Forum » Pomoč in nasveti » Kaj bi bilo narobe z računalnikom
Kaj bi bilo narobe z računalnikom
Juwe ::
Ko prišgem raččunalnik mi miske pa tipkovnce ne zazna, če jo imam na usb priklopljeno če na navadn prklop pol zazna .... Če uspe pridem do prijavnega gesla vtipktam potem pa še samo slika spizdi ... Črn ekran se prižge na 5 sekund gor lol!
solatko ::
Je kar nekaj navodil za iskanje napak v nedelujočem računalniku. Poišči malo po forumu. Za več informacij, boš moral dati več podatkov o konfiguraciji, OS, starosti mašine.....
Delo krepa človeka
korošc ::
Lp
Temo je napisal moj kolega ker pac lahko opazite sem brez kiste ...
Torej 0roblem je tak ... prizgem kom mi lepo gree do pojavnega okna z geslom, vpisem geslo pol pa all hell breaks loose:S
Spihal racunalnil pregledal komponente je vse ok nic ni staljeno temperature CPU36 GPU36 vzel vem baterijo na maticni nastavil na default vendar je isti crap
Dual core 3.0
4 gig rama 800mhz
Nvidia 9800gt tovarnisko navita na 2gb
500gb disk ter 400w napajalnik lc power
Zj pa nasv3ti
aja ce so kaksne tipkarske napake se oproscam isem s telefona :)
Temo je napisal moj kolega ker pac lahko opazite sem brez kiste ...
Torej 0roblem je tak ... prizgem kom mi lepo gree do pojavnega okna z geslom, vpisem geslo pol pa all hell breaks loose:S
Spihal racunalnil pregledal komponente je vse ok nic ni staljeno temperature CPU36 GPU36 vzel vem baterijo na maticni nastavil na default vendar je isti crap
Dual core 3.0
4 gig rama 800mhz
Nvidia 9800gt tovarnisko navita na 2gb
500gb disk ter 400w napajalnik lc power
Zj pa nasv3ti
aja ce so kaksne tipkarske napake se oproscam isem s telefona :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Micro SD kartica ni zananaOddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (1274) | Engineer_ |
» | Windows mobile 6.5Oddelek: Mobilne tehnologije | 2079 (1870) | gpc17 |
» | Western digital MyBookOddelek: Strojna oprema | 4171 (3845) | Guti |
» | Varovanje podatkov na prenosnem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2266 (1979) | SasoS |
» | Problem!Oddelek: Strojna oprema | 867 (738) | slavc |