Forum » Pomoč in nasveti » HelpDesk open source za Win XP ali 7
HelpDesk open source za Win XP ali 7
Camel ::
Pozdravljeni,
iskal sem po internetu in nisem našel nobene zastonjske, dobre in enostavne kode(za postavitev in uporabo) za HelpDesk/Ticket. Mogoče ve kdo kateri tak open source se splača potegniti dol. Najbolje bi bilo, da se da postaviti stran kar z IIS.
LP
iskal sem po internetu in nisem našel nobene zastonjske, dobre in enostavne kode(za postavitev in uporabo) za HelpDesk/Ticket. Mogoče ve kdo kateri tak open source se splača potegniti dol. Najbolje bi bilo, da se da postaviti stran kar z IIS.
LP
lopov ::
Windows only -- Spiceworks.
Načeloma je vse drugo, je pa helpdesk integriran. Pomanjkljivost -- gre deloma za cloud service, tko da nekaj podatkov deliš z njimi. Dobra integracija z AD :)
Načeloma je vse drugo, je pa helpdesk integriran. Pomanjkljivost -- gre deloma za cloud service, tko da nekaj podatkov deliš z njimi. Dobra integracija z AD :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
Camel ::
Super hvala. Še kakšen predlog, več jih je boljše bo. Je kdo že katerega sprobral, imel kakšne težave pri namestitvi?
Dolce far niente
Gandalfar ::
naceloma so vsi en kup paina in niso user friendly in za en manjsi helpdesk se mi je v praksi bolj izplacalo dati par dolarjev na mesec zendesku oz. kaksni konkurenci.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 modem (bridge) + Linksys routerOddelek: Omrežja in internet | 7568 (6904) | Bizkit45 |
» | Vpliv vročine na coaxialni kabelOddelek: Pomoč in nasveti | 2301 (1894) | Engineer_ |
» | Kiberkriminal pod AlpamiOddelek: Informacijska varnost | 3823 (2758) | STASI |
» | Google ukinja razvoj WavaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10362 (8272) | Jst |
» | helpdeskOddelek: Izdelava spletišč | 956 (855) | tec |