost do podjetnikov ni od vceraj. Je ideja, ki jo nekateri ze dobro stoletje lepo negujejo in zapletajo v metafizicne tekste. Predlog SLS je idiotizem brez primere. Predlagam da se kmetu odvzame status kmeta ce mu crkne krava ali pokvari silaza! Ce prav razumem, bodo opdjetniki morali dokazati svojo nedolznost na sodiscu pred ustanovitvijo novega podjetja. Kako je lahko to v skladu z ustavo?

Zgodovina sprememb…

GregiB ::

Hmmm, kaže na to, da je precej verjeten scenarij, da trojček SDS+SLS+NSi ne bo dovolj?! Kaj potem? Ugrizniti jezik in iti do Viranta ali pač spet večne destruktorje vlad DeSUS?! Ker povezave z SD se mi zdijo bolj ZF (Zajenzfikšn)
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

T-h-o-r ::

Karaya 52 je izjavil:

Sovrazna nastrojenost do podjetnikov ni od vceraj. Je ideja, ki jo nekateri ze dobro stoletje lepo negujejo in zapletajo v metafizicne tekste. Predlog SLS je idiotizem brez primere. Predlagam da se kmetu odvzame status kmeta ce mu crkne krava ali pokvari silaza! Ce prav razumem, bodo opdjetniki morali dokazati svojo nedolznost na sodiscu pred ustanovitvijo novega podjetja. Kako je lahko to v skladu z ustavo?

saj so si vendar podjetniki sami obrnili javnost proti sebi


ni nič kučan delal na tem
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

noraguta ::

TESKAn je izjavil:

lexios je izjavil:

Ja parlament ga sprejme, ne? Vsaj nazadnje je bilo še vedno tako, da je zakone potrjeval državni zbor, ne ministri. Kdo naj odgovarja? Ne vem. Rekel bi da prvi odgovarjajo v SLS, ki dajo tak predlog. Za njimi parlament, kjer se izmed 90 ljudi ni našel en, ki bi zadevo pogledal, videl, da ne bo šla skozi in predlagal ustrezne popravke. Nazadnje smo pa tu volilci, saj je na koncu od nas odvisno, kdo sedi v tisti dvorani in pritiska tipko.


Glej, če je tko simpl, pol koji k. sploh še imamo ministre in ministrstva za posamezna področja, niti 10 jih ne rabmo...


Glej, delo ministra ni to, da preverja, kakšne zakone predlaga opozicija in popravlja za njimi. Si pa lahko kar predstavljam, kakšen halo bi bil, če bi Zalar jasno in glasno povedal, da je predlog SLSa neumen. Bi nas razni telebani takoj podučili, da gre za vračanje v temne čase komunizma.

ne trapej zato je pristojna slušba http://www.svz.gov.si/ naj koga odpustijo.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

amigo_no1 ::

Haha
Sodišče: Začne se lahko izvršba preveč izplačanih 1,9 milijona evrov zoper MOL
http://www.rtvslo.si/slovenija/sodisce-...

komentar
Naj plača lista Zorana Jankovića, saj so oni zidali, v začetku brez vseh dovoljenj, tako kot večino objektov v Ljubljani.
Sicer pa, a ni Jankovič "famozni", sposobni mananger in gospodarstvenik, z blokiranimi vsemi, transakcijskimi računi ? Sposobnost pa taka.


Kokice/pijača so na mizi, čakam na nadaljevanje burleske :D.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: amigo_no1 ()
««
16 / 32
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Primerjava dveh koalicijskih pogodb (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9829464 (20380) vidz81

Več podobnih tem