Forum » Pomoč in nasveti » Voyo in mobi na kartico
Voyo in mobi na kartico
StajercSSS ::
Zdaj majo akcijo 14 dni brezplačno, kjer se potem ta brezplačen test preide na naročnino, ki je 5 €, če ročno z SMS-om ne prekineš naročnine. Zanima pa me,kako se obračunava pri mobi uporabnikih? Torej pri uporabnikih, kateri kličejo na kartice in ne na naročnino.
Ali ti avtomatsko potegnejo dol 5€,ko napolniš račun,ali ti prekinejo naročnino,če ni dnara na za potegnit? Ker če bi lahko mel naročnino, oni pa bi čakali,da napolnim mobi račun, bi si komod kupil Sim kartico samo za Voyo. Te Sim kartice seveda ne bi nikoli napolnil. (Voyo pogoji uporabe ne delajo, vrže neko napako ven (Namerno??))
Ali ti avtomatsko potegnejo dol 5€,ko napolniš račun,ali ti prekinejo naročnino,če ni dnara na za potegnit? Ker če bi lahko mel naročnino, oni pa bi čakali,da napolnim mobi račun, bi si komod kupil Sim kartico samo za Voyo. Te Sim kartice seveda ne bi nikoli napolnil. (Voyo pogoji uporabe ne delajo, vrže neko napako ven (Namerno??))
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
matbal ::
StajercSSS, kot si pravilno ugotovil 14-dnevno brezplačno obdobje deluje tudi za mobi uporabnike. Po pretečenem obdobju boš včlanjen v VOYO SMS klub (5 EUR na mesec), s čimer dobiš dostop tudi v nadaljevanju. Znesek se "odtrga" iz tvojega mobi računa. Če račun ni dovolj poln, bo po nekaj poskusih bremenitve tvoja naročnina seveda preklicana.
Če nisi našel pogojev uporabe klikni tu: http://image.24ur.com/media/document/60... (kje ti ne dela link?)
Če nisi našel pogojev uporabe klikni tu: http://image.24ur.com/media/document/60... (kje ti ne dela link?)
StajercSSS ::
Sem ugotovil,da mi v Firefoxu noben pdf ne dela. Nov tab z linkom se odpre,nakar se pojavi to:
V chromu dela normalno,sem tam prebral pogoje.
V chromu dela normalno,sem tam prebral pogoje.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
zuz3k ::
samo pa majo butasto narejeno za plačevat pri voyu
sam mam onemogočene te plačljive SMS-e in zdaj ne morem plačat
lahko bi meli navadno moneto alpa možnost plačila prek TRR tud za fizične osebe
res bvz
sam mam onemogočene te plačljive SMS-e in zdaj ne morem plačat
lahko bi meli navadno moneto alpa možnost plačila prek TRR tud za fizične osebe
res bvz
Life is a psychological game.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 158586 (23307) | Steinkauz |
» | Kako porabiti denar na mobitelu?Oddelek: Loža | 4453 (4147) | amigo_no1 |
» | obnovitev izbrisanih slik-fotoaparatOddelek: Pomoč in nasveti | 3155 (2890) | Strumf |
» | Mobitel zavaja uporabnikeOddelek: Loža | 3123 (2227) | nokia6310 |
» | Bi prihranili, ce bi uporabljali Mobi namesto narocnine ?Oddelek: Loža | 1598 (1108) | krneki0001 |