Forum » Loža » Deguji - sladkorna
Deguji - sladkorna
detroit ::
upam da je loža pravi prostor za tolele
Imam degujko (ok ni moj pustimo detajle), ki je oslepela na eno oko, baje zarad sladkorne in spet baje to pomeni, da se ji je življenjska doba skrajšala. Je precej debelcana. Zanima me s čim hranite deguje, in kaj v takih primerih naredite, kake inekcije insulina?:) Tableti karkoli.
Ta degujka pomeni moji deklci velik, ona pa men tko, da začaran krog jst skrbim za degujko.
Hvala za informacije
Imam degujko (ok ni moj pustimo detajle), ki je oslepela na eno oko, baje zarad sladkorne in spet baje to pomeni, da se ji je življenjska doba skrajšala. Je precej debelcana. Zanima me s čim hranite deguje, in kaj v takih primerih naredite, kake inekcije insulina?:) Tableti karkoli.
Ta degujka pomeni moji deklci velik, ona pa men tko, da začaran krog jst skrbim za degujko.
Hvala za informacije
Skero
Silver ::
Če ji žival pomeni dovolj naj se drugič pred nakupom primerno pozanima o pravilni negi, prehrani in ostalih potrebah določene vrste. Kar bi lahko smatrali kot "normalno", saj ne greš v trgovino po kruh in kupiš poleg še en par degujev.
Za pomoč pa se rajše obrni na forum za male živali, kjer ti bo lahko sigurno veliko ljudi svetovalo iz prve roke.
Za pomoč pa se rajše obrni na forum za male živali, kjer ti bo lahko sigurno veliko ljudi svetovalo iz prve roke.
detroit ::
@Jank obisk pri vetu sledi naslednji tedn, tam je lokalni na dopustu?!
@Silver gospodična se spozna na živali od tod mi informacije, sicer pa sm jo hotel presenetit s kakšno dobro novico
@Silver gospodična se spozna na živali od tod mi informacije, sicer pa sm jo hotel presenetit s kakšno dobro novico
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon bi služil še z video oglaševanjemOddelek: Novice / Ostale najave | 5142 (3575) | antonija |
» | Zavetišča za živali: Popolnoma zdrave pse, ki jim v 30 dneh ne najdejo lastnika, lahk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17992 (15304) | Invictus |
» | Barbara rov sodnik/inšpektoricaOddelek: Problemi človeštva | 2372 (1403) | poweroff |
» | nehumano?Oddelek: Loža | 3340 (1989) | Pyr0Beast |
» | Unicene oci?Oddelek: Loža | 6005 (4313) | tsh2 |