» »

posojilo

posojilo

sandi66 ::

vprašal bi vas ali kdo pozna koga v Sloveniji, ki posoja denar da lahko se premosti osebna finančna kriza...

sandi

St235 ::

Če si pameten banka, če si malo manj pameten znanci/familija, če imaš dobro zdravstveno in odškodninsko zavarovanje pa poglej Salamonov oglasnik.

sandi66 ::

žal.. letos mi gre vse navzdol...v juniju z ženo sva odprla s.p. in je prišlo do tega da so bili večji stroški kot sem mislil. odprla sva mobilno ročno avtopralnico. res pa je da sva bila malo naivna in da zaženemo s.p. delo imava, ampak nama manjka teh 3000 evrov, da lahko poplačava dolžnike...dela je dovolj v tej branži..ampak je kriv začetek, ker se takrat nisva vedela kam obrniti...

sandi

Mr Hilter ::

Morda bi se od večih znancev sposodil po par € tako da bi jim prodal ''delnice''.
Ko zalaufa vrneš € + par % oziroma kakšno zastonj pranje...

Invictus ::

Najprej naredi en poslovni načrt.

Koliko je bil začetni vložek, in seveda koliko je tvoj zaslužek na mesec. Če imaš zdaj pozitivno bilanco, greš lahko s tem na banko in se pogovoriš okoli kredita. Saj na banki niso neumni. Poskusi z večimi bankami, jaz bi najprej izbral tuje banke. Unikredit ima kar dobre in prijazne svetovalce. Seveda če boš ti prijazen kot stranka. Pripravi se na to, da te bo večina zavrnila.

Ampak oni rabijo imeti podatke. Tako da kar v akcijo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

NooB ::

sandi66 je izjavil:

žal.. letos mi gre vse navzdol...v juniju z ženo sva odprla s.p. in je prišlo do tega da so bili večji stroški kot sem mislil. odprla sva mobilno ročno avtopralnico. res pa je da sva bila malo naivna in da zaženemo s.p. delo imava, ampak nama manjka teh 3000 evrov, da lahko poplačava dolžnike...dela je dovolj v tej branži..ampak je kriv začetek, ker se takrat nisva vedela kam obrniti...

sandi

Kolk računaš za storitev v LJ ali Mb? Pošlji ponudbo na ZS, pa ti ne bo treba kreditov jemat ...
LP, JAZ

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Skupne finance

Oddelek: Loža
406852 (4538) jest10
»

Kdaj bi naj podjetje zaposlilo študenta? (strani: 1 2 )

8713186 (10438) korenje3
»

FURS, izvršba in način obveščanja

144996 (4482) Invictus
»

Ko ti davčna stopi na račun ... (strani: 1 2 )

9526075 (8591) Mehmed
»

Išče se nova ekipa za skupno podjetje Tvojnet (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
549138 (6326) Tydek

Več podobnih tem